Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 16:37

manemoj

MTB tebi sutra javljaju?

Daaaaaaa.
    Čudno mi je što još nisam podivljala. 

💔💔💔

MaloTele
    03. Ožujak 2021. 16:38

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTB tebi sutra javljaju?

Daaaaaaa.

Navecer ces 😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 16:49

MaloTele

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTB tebi sutra javljaju?

Daaaaaaa.

Navecer ces 😂

Sad sam zauzeta razmišljajući što da sve izvadim sutra osim progesterona i bete, a da ima smisla 
    Prije 10 dana sam vadila ove osnovne 

💔💔💔

Pami
    03. Ožujak 2021. 16:50

Tiki super 😊 sad fino odmorite ti i bebica 🙂

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Rina89
    03. Ožujak 2021. 16:54

mala39

Uzima li tko proxeed women? ili je nekoj koristilo? do sad sam uzimala od Almagee omega plus 3, no u poliklinici IVF su mi rekli da uzimam to pa pitam ima li tko iskustva s time…

mala39 meni je Proxeed preporučila sad dr. L.u P. Škvorc. Nemam puno iskustva s njim jer sam ga nedavno tek počela piti.
    Vidim u potpisu da si išla isto u Polikliniku Š. Kako si zadovoljna bila? Tko te vodio, dr. Š. ili dr. L.? Nema nas trenutno puno na forumu koji su tamo išli. Jesam li dobro shvatila da si sada u Poliklinici IVF? 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Hrabrica
    03. Ožujak 2021. 16:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hrabrica

MTBica mogu shvatiti manjak ljudi ali onda nemaš objavljeno radno vrijeme od 08-20h nego stvarno radno vrijeme..ovo je baš bio oversell..Skupimo pare i ohrabrimo se ići privatno, kao manje komplikacija i onda nas ovako naguze. Ne kužim, koja je svrha privatnih klinika ako opet moramo izostajati…Da mi nije bitna ta doktorica sigurno nebi bili moj izbor iako evo pišete da je i drugdje tako.. Jedino što je ok je ta anestezija (koju nisam imala na Vuku) i što se ne čeka na uzv, naaaavodno se dođe u točno vrijeme, uđeš odradiš i van? ako im je vjerovati…A kak to onda funkcionira radi blagdana? Taman negdje oko Uskrsa bi trebala biti ovulacija …Mislila sam se dog sa svojom doktoricom da se prilagodimo ovisno o tome kad menga stigne..Ak dođe baš na 2 tjedna prije Uskrsa onda da možda pomaknemo za idući mjesec..da me ne zakači Uskrsni ponedjeljak..nisam pametna..

Ako se radi o dr D, ona je vlasnica koliko ja znam, tako da sve kritike uputi njojMožda te posluša.
    Čekanja stvarno nema, taj dio je super odrađen. Mislim, postoji i razlog, jer nam naštimaju cikluse i rasporede tako da nemaju iznenađenja. Dođeš, eventualno pričekaš par minuta, i već si unutra.
    Svi su jako ljubazni i brižni, meni su stvarno razbili sve strahove od postupka. Sestre su iz raja izašle, jako strpljive, nježne, optimistične, sve objašnjavaju, …
    Koliko ja znam, kod njih nema toga "kad ti menga stigne". Oni odluče kad ideš u postupak (u kojem tjednu i mjesecu) i onda ti pilulama namjeste tako ciklus.
    Ne znam kako je oko praznika, vjerojatno za ključne stvari rade i imaju dežurstva. Dodatno, vjerojatno ti naštimaju ciklus tako da budu sigurni da ih neće zahvatiti praznik. Mene je zeznulo što mi nisu napravili još jednu folikulometriju u nedjelju jer bi onda vidjeli da nemam dovoljno zrelih, ovako sam štopericu dala na "bude to dobro" pa mućak. Doduše, ne mogu se požaliti, trudnoću sam ostvarila, a za smrzliće ću tek sad vidjeti mogu li ih imati i ne znači da bih ni onako imala bolje rezultate. Ali jest jedan detalj koji treba imati na umu.

Isss evo ne vjerujem, nisu mogli naci anesteziologa?? I kak da ja vjerujem onda u takvu ustanovu i organizaciju 😲😲 moja doc nije vlasnica pa džabe prijedlozi..i da, ja nisam dobila uputu za piti pilule 🤔

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

03. Ožujak 2021. 17:03

Poštovane cure, pozdrav svima :)
    Unaprijed ću se ispričati na dugom postu i na upadanju kao padobranac. Pohvale autorima teme, toliko puta ste mi pomogle sa informacijama u prvih par postova da niste ni svjesne. Ja vam se već  godinama motam po ovom forumu na drugim temama, ali evo došao je red i na ovu. Pokušat ću ukratko opisati situaciju, pa ako se neka od Vas nalazila u sličnoj, svaki savjet je dobrodošao.
    Naime, nakon 1g pokušavanja došao je red na pretrage, za koje sam odmah znala da neće biti obećavajuće (nikad mi ciklusi nisu bili uredni). Nalaz spolnih hormona pokazao je PCOS, a daljnje pretrage povišen inzulin odnosno inzulinsku rezistenciju. Već godinu dana sam na terapiji  Glucophage 500mg + Gynositol prah, uz to uzimam i tinkturu vrkute i lagano izbacujem gluten iz prehrane, ciklusi su se koliko toliko ustalili na 29,30,31 dan. Dečko je prošli mjesec napravio spermiogram koji nije idealan, stavit ću sliku u nastavku. On uzima vitamin c + cink uz uravnoteženu prehranu. Napomenit ću da nije pušač ali radi fizički težak posao. Moj gin (dr Mimica iz ST) je na osnovu njegovog nalaza naložio daljnje pretrge  (urinokulturu i spermokulturu da isključimo upale), kod mene je papa test uredan ali su na redu brisevi i eventualno prohodnost jajnika prije inseminacije. Postupka se ne bojim, čak ga jedva čekam u nadi za dobrim ishodom..
    Cure, imate puno više iskustva pa vas molim za misljenje, iskustva, savjete.. sve dobrodoslo :)

03. Ožujak 2021. 17:06

https://prnt.sc/10c8f1u

evo skraćeni nalaz

03. Ožujak 2021. 17:11

Pina96

https://prnt.sc/10c8f1u

evo skraćeni nalaz

I nije mu uopce los nalaz 😊😊 neka uzme koji mjesec pit profertil, fertil up ili almagea man.. Mom je popravilo spermio... Ja san ti isto pco like i IR.. Pijem siofor i gynositol kad se sjetim 🤗 dobro dosla pitaj ako te jos sta zanima 🍀🍀

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    03. Ožujak 2021. 17:12

MaloTele

Miss drago mi je da si malo mirnija, za bolove nemam kaj za rec, dok se hematom smanjuje i dok je bebac dobro sve ces izdrzat,slobodno se ovdje jadaj, ako te netko razumije to smo mi 😉 najbitnije je da nema problema nikakvih zasad, a ostalo dan po dan, vidi kolko si vec izdurala, svaka čast, jos malo i proc ce i to, saljem ti veliki hug 😘
    Marinela super vijesti 😊😊😊🥰 meni tako bude drago kad netko s foruma uspije prirodno kao da sam ja 😊🥰
    Tiki odmori,zasluzila si 😉 drago mi je da je pregled prosao super, nismo nista manje ni ocekivali 💓 ova beba ide do kraja 💖
    Dada vise nema krvarenja,samo ono jednom je bilo? Brzo Ce ponedjeljak, pokusaj sto manje razmisljati o svemu, a ako se dobro osjecas i mislis da Ce ti biti lakše ako ides raditi go for it 🥰
    Meni se isto vrijeme nekako vuce do pregleda, jedva cekam vidjeti jel sve okej 🤗 mucnina i dalje nemam,nesto sitno navecer samo pred spavanje, jedino me cicke em bole em svrbe em ne stanu u grudnjak vise.. 😆😂😂 leđa me inace bole,nista vise nego prije pa tome ne pridajem neki veliki značaj 😆 i uopce se ne osjecam trudno,osim utrica koji su tu da me podsjete da ih ne guram dzabe 😂

Neeee hvala Bogu 🙏❤️
    I to je bilo tako malo da sam znala da će odmah stati nebi morala ići ali nisam imala mira 🙈
    Ta žilica i malo smeđeg, ma ni za pola dnevnog ulošk nije bilo. Bogu hvala 🙏
    Moje cicke su koma, znači ne da ne stanu u ništa nego nemam gdje ni grudnjak kupiti jer ovdje još uvijek ništa ne radi. Bole me da nemogu ni ležati na njima. A kako još uvijek imam naviku spavati na njima, baš mi smeta 🙈🙈🙈
    Jedva čekam ponedjeljak svakako 🤗🤗🤗❤️

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.