Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 20:52

BAJO1

Magnolia

Ma vec sam ja zguglala sve moguce tablice😅😅, ma sto sada mogu, sto bude bit ce.
    To tako kazem kao opustena sam, a mozak mi radi 200 na sat

Kako kazu "kamen po kamen palaca" tako i ti dan po dan 280 dana minus ovih 28😍🤗

To je spirit! 😋💪

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 20:53

Teja1408

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

If Mother Nature did not like curves, she would have made the world flat
    Upravo se u Sweet Magnolias frajer upucava jednoj bucki sa tom linijom, predivno

I frajer nije losh 😋😋

Pogledala do kraja. Pih, baš bezveze završava, inače mi je serija baš bila razbibrižna.
    Maddie mi je preslatka. Fora mi je kako svi frajeri kao blesavi padaju po njima tri jer to je standardno u real life, prezgodni frajeri staju u red i smrtno se na prvi pogled zaljubljuju u razvedene ili solo 40godišnjakinje sa djecom/problemom sa debljinom/whatever… I ne zanima ih samo seks, zanima ih odmah ozbiljna veza.
    Oh, how yes no
    Onaj trener mi ima dobro tijelo, ali stavila bih mu škartoc na glavu

Potpisujem sve do zadnje riječi (skarnicla).

I jaaa 😂😂 slazem se sa svime
    Ja je pogledala u 2 dana 🙈 nadam se da ce stavit i drugu sezonu
    .
    MTB ja sam gledala Virgin River. Meni je dobra 😊

Pa da. Frajeri koji se meni upucavaju nisu zgodni, zanima ih samo seks i totalno su jadni u svojim pokušajima da nabodu nešto sa strane. Doduše, pali im - vidim da igraju na zakon velikih brojeva, od 100 uleta neki upali.
    Baš sam neki dan pričala s prijateljicom o tome. Točno vidiš koji je tip normalan. Ista zajebancija, ali onaj normalan spominje ženu i djecu u casual razgovoru, onom ljigavom ja spominjem djecu i ženu u casual razgovoru.  U prvom slučaju oboje iniciramo zajebanciju, u drugom slučaju oni stalno forsiraju, a ja izmičem.
    Fuj.
    A ovdje u serijama, to sve trči za 40togodišnjakinjama, utegnute 20togodišnjakinje ih uopće ne zanimaju, seks ih ne zanima, oni bi samo o osjećajima pričali, iskreno ih zanimaju njena djeca... Vidi se da ih se radi od žena za žene.
    Vidim 2 glasa za Virgin River, idem gledati.

💔💔💔

sbjelisi

Mara234

Tuma

MilaSt divna beta!! 🥳🥳
    Magnolia tvoja je jednako divna, ne uspoređuj ih. Nijedna od nas nema iste bete bez obzira na dan ovulacije ili aspiracije 😊
    Mara vidim crticu. Mislim da bi trebala biti malo jača 10 dnt blastice, al da, ne znamo mi ovdje sve testove. Želim ti veliku betu u srijedu! 🥰

Sad navečer sam ga radila. Zove se First sign neki test iz Bipe.

Ujutro ce biti tamniji 😋😘❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Ajmee Mila predivno❤️❤️
    Ja gledam Striper seriju zasad mi je super samo neznam kaj ce mi muz reci 🙈

Khmmm, gdje je serija? ne znam zašto bi mu smetalo, meni takve serije pomažu u ovulaciji 

💔💔💔

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 20:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Teja1408

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Upravo se u Sweet Magnolias frajer upucava jednoj bucki sa tom linijom, predivno

I frajer nije losh 😋😋

Pogledala do kraja. Pih, baš bezveze završava, inače mi je serija baš bila razbibrižna.
    Maddie mi je preslatka. Fora mi je kako svi frajeri kao blesavi padaju po njima tri jer to je standardno u real life, prezgodni frajeri staju u red i smrtno se na prvi pogled zaljubljuju u razvedene ili solo 40godišnjakinje sa djecom/problemom sa debljinom/whatever… I ne zanima ih samo seks, zanima ih odmah ozbiljna veza.
    Oh, how yes no

.

Pa da. Frajeri koji se meni upucavaju nisu zgodni, zanima ih samo seks i totalno su jadni u svojim pokušajima da nabodu nešto sa strane. Doduše, pali im - vidim da igraju na zakon velikih brojeva, od 100 uleta neki upali.
    Baš sam neki dan pričala s prijateljicom o tome. Točno vidiš koji je tip normalan. Ista zajebancija, ali onaj normalan spominje ženu i djecu u casual razgovoru, onom ljigavom ja spominjem djecu i ženu u casual razgovoru.U prvom slučaju oboje iniciramo zajebanciju, u drugom slučaju oni stalno forsiraju, a ja izmičem.
    Fuj.
    A ovdje u serijama, to sve trči za 40togodišnjakinjama, utegnute 20togodišnjakinje ih uopće ne zanimaju, seks ih ne zanima, oni bi samo o osjećajima pričali, iskreno ih zanimaju njena djeca… Vidi se da ih se radi od žena za žene.

Tocno. 
    Ovo prije "Vidim dva glasa za Virgin River..."
    Same here. Da nisam dozivila, vjerovala ne bi.

• *.Women_name.*
    01. Ožujak 2021. 20:57

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Teja1408

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I frajer nije losh 😋😋

Oh, how yes no

.

Baš sam neki dan pričala s prijateljicom o tome. Točno vidiš koji je tip normalan. Ista zajebancija, ali onaj normalan spominje ženu i djecu u casual razgovoru, onom ljigavom ja spominjem djecu i ženu u casual razgovoru.U prvom slučaju oboje iniciramo zajebanciju, u drugom slučaju oni stalno forsiraju, a ja izmičem.
    Fuj.
    A ovdje u serijama, to sve trči za 40togodišnjakinjama, utegnute 20togodišnjakinje ih uopće ne zanimaju, seks ih ne zanima, oni bi samo o osjećajima pričali, iskreno ih zanimaju njena djeca… Vidi se da ih se radi od žena za žene.

Virgin River predobra, jedva čekam novu sezonu 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nina92
    01. Ožujak 2021. 20:57

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Ajmee Mila predivno❤️❤️
    Ja gledam Striper seriju zasad mi je super samo neznam kaj ce mi muz reci 🙈

Khmmm, gdje je serija? ne znam zašto bi mu smetalo, meni takve serije pomažu u ovulaciji

Netfliks, danas sam ju otkrila i decki su mmmmm, pravi bombončići 😄

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 20:59

MTBica jesam ja ta frendica? 😋

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 21:02

BjeliS 💕👣

Nisi, ova već ima djecu i starija je od tebe 
    Ali rado ću i s tobom o tome proćakulati 

Nina92, stavljam na popis, trebat će mi nešto... motivirajuće idućih dana, da mi tijelo bude zavarano da je prirodno oplođeno 

💔💔💔

Nina92
    01. Ožujak 2021. 21:03

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Nisi, ova već ima djecu i starija je od tebe
    Ali rado ću i s tobom o tome proćakulatiNina92, stavljam na popis, trebat će mi nešto… motivirajuće idućih dana, da mi tijelo bude zavarano da je prirodno oplođeno

Haha 🤣🤣 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.