Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 17:16

Hrabrica

Isss evo ne vjerujem, nisu mogli naci anesteziologa?? I kak da ja vjerujem onda u takvu ustanovu i organizaciju 😲😲 moja doc nije vlasnica pa džabe prijedlozi..i da, ja nisam dobila uputu za piti pilule 🤔

Zar si onda kod B?
    Meni je baš ona inzistirala na pilulama, to je i razlog zašto sam otišla od njih iako sam se bila upisala preko HZZOa. Trebala sam piti pilule 34 dana u komadu i produžiti si ciklus da bi se uklopila u raspored. Odlučila sam da neću, i otišla na plaćanje u IVF.
    Iako sam se koprcala rukama i nogama, rekli su da ili idem preko pilula ili ne idem nikako. I u postupku koji sam plaćala sam morala na pilule.
    Super ako tebe puštaju bez njih, ja MRZIM pilule.
    Inače su stvarno OK, ali imaju tih nekoliko specifičnosti koje meni nisu sjele. I droge su im stvaarno fantastične, da sam kod njih idući put bih izabrala droge a ne anesteziju. 
    Koliko sam ja shvatila, imaju dogovor sa dva anesteziologa. Jedan je bio zauzet, drugi u izolaciji radi izloženosti koroni. Takva je sad situacija, nisam to zamjerila. I, kao što rekoh, zapravo nisam ni htjela anesteziju pa mi je to bilo i dobro.

💔💔💔

MISS
    03. Ožujak 2021. 17:18

Malotele jooj,danas sam koma..ni normabel ne pomaze...ziganje u stomaku i probadanje ne prestaje...lakse bi mi bilo da znam ijedan slucaj ovde ko moj, da me boli od 5.tj do dan danas,ni sama ne mogu vjerovati da sam izdrzala ,a skoro sam na pola trudnoće 🤦 + sta mi glava eksplodira danas..bas tezak dan..nadam se sutra boljem
    Kako si ti? 
    Tiki ❤️❤️ 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 17:19

Pina96, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna.
    Imamo već trudnica sa PCOSom, već si lijep napredak napravila, bit će to OK.
    Njegov spermiogram je OK. Možda se i popravi uz neke supstitute, ali već i ovako je sasvim OK.
    Navijam da vam upali inseminacija. Ako ne upali, uz vaše nalaze vam IVF postupak daje sasvim lijepe šanse.

💔💔💔

• Marta82
    03. Ožujak 2021. 17:23

Aylisha_77

Pozdrav svima!
    Nisam vas citala par dana malo sam ohladila glavu u spisima na tudim mukama:) sretno svim cekalicama, cestitke na pozitivnim betama.
    MTB tebi posebno jedan veliiiki hug zbog dnevne (svakodnevne) doze smijeha i optimizma🤗 i 🤞🏼 fingers crossed za najpozitivniji ishod.
    Ja sam vadila betu 8i dan, negativna, prestala s terapijom, dobila menstruaciju, izvadila ponovo spolne hormone koji su puuno bolji, a u zadnje tri godine (od zadnjeg nalaza) porastao mi je AMH za 9,7🤔 i obavila konzultacije za novi postupak u dr klinici, i to sve u 5 dana😂 restart, idemo dalje, sretno svima jos jednom ljubim vas❤️

Pozdrav, kako ste uspili dignit Amh, ako se rodiš s određenom količinom j.s. i ne može se utjecati na povećanje samo kvalitetu kako je dokazao s suplementima. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 17:30

Marta82

Aylisha_77

Pozdrav svima!
    Nisam vas citala par dana malo sam ohladila glavu u spisima na tudim mukama:) sretno svim cekalicama, cestitke na pozitivnim betama.
    MTB tebi posebno jedan veliiiki hug zbog dnevne (svakodnevne) doze smijeha i optimizma🤗 i 🤞🏼 fingers crossed za najpozitivniji ishod.
    Ja sam vadila betu 8i dan, negativna, prestala s terapijom, dobila menstruaciju, izvadila ponovo spolne hormone koji su puuno bolji, a u zadnje tri godine (od zadnjeg nalaza) porastao mi je AMH za 9,7🤔 i obavila konzultacije za novi postupak u dr klinici, i to sve u 5 dana😂 restart, idemo dalje, sretno svima jos jednom ljubim vas❤️

Pozdrav, kako ste uspili dignit Amh, ako se rodiš s određenom količinom j.s. i ne može se utjecati na povećanje samo kvalitetu kako je dokazao s suplementima.

Ne možeš dignuti zalihu, ali AMH je samo prediktor zalihe, a ne stvarna vrijednost.
    Ponekad on zna biti lažno niži jer ga maskiraju neka loša stanja u našem tijelu.
    Realno, zaliha opada ih mjeseca u mjesec. A AMH varira i do 10% iz mjeseca u mjesec, a ponekad se zna višestruko "povećati" jer smo u međuvremenu riješili neki problem koje je naše tijelo imalo (tipa manjka D vitamina, ili tako nešto).

💔💔💔

Ruska1986
    03. Ožujak 2021. 17:36

Hrabrica

Cure evo mene opet s pitanjemVi koje idete u privatne klinike, imate li mogućnost folikulometrije u popodnevnim terminima? Mi bi za cca 2 tjedna trebali u kliniku i danas doznam da njihova ambulanta radi do 10-15hznači luuuuuda sam sad! Htjeli smo kod njih privatno da ne moram izostajati s posla i sad ispada da ću to svejedno morati za svaki uzv. A baš sam se radovala što ne moram izostajati i što to mogu ovaj put obaviti "tiho" da se ne skuži da smo u postupku..A ne želim u drugu kliniku jer mi je tamo moja doc pa druge klinike nisu opcija…

A da se nekako dogovoris sa njima? Ja sam bila u IVFu i istovremeno sam radila i uvijek bi mi prilagodili termin radnom vremenu. Tipa: radila sam od 9, a oni bi me uvijek stavili u 8 da stignem na posao. Nisam pitala, al sam isto stekla dojam da u IVFu folikulometrije rade samo ujutro. Jel imas mozda opciju da taj period radis popodne? Sad bubam, ne znam di radis... Ja sam u jednom ducanu pa da se nisam mogla dog za te rane termine, onda bi si nastimala da radim popodne te dane i obavim ovo ujutro. Nadam se da ces uspjet naci neko rjesenje

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    03. Ožujak 2021. 17:36

Tiki, bas mi je drago da je pregled prosao ok 🙂🤗❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Tiinaa
    03. Ožujak 2021. 17:37

Evo cure da vam javim jucer sam obavila razgovor, danas sam pocela piti progynovu... ako sve bude u redu 17 og imam prjenos dva smrzica 🥰🥰🥰

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 17:40

Tiinaa

Evo cure da vam javim jucer sam obavila razgovor, danas sam pocela piti progynovu… ako sve bude u redu 17 og imam prjenos dva smrzica 🥰🥰🥰

Jeeej, idemo po te bebe!!!! 

💔💔💔

Lucyinthesky
    03. Ožujak 2021. 17:48

ANKSIMORON

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hrabrica

Cure evo mene opet s pitanjemVi koje idete u privatne klinike, imate li mogućnost folikulometrije u popodnevnim terminima? Mi bi za cca 2 tjedna trebali u kliniku i danas doznam da njihova ambulanta radi do 10-15hznači luuuuuda sam sad! Htjeli smo kod njih privatno da ne moram izostajati s posla i sad ispada da ću to svejedno morati za svaki uzv. A baš sam se radovala što ne moram izostajati i što to mogu ovaj put obaviti "tiho" da se ne skuži da smo u postupku..A ne želim u drugu kliniku jer mi je tamo moja doc pa druge klinike nisu opcija…

Govoriš o Beti? Da, oni rade do 15.
    IVF radi od jutra do mraka, čini mi se, tamo se može dogovoriti u bilo koje vrijeme.
    Za druge privatnike ne znam.

Zbilja?Ja sam pitala za folikulometrije popodne nakon posla i nije bila ta opcija 🤔U Podobniku isto, samo jutro.

Da i meni… oni kao rade cili dan ali sipak… u ivf isto sve moras ujutro obaviti…

Ma kod većine čini mi se 🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.