Liora veselim se tvom FETU 👏👏
Marinela87 jako mi je drago zbog tebe,samo tako naprijed 👏👏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MTB krecem sa stimulacijom odmah sad slijedeci ciklus, ndm se vec samim pocetkom travnja. Javim novosti i nestrpljivo cekam neke fenomenalne tvoje vijesti kao i od ostalih cura❤️
MTB krecem sa stimulacijom odmah sad slijedeci ciklus, ndm se vec samim pocetkom travnja. Javim novosti i nestrpljivo cekam neke fenomenalne tvoje vijesti kao i od ostalih cura❤️
Wooohoooo, još maaaloooo.
💔💔💔
Uzima li tko proxeed women? ili je nekoj koristilo? do sad sam uzimala od Almagee omega plus 3, no u poliklinici IVF su mi rekli da uzimam to pa pitam ima li tko iskustva s time…
Ja ti to pijem… a sad hoce li imati ucinka vidjeti cemo za jedno mjesec dana 😳
to si sad počela ili već duže piješ?
Pijem ti od sijecnja...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure evo mene opet s pitanjemVi koje idete u privatne klinike, imate li mogućnost folikulometrije u popodnevnim terminima? Mi bi za cca 2 tjedna trebali u kliniku i danas doznam da njihova ambulanta radi do 10-15h
znači luuuuuda sam sad! Htjeli smo kod njih privatno da ne moram izostajati s posla i sad ispada da ću to svejedno morati za svaki uzv. A baš sam se radovala što ne moram izostajati i što to mogu ovaj put obaviti "tiho" da se ne skuži da smo u postupku..A ne želim u drugu kliniku jer mi je tamo moja doc pa druge klinike nisu opcija…
Govoriš o Beti? Da, oni rade do 15.
IVF radi od jutra do mraka, čini mi se, tamo se može dogovoriti u bilo koje vrijeme.
Za druge privatnike ne znam.
Zbilja?Ja sam pitala za folikulometrije popodne nakon posla i nije bila ta opcija 🤔U Podobniku isto, samo jutro.
Da i meni... oni kao rade cili dan ali sipak... u ivf isto sve moras ujutro obaviti...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure evo mene opet s pitanjemVi koje idete u privatne klinike, imate li mogućnost folikulometrije u popodnevnim terminima? Mi bi za cca 2 tjedna trebali u kliniku i danas doznam da njihova ambulanta radi do 10-15h
znači luuuuuda sam sad! Htjeli smo kod njih privatno da ne moram izostajati s posla i sad ispada da ću to svejedno morati za svaki uzv. A baš sam se radovala što ne moram izostajati i što to mogu ovaj put obaviti "tiho" da se ne skuži da smo u postupku..A ne želim u drugu kliniku jer mi je tamo moja doc pa druge klinike nisu opcija…
IVF radi od jutra do mraka, čini mi se, tamo se može dogovoriti u bilo koje vrijeme.
Zbilja?Ja sam pitala za folikulometrije popodne nakon posla i nije bila ta opcija 🤔U Podobniku isto, samo jutro.
Da i meni… oni kao rade cili dan ali sipak… u ivf isto sve moras ujutro obaviti…
Pa svašta.. to je onda nešto novo kad sam ja znala i u 17 i u 18h imati preglede.. još mi se prof žalio kako je gužva na cesti u to doba pa da pomaknemo pola sata ranije ili kasnije.
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Da i meni… oni kao rade cili dan ali sipak… u ivf isto sve moras ujutro obaviti…
Pa svašta.. to je onda nešto novo kad sam ja znala i u 17 i u 18h imati preglede.. još mi se prof žalio kako je gužva na cesti u to doba pa da pomaknemo pola sata ranije ili kasnije.
Mozda se sve im malo sad ipak izmijenilo u coroni... stvarno ne znam... a i u lucia kad sam isla morala sam sve uvijek ujutro obavljati...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Evo protokola. Od droga sam dobila, Femaru 2-6dc, pa Bemfolu 75, Menopur 75 i Cetrotide 25.
Miriše li ovo na dobro?🤔
05.12.2022 💗
Samo da javim da je sve ok. Posteljica visoko, beba visoko... Zivahna i ima 150g ❤️
Nema nekih posebnosti, sve je dobro na uzv. Pocinjem s Roidakalom, ostala terapija kao do sada.
Iduci pregled 31.03.
Kasnije procitam zaostatke, sad idem malo odmoriti.
😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji