Inter, Ruska1986, Pamy-hvala vam🥰. U urinu nemam leukocita, nego je samo premašena gornja granica u krvi. Ovo za fosfate u urinu sam citala da je moguce zbog prehrane a kao da zna biti i od mučnina. Vidjet cu sta ce mi dr reci.
Nakapaka- nadam se da nije nista strasno, jako neobično, sretno dalje 🤞
MTBica - prekrasnooo, PUPO nas🥰sretnooo🤗
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
stani, uz tvoje nalaze, nema razloga da se ne nastave lijepo razvijati.
Dia85, pa ako si ulazila svako toliko, onda možeš vidjeti da sam svako toliko trkeljala gluposti ovuda. Hvala!
Any_35, hvala!
💔💔💔
A sad opet malo o meni
Za dva dana trebam uzeti Decapeptyl. Znam da to nije HCG (juhuuu), ali što je to? Vidim da je injekcija spremna, dakle samo si je zabijem? U trbuh? Ima li neko posebno doba dana ili bilo kad?
Od danas uzimam i Clexane. Isto su spremne injekcije (barem nešto) i znam da ih uzimam navečer prije spavanja. Je li u stomak? Mijenjam li strane, kao i na stimulaciji? Ima li neki trik za njih kojeg ne znam? BjeliS?
💔💔💔
Žene pomagajte 🥺 kod mene se nešto čudno u tijelo dešava poslije FETa . Ako ne pamtite , FET je bio 03.02. Prva beta <1,2 15.02 . Poslije prve bete drugu nisam ni vadila, prestala s terapijom i dobila mengu 19.02 .
Sve je bilo normalno, ne preobilna a ni oskudna ono što mi je čudno bilo je da je potrajala duže 🤔 ali kontam tijelo se čisti bla bla. Da bih sada na papiru vidjela braonkastu krv 😱 kontam otkud sada ovo ?? Ima li neko iskustva? Sutra ću zvati svog doktora da idem na pregled . Strah me što je sada ovooo
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Meto hvala, zvati ću za kompletnu uputnicu, nisam na terapiji, uvijek su mi bili uredni hormoni…
Meni ti je TSH jos i manji... O.78... Guglala sam svasta, izguglala nista🙈. Ovi tam koji su mi ocitali nalaz su rekli da je ok, meni nisko... Nasa doktorica MTB mi rekla da bi ona radije da je iznad 1 i nek odem do specijaliste. Nisam naravno🙈, budem🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
MTB sretnooooooMara234 crta je tu
čekamo betu🤞
AuroraB❤️❤️❤️
________
kod nas i Kariotip muški uredankoliko god da mi je drago da su genetski nalazi uredni, sad me lovi panika da ćemo biti u onom postotku koji nikad neće saznati uzrok za azoo
Cure čiji muževi imaju azoo, da li su kod nekog svi nalazi uredni i nije prebolio nikakve bolesti, a FSH mu je visok?
Samo polako i izbaci te crne misli 💕 ja sam uvjerena da će naci naesto na TESE 🤞🤞 kolko ste cekali na nalaze kariotopa?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Miss šaljem zagrljaje i mislim na vas ❤️
MTB Pupo 🥰🥰🥰
Ja sam vadila vitamin D, sa 40 sam ga digla na 80 🎉🎉🎉🎉🎉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
BjeliS, a od koga je to MM taken, da mi je samo znati?
MM si je sad sav drčan - kaže, ako ja mogu imati IVF dečka, onda on može imati IVF curu.
Nisam skužila ovo što si me pitala kako je bilo? Misliš zadnji put?
A što bi ti jela, draga, ako ne ćevape?
Dada, pa vidiš da mi je rekao da vadim krv za dva dana. A šteta je vaditi krv a ne provjeriti betu uz put. Vidim da ste do sad i same došle do tog zaključkaBAJO1, kasno mi je testiranje sa 25 godina, onda je već stara rodilja.
vuky, pa onako, kad su druge pisale o tome, meni je to zvučalo bzvz. Ono, ok, vidiš točku, so what. Gić je stvarno napravio spektakl od toga, i pokazivao mi je više puta jer je skužio da klimam glavom ali da zapravo q ne vidim. I onda me baš lupilo.
Ja sam sad mama.
Hej hej...vidim bio je transfer. To je to. Drzim ti 🤞🤞🤞🤞 na veliko i vjerujem u uspjeh ovaj put. Uskoro se pridruzujem 😉. Trenutno je prosla O pa cekam M a onda pocinju pripreme za FET. Ako Bog da bit ce sve kako treba. Saljem veliki 🤗
Missšaljem zagrljaje i mislim na vas ❤️
MTB Pupo 🥰🥰🥰
Ja sam vadila vitamin D, sa 40 sam ga digla na 80 🎉🎉🎉🎉🎉
Oooooo super za napredak 💪❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB,manemoj bas mi treba navijanje na najjace ,ne znam kad sam bila ovako u panici,cak se mislim popit normabel prije pregleda,tresem se i sve me boli...sta ti je psiha 🤦🤦🤦 cujemo se za cca 2 h nadam se s najljepsim vijestima❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji