Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    03. Ožujak 2021. 18:55

*.Women_name.*

Heej cure. Čestitam na dobrim vijestima 😍😍
    TiKi divne vijesti, neka se tako nastavi 🙏🙏🥰
    Danas vas baš ne pratim jer mi nećakinja ima prvi ročkas 🎉🎉🎉🎂🥰
    I opet su me iznenadili iz Škvorca, ipak ne idem u petak neg sutra u 9 na pregled 😂🙈😘 pa se sutra družimo moja curka i ja. Jedva čekam, nadam se da će sve bit dobroo

Sretan rockas necakinji! 🥳🥳💜❤ i sretno tebi sutra 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 19:34

Šmattan uuuu, svidja mi se tvoje raspoloženje, go girl!
    Jbt ja cu podebljat po ovim kapima! 😋 A za šta je taj Gravidon?
    Mala39 uzimam Proxceed, mrknem ga s prenatalom 😋😋 Ali nisam radila KS nakon tiga tako da ne znam sta je primjenilo. Mislim da je vec netko komentirao da su mu prep.u Beti ili IVFu..
    Marinela to je normalno, jer smo ljudi. I ja imam takvih problema pa pokusavam izbjegavam situacije koje me uzrujavaju. Sve dok mogu birati.. 
    Lineica dobrodošla!!
    Alisha bravo za brzi restart! 8.dan prekinula terapiju? Čekaj, to je 13dpo? I beta je bila 0? Jbt moram ici ponovo vaditi AMH, vidim da je sad trend da svima raste 😂😂
    Liora ajmeee sretnooo, evo tebe nazad u igri!!
    Tiki ❤ odlične vijesti 😋

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 19:46

Dada super si to smislila, posao ce te malo zaokupirati, vikend opustiti i eto ponedjeljka! 
    Malotele ti vec 9tt?! Issss
    MTBica nisi podivljala jer imas dva u buši ❤❤
    Eeeeee, kad se domislis sta ces sve vaditi s betom, javi mi da znam za petak. Ili bolje rečeno, sta mi sve preporucas vaditi u petak uz betu? 😋😋✌
    Hrabrica ako si dobila piti pilule, onda ce ti sve nastimati. Ja nisam pila pilule, nema sanse da ih opet pijem u svojoj dobi pa mi je kod ciljanja O da krenemo u prirodnom ciklusu u FET nekoliko dana za redom trebalo raditi folikulometriju. Jedan dan jednostavno nisu mogli pa mi je sestra rekla da doktorice jednostavno nemaju termin i bo. Ja 😵 Kazem ja njima jer vi znate da ce meni prsnut folikul svaki cas i mi to taj moment trebamo znati? Da, sve jasno ali doktorica nema. Ja 😵😵
    Poludim. Zahvalim. Sklopim slusalicu i okrenem 3 nakblize gin.ordinacije tko me ujutro moze primiti na folikulometriju, uklj.Repromed. 
    Kasnije sestra nazvala i ispricava se.. Ženo, ne bi da da ne znam kaj je O i da ne mogu birati kad ce doći. A onda me primi iduci dan, niti čekam, sve objasni, draga, pricamo o mogućim kombinacijama, iskodima.. Stas

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 19:47

Ugl.ja napravila UZV drugdje taj dan. 
    I to stvarno nije uredu. Ali to im ide u minus. 

Nola_
    03. Ožujak 2021. 19:55

BjeliS betu sam vadila 8i dan nakon transfera blastociste privatno. Just in case napravila kucni test 12i dan. Sve negativno. Prestala skroz s terapijom i nakon 48h dobila mengu. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 19:58

BjeliS, mogu ti reći što ću ja sve vaditi na drugoj beti, ako do nje dođem? Neću sutra jer stvarno nema smisla.
    KKS, CRP, sedimentaciju, kolesterol, HDL, LDL, TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG, ukupne proteine, urate, vitamine D i B12, ALP, AST, ALT, GUK, inzulin, FE, feritin i folnu. Dakle, stvarno minimum minimuma. 
    E, kad si išla u stimulaciju, jesi li onda bila na pilulama prije?

💔💔💔

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 19:58

Pina dobrodosla! ❤
    Tinaa opaaaa, 17ti je na vratimaaaaa
    Women name sutra
    Aylisha 💪 I ja bih sto prije krenula. Rastura me cijeli donji dio vec danima, ukljucujuci noge. Ja se zaista ne sjecam kada sam imala ovakav pms.. 😵

Any_35
    03. Ožujak 2021. 19:59

Mara234- dobra betaa😍😍, navijamo za uredno duplanje🤞🤞🍀
    Leptirica90-mene je dr vec u 11tt uputio da radim pretrage krvne grupe, Rh (iako sam 10 x do sada to radila), antitijela, TSH, KKS-a i urina. Mozda ne bi bilo lose da mu spomeneš kad se vidis s njim naredni put.
    Marinela87- divne vijesti, neka se i nastavi tako🥰
    Nove cure, dobro nam dosle❤️
    Svima sretnoo s postupcima, i da bude sto vise lijepih vijesti🤗🤗😘

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 20:02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, mogu ti reći što ću ja sve vaditi na drugoj beti, ako do nje dođem? Neću sutra jer stvarno nema smisla.
    KKS, CRP, sedimentaciju, kolesterol, HDL, LDL, TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG, ukupne proteine, urate, vitamine D i B12, ALP, AST, ALT, GUK, inzulin, FE, feritin i folnu. Dakle, stvarno minimum minimuma.
    E, kad si išla u stimulaciju, jesi li onda bila na pilulama prije?

Uh, ti vrapca! Samo to? 
    Okej kuzim...zanima te ukupna ks, zanima imas li upalu, status stinjace, malo imuno, kolesterol te muci kužim.. Vitamini...da.. Kaj je ALP, AST, ALT? Zasto anti TPO i antiTG?
    Guk.. To sve drugo kuzim..
    Ja bih mogla izvadoti AMH 😂😂
    Mozda je narastao 😂😂 oh, how yes no. Na poslu se toliko stresiram da mi je zeludac opet u komi, odn.opet mi se digao refluks 😵😵😵😵

• Inter
    03. Ožujak 2021. 20:07

Ja kad vas citam kao da sam bila u drugoj klinici u ne u Beti.. koliko to ovisi od doktora do doktora.. moj se posvađa sa sestrama ako treba jer meni treba termin tad i tad, a ne kad njima pase.. i ni govora o pilulama u vidu nastimavanja ciklusa, samo u vidu ljecenja koje meni nije bilo potrebno.. i fet je uvijek bio u prirodnom ciklusu pa kad se potrefilo se potrefilo.. pitala sam a sta ako bude bila nedjelja za transfer pa mi je odgovorio je a kaj, bude nedjelja

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.