Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    02. Ožujak 2021. 18:21

MISS

MTB,manemoj bas mi treba navijanje na najjace ,ne znam kad sam bila ovako u panici,cak se mislim popit normabel prije pregleda,tresem se i sve me boli…sta ti je psiha 🤦🤦🤦 cujemo se za cca 2 h nadam se s najljepsim vijestima❤️❤️

Uzmi normabel, popij šalicu čaja i samo smireno. Ideš vidjeti svog dečkića. Sve će biti u redu, svi smo uz tebe ❤️❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

anabelaaaa
    02. Ožujak 2021. 18:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Što se tiče vađenja krvi, Ruska1986, vidiš kako BjeliS sve zna.
    Pregovarali smo o terapiji nakon transfera pa smo dogovorili kompromis da neću dobiti injekcije progesterona odmah, nego ću izvaditi progesteron za 2 dana pa će mi ih dati ako ne bude zadovoljavajući.
    E da, smijem uzimati magnezij, D vitamin i Sideral forte ovih dana, za one koje zanima što se smije nakon transfera. Možda smijem i još nešto, ali meni je samo ovo bilo bitno.

anabelaaa, lijepe su ti veličine folikula, jako su ravnomjerni a to je super. Navijamo da su puni zrelih jajnih stanica.
    Meni je transfer bio danas, za 2 dana ću znati imam li i smrzlića.

Meto, pa tek sam sad došla doma, sve sam ono tipkala po putu. Vadim progesteron, TSH ću vaditi na drugoj beti ako je bude bilo (vadila sam ga već prošli tjedan uz sve ostale "obavezne" stvari). Što se Mateje tiče, ja ne namjeravam uređivati harem od MM. Mi imamo deal, ja se ne petljam među njegove cure, on se ne petlja među moje dečke.

Sretno  da bude 🤞🤞 ❤ Sta kaze Dada,za dva dana beta, nisi ovisnica o piskenju kao ona 😁
    Dada,samo mi je drago sto nemas vise sta pisnuti 😜
    Kontrola uskoro🤞🤞❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• *.Women_name.*
    02. Ožujak 2021. 18:22

Dolly čestitam na bebici 🥰🥰

anabela supeer, nek postanu bebice 🙏🤞😍
    Ella to je vjerojatno za ostala krv, ali treba provjeriti 😊😊
    Miss iščekujemo tvoje vijesti i navijamoo. Ti si sad već trudnica koja je skoro prošla pola tako da ja mislim da taj hematomcic nemoze ništa tvojoj bebici. A za normice znaš moje mišljenje, samo daj 🙏🤞😍 nadamo se što boljim vijestima 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    02. Ožujak 2021. 18:24

Tuma ti nam ulazis u treće tromjesečje 😍😍🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 18:29

petra30, anchy321, stani povećava šanse za 400%!!! 

anabelaaaa, pa da, ovdje ima puknutih žena koje piške odmah. Ja sam zdravorazumna žena, ja samo vadim betu. 
    Imam samo tri testa, vjerojatno ih neću sve potrošiti 

💔💔💔

Dashuri
    02. Ožujak 2021. 18:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, o tome smo već pisale. Prva 3 dana gura jajna stanica, četvrti i peti gura spermić. Nama je zadnji put sve pocrkavalo četvrti dan, iako mu je spermiogram bio dobar. Sad ga svi hvale da mu je savršen, i cura mu je hvalila da se već vidi da su se aktivirali u zamecima. Držmo fige da momci poguraju do petog dana.
    I da, nismo bili svi u istoj prostoriji, kao što sam ti (trudnice jedna) napisala, upoznali su se u hodniku na aspiraciji. Danas se nisu vidjeli. Ionako je MM više bio fokusiran na svoju novu curu._Dolly_, woooohoooo, izbacujem te sa liste!!! Baš mi drago da je OK.
    Jednom kad su vidjeli titraje, onda je dovoljno da dođeš za dva tjedna, nema smisla češće ako nema problema.

Aura, žao mi je. Hoćeš li i vaditi betu?

petra30, pohvala na praćenju. Ove tamo su fokusirane na sebe i ljubomorne na moju ljubav, pa se pretvaraju da ne vide moje upise.

miss, sad i ja i moje bebe baš jako jako jako navijamo za vas!Nakapaka, vidjet će sutra što je. Možda ti se stvorio hematom sad? U svakom slučaju, bolje prokrvariti sad, nego kad budeš trudna.

Sutra idem na humanu pa cu vidit sta ce mi dr rec, al sumnjam da ima smisla vadit betu kad je bas snjesko snjeskic 🤮.
    Idem izmolit ivf, ocito nisam kandidat za aih. 🤷‍♀️

05.12.2022 💗

manemoj
    02. Ožujak 2021. 18:35

MTB javim sve u petak ili ponedjeljak 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

02. Ožujak 2021. 18:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ela, mislim da sam čitala već od cura da su imale takav spotting nakon stimulacije/transfera. Možeš ići na pregled, ali vjerojatno nije ništa. I da, menstruacije nakon postupka obično jesu jače, poremeti nam se tijelo od svog tog progesterona koji nam daju, zadeblja se endo i to se mora očistiti, neovisno o tome je li ET ili FET.

manemoj, faaacooooo!!! Tako se to radi! Sad još malo i na konju si! Kad si ono bila odlučila nastaviti dalje?

Anitram, vidim, mijenjala si nick unaprijed - treba nagomilati što više sreće. I ja se nadam da će biti OK ovaj put, a onda ćemo i ja moje bebe navijati za tebe. Jedva čekam, vrijeme nam je za dosadnu, monotonu trudnoću.

Tako je. Vrijeme je za nase dosadne trudnoce 🤞🤞🤞🤞Ma jesam 🤣🤣 sve se nesto u zadnje vrijeme vrti oko trica...🤭 pisala sam tamo curama na temi...prije 3 godine smo zaceli naseg Andela u 3 mjedecu. Moja seka je 31.3. 2014 godine bila na transferu 31.3 ( sto je btw i moj rodendan) i evo imam preslatku necakinju. Muz mi ima 5.3 rodendan. Transfer ce biti ako Bog da u 3 mjesecu. Eto..zato sam ga promijenila. 

Anavi985
    02. Ožujak 2021. 18:36

MTBica -  super za vraćanje 2 embrica... ja bih vracala dva, samo da sam ih imala... ja dobila decapeptyl nakon oba transfera ((6 dana nakon punkcije se daje, barem meni tak bilo...), u trbuh ko i ove sve bockalice, ujutro...
    Za clexan ne znam 🤷🏽‍♀️

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

anabelaaaa
    02. Ožujak 2021. 18:37

*.Women_name.*

Dollyčestitam na bebici 🥰🥰

anabelasupeer, nek postanu bebice 🙏🤞😍
    Ella to je vjerojatno za ostala krv, ali treba provjeriti 😊😊
    Miss iščekujemo tvoje vijesti i navijamoo. Ti si sad već trudnica koja je skoro prošla pola tako da ja mislim da taj hematomcic nemoze ništa tvojoj bebici. A za normice znaš moje mišljenje, samo daj 🙏🤞😍 nadamo se što boljim vijestima

❤❤🥀

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.