Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    02. Ožujak 2021. 16:45

Meto bilo je svijetlo roze boje, drugacije od onog kad mi je ciklus, jedan ulozak, ne prepun al ono eto jedan da kazem i poslije samo to rozo na obrisu... svaki cas idem da provjerim 😔 al nije bilo vise bez tako taj obris... ma mene je samo strah da ne bude sva terapija uzalud da propadnu folikuli... nego nista prije sjutra svakako 

👩🏽34god

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Ožujak 2021. 16:56

anabelaaaa

Sad vracam nazad neprocitano ,pa ti vec cekas bebu,I transfer gotov🤞🤞 To je odlicno,I jos dva vracena..predobro..
    Cekamo,kad radis betu?

Mislim da će MTBica već prekosutra  i betu izvadit 😈😈😂

endometrioza

• Inter
    02. Ožujak 2021. 16:57

Dada🐼

anabelaaaa

Sad vracam nazad neprocitano ,pa ti vec cekas bebu,I transfer gotov🤞🤞 To je odlicno,I jos dva vracena..predobro..
    Cekamo,kad radis betu?

Mislim da će MTBica već prekosutra i betu izvadit 😈😈😂

Pa kad vec vadi krv🤣🤣

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 17:02

Evo mene doma, pa sad na miru mogu proći kroz sve što ste natrkeljale danas (uf, žene, koliko vi možete tipkati ).

stani, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna. Potpis je tu, prve stranice si pročitala?
    Desetak folikula ti je super vijest.

aria2019, hvala! Nije me ništa bolilo, više je bila trema radi odluke koju sam morala donijeti.

Sunny_, ma super vijesti, ako nađu nešto na TESE, možda budete u onom postotku kojem se s vremenom i popravi spermio.

Rina89, Sunny_, stani, BjeliS, *.Women_name.*, manemoj, ma2013, Nina92, Lita.1234, ericaa, MaloTele, Lucyinthesky, miss, Dada, vuky, Tuma, anchy321, ANKSIMORON, Inter, Nakapaka, Aura, Samara, petra30, AuroraB hvala na navijanju!

MaloTele, da, gramziva sam, ali navijam za svu šestorku. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 17:03

BjeliS, a od koga je to MM taken, da mi je samo znati? 
    MM si je sad sav drčan - kaže, ako ja mogu imati IVF dečka, onda on može imati IVF curu. 
    Nisam skužila ovo što si me pitala kako je bilo? Misliš zadnji put?
    A što bi ti jela, draga, ako ne ćevape?

Dada, pa vidiš da mi je rekao da vadim krv za dva dana. A šteta je vaditi krv a ne provjeriti betu uz put. Vidim da ste do sad i same došle do tog zaključka 

BAJO1, kasno mi je testiranje sa 25 godina, onda je već stara rodilja. 

vuky, pa onako, kad su druge pisale o tome, meni je to zvučalo bzvz. Ono, ok, vidiš točku, so what. Gić je stvarno napravio spektakl od toga, i pokazivao mi je više puta jer je skužio da klimam glavom ali da zapravo q ne vidim. I onda me baš lupilo.  Ja sam sad mama. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 17:05

Ruska1986, o tome smo već pisale. Prva 3 dana gura jajna stanica, četvrti i peti gura spermić. Nama je zadnji put sve pocrkavalo četvrti dan, iako mu je spermiogram bio dobar. Sad ga svi hvale da mu je savršen, i cura mu je hvalila da se već vidi da su se aktivirali u zamecima. Držmo fige da momci poguraju do petog dana.
    I da, nismo bili svi u istoj prostoriji, kao što sam ti (trudnice jedna) napisala, upoznali su se u hodniku na aspiraciji. Danas se nisu vidjeli. Ionako je MM više bio fokusiran na svoju novu curu. 

_Dolly_, woooohoooo, izbacujem te sa liste!!! Baš mi drago da je OK.
    Jednom kad su vidjeli titraje, onda je dovoljno da dođeš za dva tjedna, nema smisla češće ako nema problema.

Aura, žao mi je. Hoćeš li i vaditi betu?

petra30, pohvala na praćenju. Ove tamo su fokusirane na sebe i ljubomorne na moju ljubav, pa se pretvaraju da ne vide moje upise.

miss, sad i ja i moje bebe baš jako jako jako navijamo za vas! 

Nakapaka, vidjet će sutra što je. Možda ti se stvorio hematom sad? U svakom slučaju, bolje prokrvariti sad, nego kad budeš trudna.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 17:06

Što se tiče vađenja krvi, Ruska1986, vidiš kako BjeliS sve zna. 
    Pregovarali smo o terapiji nakon transfera pa smo dogovorili kompromis da neću dobiti injekcije progesterona odmah, nego ću izvaditi progesteron za 2 dana pa će mi ih dati ako ne bude zadovoljavajući.
    E da, smijem uzimati magnezij, D vitamin i Sideral forte ovih dana, za one koje zanima što se smije nakon transfera. Možda smijem i još nešto, ali meni je samo ovo bilo bitno.

anabelaaa, lijepe su ti veličine folikula, jako su ravnomjerni a to je super. Navijamo da su puni zrelih jajnih stanica.
    Meni je transfer bio danas, za 2 dana ću znati imam li i smrzlića.

Meto, pa tek sam sad došla doma, sve sam ono tipkala po putu. Vadim progesteron, TSH ću vaditi na drugoj beti ako je bude bilo (vadila sam ga već prošli tjedan uz sve ostale "obavezne" stvari). Što se Mateje tiče, ja ne namjeravam uređivati harem od MM. Mi imamo deal, ja se ne petljam među njegove cure, on se ne petlja među moje dečke. 

💔💔💔

stani
    02. Ožujak 2021. 17:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Evo mene doma, pa sad na miru mogu proći kroz sve što ste natrkeljale danas (uf, žene, koliko vi možete tipkati).

stani, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna. Potpis je tu, prve stranice si pročitala?
    Desetak folikula ti je super vijest.

aria2019, hvala! Nije me ništa bolilo, više je bila trema radi odluke koju sam morala donijeti.

Sunny_, ma super vijesti, ako nađu nešto na TESE, možda budete u onom postotku kojem se s vremenom i popravi spermio.

Rina89, Sunny_, stani, BjeliS, *.Women_name.*, manemoj, ma2013, Nina92, Lita.1234, ericaa, MaloTele, Lucyinthesky, miss, Dada, vuky, Tuma, anchy321, ANKSIMORON, Inter, Nakapaka, Aura, Samara, petra30, AuroraB hvala na navijanju!

MaloTele, da, gramziva sam, ali navijam za svu šestorku.

Hvalaaaa - sve sam procitala sa prvih str i usvojila 😅 nadam se da ce se moji folikulici nastaviti razvijati lijepo 🙏🏻
    Navijam za tvoje bebice 😍 sad lijepo odmaraj, virujem da ti i treba sada....
    cure lipo vas je citati, toliko pozitive i  podrske!!

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

AuroraB
    02. Ožujak 2021. 17:23

Meto hvala, zvati ću za kompletnu uputnicu, nisam na terapiji, uvijek su mi bili uredni hormoni... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Dia85
    02. Ožujak 2021. 17:28

Mtb ulazila na forum par puta danas da vidim kako ide, jako sam hepi zbog tebe PUPO🥳🥳🥳🥳

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.