Malo sam razočarana što nikog ne zanima KAKO mi je Gić izjavio ljubav. 🙄
💔💔💔
Ja sam te pitala kako je bilo kad su se upoznali muz i decko pa ignoriras 😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ne čitam još baš postove. Prvo sam morala maznuti krumpiriće u McD. Sad moram maznuti ćevape u Batku na terasi. Ahhh život je težak.
Kako ti se poklopilo da su i terase otvorene i divan dan danas😊😊 uzivaj sad na suncu PUPO
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Danas se nisu vidjeli.
Upoznala sam ih na aspiraciji sa: ovo je moj doktor, ovo je moj donator. Mačo su se fistbumpali i odali si prešutno priznanje oko ukusa u ženama 😎
💔💔💔
Samo preletjela al sam vidjela da si double pupo!!!! Jeeeeeee MTB srecnooo ❤️❤️
👩🏽34god
MTB sretno dupla PUPIce😍😍😍
Ja prijavljujem negativan test, sutra na konzultacije da vidimo sta dalje!
05.12.2022 💗
Danas se nisu vidjeli.
Upoznala sam ih na aspiraciji sa: ovo je moj doktor, ovo je moj donator. Mačo su se fistbumpali i odali si prešutno priznanje oko ukusa u ženama 😎
😂😂 napetost se mogla rezati nozem 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cestitam svim pupicama i pozitivnim beticama, zao mi je za sve one neuspjele transfere.
Rina i Nina vidim i vas dvije imate endometriozu, te vam zelim posebno strpljenje i puno srece da nadete svoj put koji ce biti uspjesan.
Mi su jucer vidjeli titranje na monitoru, ali srce jos nisan cula. Kaze doktor da je to sve ok.
Hvala na podrsci ne javljam se cesto. Pokusala sam staviti dolje stiker za pracenje ali neznam jesam li uspjela.
Puse svima.
Ajde super! Bas sam te spominjala da nam se nisi javila ☺ moras link prekopirat u potpis i sejvat(meni isto nije htjelo u pocetku i onda sam skuzila da uopce nisam nist sejvala 🙈)
evo neznam sta pogresno radim. Koji link da kopiram
Sta god san probala vidi kako mi ispadne u potpisu 🤬
Cini mi se da ti nije cijeli link iskopiran… Bitno je da i tamo sejvas. A i ja sam ga dvaput mijenjala i uvijek zaboravim proceduru 🙈
Hvala, mislim da sam uspjela. I to na zadnjem pokusaju. Valjda sam sve isprobala i tek na zadnjem je ok.
Jel to u redu da se za 6+2 samo vide titraji a ne cuje srceko? Kaze doktor da je sve do 8t sasvim normalno da se ne cuje nego bitno da se vide otkucaji i titraji.
Je, sve je to ok. Mislim da ima bolji uvz bi i cula otkucaje jer sam ih ja cula tek kad su mi radili 3d ili 4d, vise nisam sigurna. Sa 2d sam samo vidla otkucaje ali ih isto nisam cula. Al to je najbitnije, da se vide ☺☺ kad ti je slij pregled? Kako se osjecas? ☺
Nemam aps. nikakve simptome osim malo mucnine bez povracanja ujutro. Imala sam jedan dan sitnu rozo smedu mrlju na gacicama ali kazu da nista strasno da nemam razloga dolaziti ako nije svjeza obilna krv. A citala sam da je Dada imala lagano pa me to smirilo da je sve u redu.
Iduci pregled mi je za 2 tjedna da vidimo jel je sve u ok. Mislila sam da ce biti prije ali valjda nema razloga da bude.
☺️ Hvala svima
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
Dolly super za titraje. Meni su se na 6+3 isto samo vidjeli titraju, ni ne možeš baš puno više u tom periodu očekivati. A što se tiče zvuka srceka meni su tek u 20.tt pustili da čujem srce....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dolly super da je sve ok, ja sam srce cula tek na 12+5 , moj dr ne preferira pustanje zvuka zbog zracenja ali svaki put vidim kako titra i to mi je isto preslatko, pogotovo sad kad je vec velik..jedva ga cekam vcrs vidit !! 🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji