MTB, u koliko ti je transfer???
Šta je, želiš svratiti na krumpiriće sa mnom?
Slušaj kako mi dečko lupka svojim seksi prstićima po stolu i nestrpljivo čeka kad ću mu doćiČut ćeš ogromni uzdah olakšanja kad me napokon vidi ovako slatku.
Ja cu ih sad pojest! Iz solidarnosti s tobom 🙂☺ inace ne bi…
Divna si
💔💔💔
Inače, kao vrhunac visinskih priprema, ja se jutros cijelo vrijeme trudim isprazniti crijeva, jer znam da se nakon transfera više neću usuditi ni piškiti ni kakiti idućih tjedan dana
💔💔💔
MTBica da li mi mozes reci za tu maticnu ml zasto ne? jer pijem.. danas sam to procitala tu u uvodu. Pa da odmah stanem..
Previše nam nabilda imunitet. U MPO tijelo zametak shvaća kao strano tijelo, i pokušava ga odbaciti. Paše nam da je imunitet slabiji - dapače, neke cure čak i dobivaju terapiju za rušenje imuniteta.
aaaa hvalaaa. Prestajem !!! 🥰🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Inače, kao vrhunac visinskih priprema, ja se jutros cijelo vrijeme trudim isprazniti crijeva, jer znam da se nakon transfera više neću usuditi ni piškiti ni kakiti idućih tjedan dana
Iskreni mene tog dijela najvise strah. Jer imam dvoje male djece i sama sam cijeli dan (osim do 12h kada su u vrticu) da necu imati vremena mirovati. Znaci to je nosenje cijeli dan, dizanje, spustanje, kupanje, kakanje, piskanje, oblaci, svlaci. i naravnoo igraaa. Ali ono sto sam pricala sa dr, to je samo u nasoj glavici da moramo mirovati. Rekao mi je ovako, zivi zivot kao do sada i nosi i grli djecicu. eh sada, nije mi fora i znam da cu poluditi..
9 oplodeno 🥰🤞
😂😂😂😂😂 bar slij 10 dana ☝🏻 do bete zapravo ☺
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTBica jos samo nesto i necu te gnjaviti danas vise .. 🥰🥰 da li se mora svaki put donositi test na Covid, ili samo kada je punkcija ili transfer? Jer idem samo po protokol i lijekove pa nezz da li svejedno moram raditi, cisto ako znas, ako ne cu nazvati..
9 oplodeno 🥰🤞
Da ne ispadne 😂😂😂😂 tak sam ja poslije prvog transfera kad prelazis s onog op. stola u sali na onaj gdje ležiš kao onak polako guzu vucem na drugi stol. Tak sam nasmijala dr. Zlodi 😂😂 kaže gospođo da embriji tak ispadaju nas nebi bilo na svijetu, samo normalno predite 🙈🙈🙈😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mda...
oharascarlett14@gmail.com
https://ibb.co/9G0yyjd dal vam se čini tamnija od jučer to jest deblja? Imala sam jos ovaj kedan lošiji test i da opet nike prvi urin nego 4. Jer sam si obećala da neću više radot test al onda me odjednom prebacilo i napravila sam ga, imajte razumijevanja
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji