Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 10:17

Lita.1234

a nalazi su mi svi super, nemam nista ni pitat. Evo iskreno radije bi da nesto nije ok pa da barem znam u cemu je problem i da krenemo rjesavati, ali ovako kad je sve dobro nemam sto.. 🙄🙄

Pa šta se plačeš, to znači da ćemo možda lakše doći do bebe.
    Vid ti nje razmažene, ona bi rado neku gadnu bolest. 

💔💔💔

Alice
    02. Ožujak 2021. 10:18

Lita.1234

Pozdrav drage i divne cure🥰
    Jucer sam sve procitala o vasim dosadasnjim postupcima i trudu, i svaka cast. A ja sam mislila da imam pravo biti tuzna i bezvoljna. E nemam, jer vidim koliko vi imate volje i snage, i bome ste to sve prenijele na mene 😍🥰🥰
    Evo ukratko moja prica.. 2008. vanmatericna (odstranjen jajovod), 2017., 2018. , prirodne trudnoce i zdravi curica i decko. I sad se sigurno pitate ok, pa sto onda njurgas i radis ovdje. Mozda ce biti cudno ali mi toliko zelimo barem jos jedno dijete i ne ide. Evo sada je tocno proslo godinu i 3 mj prirodnog pokusavanja, uz pracenje ovulacija i preko lh i kod ginekologa, uz sve savrsene i uredne nalaze i moje i muzeve ali ne ide. Pa se prijavljujem da i ja 15.3. idem po svoj protokol u ivf polikliniku i krecem sa terapijom nakon par dana cim dobijem menstr.. Uglavnom nova sam skroz u ovome i hvala vam od srca sto ste mi docarale sto me sve ceka i sto se mogu pripremiti 🥰🥰

ali ono krumpirici obavezni mi je naj naj 😍😍🤣

probati cu sad pod svoj profil staviti sve podatke ako uspijem 🤔🙄🙄

Dobro nam došla Tu smo za sva tvoja pitanja, za savjete, ma za bilo šta da ti treba. Ovdje ces se osjecati toliko ugodno da neces pozeljeti maknuti se s ovog foruma jer cure su ovdje zaista PREKRASNE! Doslovno kao obitelj su. 
    Želim ti puno srece u daljnjem postupku 

MTB sreeeetno danas 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Pami
    02. Ožujak 2021. 10:20

Mtb sretno danas!!
    Miss sretno i tebi, da glupog hematoma više nema 🤞🤞
    Any normalno je da su u trudnoći vrijednosti na krvnoj slici izvan referentnih okvira. Neznam za urin ali mene je isto prvi put iznenadilo kad sam vadila, pa sam googlala i vidjela da je normalno da su leukociti povišeni, crp isto se tolerira do 20 (tako mi je doktorica rekla), itd. Tako da ne brini, sve je to ok 😊

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Ruska1986
    02. Ožujak 2021. 10:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, malo sam zbunjena i trudna. Ako ti je Maričić radio postupak, zašto ti Gić gura prstiće?

Ja sam prva 3 il 4 pregleda odradila kod Simunica i nisam uopce razmisljala da ga mijenjam jer nisam bas za mijenjanje doktora. I na slijedecem UVZu, kad sam dosla na pregled, Simunica nije bilo pa sam trazila Maricica. E, al on je u tom trenu bio na aspiraciji ili transferu, a tvoj dragi je bio free 🙂 i eto, otisla kod njega, on mi radio anomaly scan tad, u 20 tt, odusevio me i ja ostala kod njega🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lita.1234
    02. Ožujak 2021. 10:23

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

a nalazi su mi svi super, nemam nista ni pitat. Evo iskreno radije bi da nesto nije ok pa da barem znam u cemu je problem i da krenemo rjesavati, ali ovako kad je sve dobro nemam sto.. 🙄🙄

ma neeee!!! haha, nisam nezahvalna, samoo vec nervoznaa i luda. 🥰🥰😍

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 10:23

Alice, Pami hvala!

Ruska1986, svidjeli ti se prstići, priznaj. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 10:24

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

ma neeee!!! haha, nisam nezahvalna, samoo vec nervoznaa i luda. 🥰🥰😍

Ma samo se opusti, onda ti spontano dođe trudnoća 

💔💔💔

Lita.1234

Alice

Lita.1234

Pozdrav drage i divne cure🥰
    Jucer sam sve procitala o vasim dosadasnjim postupcima i trudu, i svaka cast. A ja sam mislila da imam pravo biti tuzna i bezvoljna. E nemam, jer vidim koliko vi imate volje i snage, i bome ste to sve prenijele na mene 😍🥰🥰
    Evo ukratko moja prica.. 2008. vanmatericna (odstranjen jajovod), 2017., 2018. , prirodne trudnoce i zdravi curica i decko. I sad se sigurno pitate ok, pa sto onda njurgas i radis ovdje. Mozda ce biti cudno ali mi toliko zelimo barem jos jedno dijete i ne ide. Evo sada je tocno proslo godinu i 3 mj prirodnog pokusavanja, uz pracenje ovulacija i preko lh i kod ginekologa, uz sve savrsene i uredne nalaze i moje i muzeve ali ne ide. Pa se prijavljujem da i ja 15.3. idem po svoj protokol u ivf polikliniku i krecem sa terapijom nakon par dana cim dobijem menstr.. Uglavnom nova sam skroz u ovome i hvala vam od srca sto ste mi docarale sto me sve ceka i sto se mogu pripremiti 🥰🥰

ali ono krumpirici obavezni mi je naj naj 😍😍🤣

probati cu sad pod svoj profil staviti sve podatke ako uspijem 🤔🙄🙄

Dobro nam došlaTu smo za sva tvoja pitanja, za savjete, ma za bilo šta da ti treba. Ovdje ces se osjecati toliko ugodno da neces pozeljeti maknuti se s ovog foruma jer cure su ovdje zaista PREKRASNE! Doslovno kao obitelj su.
    Želim ti puno srece u daljnjem postupkuMTB sreeeetno danas

hvalaaa 🥰🥰🥰

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986

MTB, u koliko ti je transfer???

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    02. Ožujak 2021. 10:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Alice, Pami hvala!

Ruska1986, svidjeli ti se prstići, priznaj.

A ne, provalila si me ☺

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.