Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    02. Ožujak 2021. 10:57

Mara234

https://ibb.co/9G0yyjd dal vam se čini tamnija od jučer to jest deblja? Imala sam jos ovaj kedan lošiji test i da opet nike prvi urin nego 4. Jer sam si obećala da neću više radot test al onda me odjednom prebacilo i napravila sam ga, imajte razumijevanja

Nemogu nac 1.test...ali tu se vidi crtica 😊😊🤞🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 11:00

Lita.1234, živi normalno život, ali trebaš malo štediti taj srednji dio tijela. Dakle, ne dizati teške terete (ne znam koliko su ti djeca teška), ne usisavati, ne raditi trbušnjake/čučnjeve, ...
    Brzi test na covid napraviš na 1DC da vidiš možeš li se uopće ići pikati. PCR test radiš prije aspiracije.

Ruska1986, zadnji put sam sjedila na školjci svaki dan, pa kad krene samo od sebe, krene. Ja nisam sudjelovala. 

Mara234, lijepo se vidi. Naravno da imamo razumijevanja, pa neke ovdje krenu piškiti i prije transfera. 
    A da ti fino odeš vaditi betu?

💔💔💔

Mara234
    02. Ožujak 2021. 11:00

https://ibb.co/9G0yyjd ovo danas. https://ibb.co/7Gfxjm9 a ovo jučer. Slikala sam nakon 10 min

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

Mara234
    02. Ožujak 2021. 11:02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234, živi normalno život, ali trebaš malo štediti taj srednji dio tijela. Dakle, ne dizati teške terete (ne znam koliko su ti djeca teška), ne usisavati, ne raditi trbušnjake/čučnjeve, …
    Brzi test na covid napraviš na 1DC da vidiš možeš li se uopće ići pikati. PCR test radiš prije aspiracije.

Ruska1986, zadnji put sam sjedila na školjci svaki dan, pa kad krene samo od sebe, krene. Ja nisam sudjelovala.Mara234, lijepo se vidi. Naravno da imamo razumijevanja, pa neke ovdje krenu piškiti i prije transfera.

Ma ići ću obećajem al evo sad moram malo mučit se s tim testovima. Sutra u 7 ujutro ću se ukazat u laboratoriju

👩‍🦰31🧒39
    Beta negativna- nema 🐧
    19.2.Fet 1 blastice

Lita.1234
    02. Ožujak 2021. 11:02

Mara234

https://ibb.co/9G0yyjd dal vam se čini tamnija od jučer to jest deblja? Imala sam jos ovaj kedan lošiji test i da opet nike prvi urin nego 4. Jer sam si obećala da neću više radot test al onda me odjednom prebacilo i napravila sam ga, imajte razumijevanja

Meni su skoro iste, ali preko slike se ne moze procijeniti. Znam kako ti je, i mene uvijek prelomi pa piskim po stapicima kad nije vrijeme!! nemoj 4. urin, trpi 5,6 satu i kupi neki kvalitetniji tesic pa piskaj!!!! Ajde drzim fige🥰🥰😍 javi!!!

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    02. Ožujak 2021. 11:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234, živi normalno život, ali trebaš malo štediti taj srednji dio tijela. Dakle, ne dizati teške terete (ne znam koliko su ti djeca teška), ne usisavati, ne raditi trbušnjake/čučnjeve, …

Ruska1986, zadnji put sam sjedila na školjci svaki dan, pa kad krene samo od sebe, krene. Ja nisam sudjelovala.Mara234, lijepo se vidi. Naravno da imamo razumijevanja, pa neke ovdje krenu piškiti i prije transfera.

Ma mi smo preboljeli Covid prije 2 mj, tako da ce to biti ok. ok hvala i sretnoo danas!!!

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 11:07

Mara234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ma ići ću obećajem al evo sad moram malo mučit se s tim testovima. Sutra u 7 ujutro ću se ukazat u laboratoriju

Lakše će ti biti ako danas vadiš, just sayin...
    Crtica je tu, od piškanja više nemaš ništa osim živciranja. Ne deblja se ona toliko vidno unutar 1 dana.

💔💔💔

Tuma
    02. Ožujak 2021. 11:07

Mara crtica se vidi i djeluje mi jača nego jučer. Ja bih svakako uzela trakice i njih popiskila da naša stručna komisija može dati svoj sud😂
    Meto eto i vi ste se upoznali tako magicno kao i mi😂 kad smo bili u Maroku, naši prijatelji (muž i žena) i mm i ja, priča nama vodič kako je tamo teško upoznati curu, oni se upoznaju ili preko obitelji ili u parku ili knjižnici i doda kao možete upoznati i cure u klubovima, ali to nisu cure za oženiti, one su samo za zabavu. I onda pita nas kako smo se mi upoznali😂 moja frendica i ja smo u isti tren rekle e sad ti nećemo reći, a ova dvojica umrla od smijeha 😅
    MTB jesi ti obavila taj transfer ili kaj čekaš? Jesi odlučila koliko vraćaš? Jesu koš svih 6 na broju? 🤞
    Lita dobrodošla 🥰
    Miss držim fige da je nestao ili se bar smanjio 🙏🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Mara234
    02. Ožujak 2021. 11:09

A na koje trakice vi mislite? One hcg trakice? Ili one lh trakice?

👩‍🦰31🧒39
    Beta negativna- nema 🐧
    19.2.Fet 1 blastice

02. Ožujak 2021. 11:09

https://ibb.co/HGt8V1R
    Evo kinez od prije 10 min. Ali sada sam veci pobornik dm trakica, a ne muller. Kasnije moram izaci pa cu uci u dm. Jednostavno si ne mogu pomoci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.