A sad opet malo o meni
Za dva dana trebam uzeti Decapeptyl. Znam da to nije HCG (juhuuu), ali što je to? Vidim da je injekcija spremna, dakle samo si je zabijem? U trbuh? Ima li neko posebno doba dana ili bilo kad?
Od danas uzimam i Clexane. Isto su spremne injekcije (barem nešto) i znam da ih uzimam navečer prije spavanja. Je li u stomak? Mijenjam li strane, kao i na stimulaciji? Ima li neki trik za njih kojeg ne znam? BjeliS?
Ja sam Decapeptyl koristila u dugom protokolu, od 21.dana ciklusa pa sve do stoperice, igla je tupa pa preporucam nagli ubod.. ja sam to polako pa nikako😅😅 i izvadi ju iz frizidera ranije jer nije ugodno kad je hladno🥶🥶
E sad, za sta to tebi sluzi ne znam.. nisam nikad nakon transfera
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Aura, pa nije da nisi kandidat, ovo ti je tek prvi AIH. Šanse su oko 10% na jednom, obično cure prođu 3, 4 i onda su šanse cca kao u jednom stimuliranom. Prednost je to što se ne truješ hormonima. Mana je to što izgrickaš sve nokte.
Vidjet ćeš što će ti reći.
💔💔💔
Ostala sam dužna:
i
That's my girl, čevapi, a ne tamo neke điđi miđi sjemenke i zamjenski sirevi 😜💪❤️
Decapeptyl sam ja dobila ispod pupka u trbuh i to negdje ujutro koliko se sjećam.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ostala sam dužna:
i
That's my girl, čevapi, a ne tamo neke điđi miđi sjemenke i zamjenski sirevi 😜💪❤️
Decapeptyl sam ja dobila ispod pupka u trbuh i to negdje ujutro koliko se sjećam.
Ajmeee ovom timu se i ja priključujeeem definitivno
baš kako kažeš j**** ti sjemenke i običan zrak
Btw uploadam za par minuta svoje nalaze iz Petrove za maternicu
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Decapeptyl ti je potpora, booster bez hcg-a laicki. Igla je mrvicu deblja i dosta tupa, ne istiskaj zrak i samo polako stiskaj. Daje se u trbuh, ondje gdje ima manje masnica😁
Sad mi se jedu čevapi😫😫😫😋
Manemoj odlican ti je vitD👌🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
manemoj, deal.
Anitram, aaa, sretna trojka! Ma nema da ne upali. A vaš anđeo će pomoći braci ili seki (ili i braci i seki) da se lijepo čvrsto uhvate za mamicu i ne puštaju. Predivni poklon za ročkas za tebe i muža.
anavi985, hvala na savjetu!
Inter, hvala. Sve te frižiderske treba izvaditi vani 15tak min ranije. Često se nakon transfera daje dodatna terapija da pojača šansu za implantaciju. Nekad se radi o boosterima - HCGu (što sam se ja nadala da neću dobiti, jer onda imaš lažnu betu dok ti ne izađe iz sustava). Nekad o lijekovima koji se inače koriste za supresiju i smanjuju LH (i time pomažu endometriju) - to je Decapeptyl (u međuvremenu sam guglala jer ste vi prespore ). I nekad se radi o injekcijama progesterona.
Ja sam dobila Decapeptyl, a za progesteron smo se dogovorili da ćemo se dogovoriti za 2 dana kad vidim koji mi je nivo u krvi.
💔💔💔
Manemoj odlična vijest o D vitaminu😽
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyinthesky, pa sireve više uopće ne jedem.
Sjemenke jedem, sviđaju mi se.
A ćevape nikad nisam ni prestala jesti, ne znam otkud vam ideja da ja ne jedem meso samo zato što ne jedem mliječne proizvode.
Batak roka!
Tenks za savjet za decapeptyl, budem si ga zabila ujutro onda...
Alice, moj tim je uvijek zakon.
Meto, thanks. Da, žicala sam progesteron pa je ovo kompromis koji smo dogovorili - jer on vjeruje da mi je ovo progesterona što dobivam dosta. Ja vjerujem da je bolje provjeriti nego vjerovati. On se složio jer kaže "ovo je onaj trenutak gdje ja glumim da tražim savjet ali sam već odlučila što ću napraviti i napravit ću to što god da on kaže"
Poznaje me u dušu : ljubaf :
Nego, jesi ti onog svog seksi macana pitala da provjeri kako se zove onaj tvoj progesteron koji si dobila? Pruloton? Čisto da znam što da tražim ako uspijem dokazati da mi treba ekstra progića
💔💔💔
Inače, ovaj moj je predoslovno shvatio da je ovo naš postupak.
Čitao je da je bitno opuštanje prije i poslije transfera i nešto antistres.
Pa je frajer otišao na tretman prije transfera (i skoro zakasnio, bio je sav razliven i uspavan). I na masažu nakon transfera.
Trebala sam im reći da bebe u njega implantiraju, njemu bi se sigurno ulovile.
💔💔💔
Pozdrav svima, citam redovito, ali ne pisem.
MTB drzim ti fige 🤞 i pratim situaciju 🤣 sretno!
Svima zelim visooooookkkeeee bete , dosadne, uzasne monotone trudnoce, puuuuno debelih stomaka i zdrave djecice!!!!! Drzite se lavice!!!!!! Vrlim vas 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji