Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    02. Ožujak 2021. 09:53

MTB sretno 🍀🤞, Miss čekamo lijepe vijesti i od tebe. 😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Nina92
    02. Ožujak 2021. 09:53

Ruska1986 ❤️❤️, dr. Maričić je zakon 🥰
    Lita. 1234 dobro došla 😄
    SBjelis kakvi su tvoji planovi za dalje uopce sad? 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 09:56

ANKSIMORON

BjeliS 💕👣

ANKSIMORON

Mtb sretno danas 🥰🥰🥰
    Meto kako si? Kad piskis?
    Bjelis mnogo mi je zao… i rekla sam ti ja cekas ti mene.. taman zajedno cemo krenit…
    Ja ovaj tjedan moram zvati za dogovor… sa sljed ciklusom bi trebala krenuti 😆😆😆😆

Hihi, kada ocekujes cca slijedeci ciklus? 😋😍

Kraj 3… ili prvi tjedan 4 mjeseca.. prije 4 mjesec jer mi se sve poremetilo… da taman sad trebam dobiti… znaci 4 mjesec sigurno…

Anksi ako ne uspijem krenuti s ovim ciklusom kroz tjedan dana, onda se pratimo krajem ozujka/ pocetkom travnja!
    Cure ja sam se upravo u**kila u gace (dok sam dotrcala do wca...). Ovi bolovi i proljev.. Ubit ce me 😱

oharascarlett14@gmail.com

Lita.1234
    02. Ožujak 2021. 10:00

Ruska1986

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

1211vukovic, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!
    Naravno da je malo lakše kad već imaš djecu, ali nitko te ovdje neće smatrati manje odlučnom i manje ravnopravnim članom što želiš još jedno. Pročitaj prve tri stranice teme, sredi potpis i postaješ dio čopora.
    Slobodno napiši i što do sad imaš od nalaza, godine, …
    Btw, kod koga ideš u IVF?

hvalaa …Procitala i nadam se sredila taj ludi potpis 🙄😄
    @MTBica Ja se veselim tvojoj beti 8.3. kao da je moja 🥰🥰😍 jedva cekanje!!! Od nalaza imam sve one koji su potrebni za postupak plus hormone stitnjace, Anti mullerov, spermiogram, plus patohistoloski nalaz od tkiva maternice jer sam radila histeroskopiju zbog sumnje na polip al od polipa nista.. i on uredan. Ja imam 32 godine, a muzic 35.. u ivfu sam kod dr Maricica. Znam da je Simunic naj naj, ali sa Maricicem sam se nekako nasla, i njegov pristup mi se svida i odmah sam rekla da zelim njega!

Meni je Maricic vrh! Ja sam bila i kod jednog i kod drugog.. I opet bi odabrala njega ❤💜

aaaa super, meni je dosta bitno da doktor i ja kliknemo, tako i sa svojom ginekologicom, trebam osobu koju mogu nazvat i rec gle, ja ne mogu vise, recite mi sto i kako dalje -a da se ne moram osjecati nelagodno. Mozda imam krivi pristup, ali takva je 🙃🥰🥰 sada vidim da ti stize curica?? joj cestitam ti, divno.  Nadam se da ce i nama stici uskoro bilo sto, moze i dvoje 🥰🥰😍 muza bi strefio infarkt probably.. 

procitala sam u uvodu da se svjeza maticna mlijec ne smije piti prije postupka, moze info zasto? jer pijem sve od Hedere, propolis, pelud i maticnu mlijec..
    bas sam mislila nazv Maricica da ga pitam da li da zaustavim sa time..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 10:01

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Naravno da je malo lakše kad već imaš djecu, ali nitko te ovdje neće smatrati manje odlučnom i manje ravnopravnim članom što želiš još jedno. Pročitaj prve tri stranice teme, sredi potpis i postaješ dio čopora.

@MTBica Ja se veselim tvojoj beti 8.3. kao da je moja 🥰🥰😍 jedva cekanje!!! Od nalaza imam sve one koji su potrebni za postupak plus hormone stitnjace, Anti mullerov, spermiogram, plus patohistoloski nalaz od tkiva maternice jer sam radila histeroskopiju zbog sumnje na polip al od polipa nista.. i on uredan. Ja imam 32 godine, a muzic 35.. u ivfu sam kod dr Maricica. Znam da je Simunic naj naj, ali sa Maricicem sam se nekako nasla, i njegov pristup mi se svida i odmah sam rekla da zelim njega!

Kud si već stigla promijeniti nick. 
    I pobrkala si me s nekim, meni je danas tek transfer, neće biti 8.3.
    Što se doktora tiče, dobrog si izabrala. Meni Š nije naj. 
    Zapravo se čudim kako vi birate te doktore, ja sam pogledala njihov web i izabrala najzgod... onog koji je izgledao najstručnije (i morfološki ispravno ).
    Ako te nešto od nalaza zanima, mi ih ovdje volimo tumačiti. I inače, za sve savjete, tu smo.

💔💔💔

Lucyinthesky
    02. Ožujak 2021. 10:03

ANKSIMORON

BjeliS 💕👣

ANKSIMORON

Mtb sretno danas 🥰🥰🥰
    Bjelis mnogo mi je zao… i rekla sam ti ja cekas ti mene.. taman zajedno cemo krenit…
    Ja ovaj tjedan moram zvati za dogovor… sa sljed ciklusom bi trebala krenuti 😆😆😆😆

Kraj 3… ili prvi tjedan 4 mjeseca.. prije 4 mjesec jer mi se sve poremetilo… da taman sad trebam dobiti… znaci 4 mjesec sigurno…

Naravno da je 4.mj pa idemo skupa, kaj ne 😎
    MTB ti dolje lijepo naručiš krumpiriće i dok su pečeni, ti si već gore gotova 😁I vjeruj svojem feelingu, ne daj da te netko nagovori na 2 ako osjećaš da to nije to, kaj god odlučiš bit će super 👍🤞
    vuky i Meto, držite se vas dvije dobro znači 🤞🤞🤞
    Bajo, akcija kažeš 😎💪👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lita.1234
    02. Ožujak 2021. 10:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Zapravo se čudim kako vi birate te doktore, ja sam pogledala njihov web i izabrala najzgod… onog koji je izgledao najstručnije (i morfološki ispravno).
    Ako te nešto od nalaza zanima, mi ih ovdje volimo tumačiti. I inače, za sve savjete, tu smo.

sve sam pobrkala, previse sam odjednom procitala.🤣 Ali znaci da si od danas trudna dok se ne dokaze suprotno 🤩🤩🥰!!  Sretnoo!! 

Slazem se sa biranjem doktora haha, i moja taktika je neka cudna 🤣🤣

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 10:05

Ruska1986, malo sam zbunjena i trudna. Ako ti je Maričić radio postupak, zašto ti Gić gura prstiće? 

💔💔💔

Lita.1234
    02. Ožujak 2021. 10:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Zapravo se čudim kako vi birate te doktore, ja sam pogledala njihov web i izabrala najzgod… onog koji je izgledao najstručnije (i morfološki ispravno).

a nalazi su mi svi super, nemam nista ni pitat. Evo iskreno radije bi da nesto nije ok pa da barem znam u cemu je problem i da krenemo rjesavati, ali ovako kad je sve dobro nemam sto.. 🙄🙄

9 oplodeno 🥰🤞

ANKSIMORON
    02. Ožujak 2021. 10:15

Lucyinthesky

ANKSIMORON

BjeliS 💕👣

ANKSIMORON

Mtb sretno danas 🥰🥰🥰

Naravno da je 4.mj pa idemo skupa, kaj ne 😎
    MTB ti dolje lijepo naručiš krumpiriće i dok su pečeni, ti si već gore gotova 😁I vjeruj svojem feelingu, ne daj da te netko nagovori na 2 ako osjećaš da to nije to, kaj god odlučiš bit će super 👍🤞
    vuky i Meto, držite se vas dvije dobro znači 🤞🤞🤞
    Bajo, akcija kažeš 😎💪👍

Naravno pratimo se... 😘😘😘

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.