Pozdrav drage i divne cure🥰
Jucer sam sve procitala o vasim dosadasnjim postupcima i trudu, i svaka cast. A ja sam mislila da imam pravo biti tuzna i bezvoljna. E nemam, jer vidim koliko vi imate volje i snage, i bome ste to sve prenijele na mene 😍🥰🥰
Evo ukratko moja prica.. 2008. vanmatericna (odstranjen jajovod), 2017., 2018. , prirodne trudnoce i zdravi curica i decko. I sad se sigurno pitate ok, pa sto onda njurgas i radis ovdje. Mozda ce vam biti cudno ali mi toliko zelimo barem jos jedno dijete i ne ide. Evo sada je tocno proslo godinu i 3 mj prirodnog pokusavanja, uz pracenje ovulacija i preko lh i kod ginekologa, uz sve savrsene i uredne nalaze i moje i muzeve ali ne ide. Pa se prijavljujem da i ja 15.3. idem po svoj protokol u ivf polikliniku i krecem sa terapijom nakon par dana cim dobijem menstr.. Uglavnom nova sam skroz u ovome i hvala vam od srca sto ste mi docarale sto me sve ceka i sto se mogu pripremiti 🥰🥰
ali ono krumpirici obavezni mi je naj naj 😍😍🤣
probati cu sad pod svoj profil staviti sve podatke ako uspijem 🤔🙄🙄
Dobro nam dosla! I zelimo ti puno uspjeha! 🙂 nema veze sta vec imas djecu, i dalje se boris 🙂 i sve smo ovdje podrska tako da ti samo pisi, jadaj se, sta god 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bajooo legendo! Tako, samo ti hopsaj, izać će ta cura prije termina. 😉😉😉
Mtb, sretno! 🌸
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
1211vukovic, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!
Naravno da je malo lakše kad već imaš djecu, ali nitko te ovdje neće smatrati manje odlučnom i manje ravnopravnim članom što želiš još jedno. Pročitaj prve tri stranice teme, sredi potpis i postaješ dio čopora.
Slobodno napiši i što do sad imaš od nalaza, godine, …
Btw, kod koga ideš u IVF?
hvalaa ...Procitala i nadam se sredila taj ludi potpis 🙄😄
@MTBica Ja se veselim tvojoj beti 8.3. kao da je moja 🥰🥰😍 jedva cekanje!!! Od nalaza imam sve one koji su potrebni za postupak plus hormone stitnjace, Anti mullerov, spermiogram, plus patohistoloski nalaz od tkiva maternice jer sam radila histeroskopiju zbog sumnje na polip al od polipa nista.. i on uredan. Ja imam 32 godine, a muzic 35.. u ivfu sam kod dr Maricica. Znam da je Simunic naj naj, ali sa Maricicem sam se nekako nasla, i njegov pristup mi se svida i odmah sam rekla da zelim njega!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Pozdrav drage i divne cure🥰
Jucer sam sve procitala o vasim dosadasnjim postupcima i trudu, i svaka cast. A ja sam mislila da imam pravo biti tuzna i bezvoljna. E nemam, jer vidim koliko vi imate volje i snage, i bome ste to sve prenijele na mene 😍🥰🥰
Evo ukratko moja prica.. 2008. vanmatericna (odstranjen jajovod), 2017., 2018. , prirodne trudnoce i zdravi curica i decko. I sad se sigurno pitate ok, pa sto onda njurgas i radis ovdje. Mozda ce vam biti cudno ali mi toliko zelimo barem jos jedno dijete i ne ide. Evo sada je tocno proslo godinu i 3 mj prirodnog pokusavanja, uz pracenje ovulacija i preko lh i kod ginekologa, uz sve savrsene i uredne nalaze i moje i muzeve ali ne ide. Pa se prijavljujem da i ja 15.3. idem po svoj protokol u ivf polikliniku i krecem sa terapijom nakon par dana cim dobijem menstr.. Uglavnom nova sam skroz u ovome i hvala vam od srca sto ste mi docarale sto me sve ceka i sto se mogu pripremiti 🥰🥰
ali ono krumpirici obavezni mi je naj naj 😍😍🤣
probati cu sad pod svoj profil staviti sve podatke ako uspijem 🤔🙄🙄
Dobro nam dosla! I zelimo ti puno uspjeha! 🙂 nema veze sta vec imas djecu, i dalje se boris 🙂 i sve smo ovdje podrska tako da ti samo pisi, jadaj se, sta god 💜❤
hvala 🥰🥰 i ja svima takodjer!!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mtb sretno danas 🥰🥰🥰
Meto kako si? Kad piskis?
Bjelis mnogo mi je zao… i rekla sam ti ja cekas ti mene.. taman zajedno cemo krenit…
Ja ovaj tjedan moram zvati za dogovor… sa sljed ciklusom bi trebala krenuti 😆😆😆😆
Hihi, kada ocekujes cca slijedeci ciklus? 😋😍
oharascarlett14@gmail.com
Pozdrav svima
Mtb sretno 😊😊 PUPO 🙏🥳
Miss iscekujemo dobre vijesti 🙏🙏🙏
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
MTB sretnooo
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
AuroraB, ma ne, tek za par sati idem.
Na prvim stranicama imaš link gdje piše kako se priprema za koji pregled. Ne čitamo, ha?Meto, hvala. Vidjet ćemo, i MM je protiv mene i navija za dva. Ja, naravno, imam listu tema koje moram proći sa biologicom i sa Gićem.
Anksi, hvala.
Miss, čekamo dobre vijesti danas, iš iš hematom.
MTBica Ahahha i ja misslila da si se vec vratilaaaa
Sta je na popisu pitanja za Gica?
Bajo opaaa ciguli miguliii 😋✌
Miss gigamoo
oharascarlett14@gmail.com
Mtb sretno danas 🥰🥰🥰
Meto kako si? Kad piskis?
Bjelis mnogo mi je zao… i rekla sam ti ja cekas ti mene.. taman zajedno cemo krenit…
Ja ovaj tjedan moram zvati za dogovor… sa sljed ciklusom bi trebala krenuti 😆😆😆😆
Hihi, kada ocekujes cca slijedeci ciklus? 😋😍
Kraj 3... ili prvi tjedan 4 mjeseca.. prije 4 mjesec jer mi se sve poremetilo... da taman sad trebam dobiti... znaci 4 mjesec sigurno...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
1211vukovic, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!
Naravno da je malo lakše kad već imaš djecu, ali nitko te ovdje neće smatrati manje odlučnom i manje ravnopravnim članom što želiš još jedno. Pročitaj prve tri stranice teme, sredi potpis i postaješ dio čopora.
Slobodno napiši i što do sad imaš od nalaza, godine, …
Btw, kod koga ideš u IVF?
hvalaa …Procitala i nadam se sredila taj ludi potpis 🙄😄
@MTBica Ja se veselim tvojoj beti 8.3. kao da je moja 🥰🥰😍 jedva cekanje!!! Od nalaza imam sve one koji su potrebni za postupak plus hormone stitnjace, Anti mullerov, spermiogram, plus patohistoloski nalaz od tkiva maternice jer sam radila histeroskopiju zbog sumnje na polip al od polipa nista.. i on uredan. Ja imam 32 godine, a muzic 35.. u ivfu sam kod dr Maricica. Znam da je Simunic naj naj, ali sa Maricicem sam se nekako nasla, i njegov pristup mi se svida i odmah sam rekla da zelim njega!
Meni je Maricic vrh! Ja sam bila i kod jednog i kod drugog.. I opet bi odabrala njega ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji