Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wau
    01. Ožujak 2021. 14:15

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ninazg, kao prvo čestitam na prvom djetetu. Ti si već majka. Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.
    Bilo bi dobro da pročitaš prve tri stranice ove teme, i središ si potpis. Na prve tri stranice već stoji lijepi uvod u ovo što te čeka.
    Što se tiče konzultacija, na prvima će vam pregledati nalaze i uputiti vas za dalje. Možda ti naprave i UZV. Bilo bi dobro da poneseš sve pretrage koje si do sad radila, one koje nisi radila će vas tek uputiti (a za sve dodatne pretrage možeš vidjeti naše savjete). Prve konzultacije ti neće trajati dugo. Radi korone, neke bolnice primaju i muža, neke ne primaju, tako da ti to ovisi gdje ideš. Realno, ne možeš dobiti sve odgovore na svoja pitanja, jer svako tijelo je individualno i tek kroz postupke naučite kako tvoje tijelo reagira na što.
    U svakom slučaju, sutra tek počinješ, nemaš se razloga bojati.

ericaa, još maloooo!

Wau, može biti, ali mala je vjerojatnost. Nekad jednostavno menstruacija probije kroz utriće. Nema smisla da se mučiš, izvadi betu sutra i sve ćeš znati.

Nina92, apsolutno te razumijem i podržavam i jako jako vrlim. Prošla si pakao do sad, i nadam se da će uskoro tebi doći tvoja prekrasna nagrada, u kojem god obliku.

Hvala  cure mislim i ja da je to to.nista idemo dalje u nove pobjede.ostalim curama sretno i nek budu veeelike bete🥰🥰🥰

Wau

Tuma
    01. Ožujak 2021. 14:16

*.Women_name.*

Tuma Daa, i ja sam baš ponosna jer su nam svima govorili da nema šanse da uspijemo, em jako daleko, em mladi. Maaa uopće nije važno kak ste se upoznali, bitno da ste tu gdje ste sad 🥰🥰😍 a za kolica, moje frendice bi rekle da si luda 🙈🙈 ali ja ti nemam kaj rec kad sam i sama takva, nema veze, možda nađeš j koju bolju akciju. Evo Samara je rekla za Magic baby 13.03 😁😁 evoo ovaj jastuk https://ibb.co/Zc55VkY

Jao kako je lijepi 😍😍😍 presladak je!! 🥰🥰
    Da, samo u magic baby nema peg perego kolica😅 tak su mi bar jučer rekli u King crossu. E sad nisam pitala jel samo kod njih u dućanu ili ni u jednom. Taman 13.3.i idemo u šoping, pa ćemo valjda negdje u rat neku akciju 🙏💪

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

ericaa
    01. Ožujak 2021. 14:24

Nina92 jako te vrlim i jako mi je žao šta te toliko ta naša bolest muči. Od srca se nadam da ovo nije kraj i da je negdje, baš iza ugla, vaš happy end  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 14:26

Sara🌻

BAJO1

Evo mene s pregleda . Zatvorena skroz no dobro . Procjena je za sada 3kg i 50cm vidit ce mo koliko je tocno 😍🤞 sad idem čitat zaostatke😍
    Bajoo, neka velika curica 🥰🌸🥰
    De mi samo reci, jel i tvoja štuca il je štucala ko luda? Moj minimalno 4-5 puta na dan po jedno 7-8 min. Bude mi baš nekako ga ža'. Pokušavam ne paničarit, kao, to je navodno ok. Moja patronažna kaže da i još više štuca da je to u redu, a ja ono 🥴. Mi smo sad 33+3. Ovo vrime mi istovremeno brzo ide i stoji. 🙈

Sanjich 💕💕💕

MTB lijepa brojkica, držim fige.

Magnolia, dan po dan. Nisan ni ja sa ovom trudnoćom bila odmah ushićena. Nisam si dopuštala taj "luksuz" . Zapravo, još san luda i dok ga ne uzmem u ruke neću bit svoja. Razumijem te skroz. Želim ti puno strpljenja. 🌸🌺💕

Milamilica žao mi je stvarno. Želim ti brz oporavak. 💕

Štuca ne brini i moja . Cak mi se cini nešto česce nego prije . A vrime mi je sad ko puževim korakom da gre, imam osjecaj da sam cijelu vjecnost trudna ( jos sam ja od starta na komplikacijama zbog hematona ) Nadam se jos max 2 tjedna i to je to😍😍🤞

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 14:26

Nina92 drži se ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Sara 🌸
    01. Ožujak 2021. 14:33

BAJO1

Sara🌻

BAJO1

Evo mene s pregleda . Zatvorena skroz no dobro . Procjena je za sada 3kg i 50cm vidit ce mo koliko je tocno 😍🤞 sad idem čitat zaostatke😍
    De mi samo reci, jel i tvoja štuca il je štucala ko luda? Moj minimalno 4-5 puta na dan po jedno 7-8 min. Bude mi baš nekako ga ža'. Pokušavam ne paničarit, kao, to je navodno ok. Moja patronažna kaže da i još više štuca da je to u redu, a ja ono 🥴. Mi smo sad 33+3. Ovo vrime mi istovremeno brzo ide i stoji. 🙈

Sanjich 💕💕💕

Magnolia, dan po dan. Nisan ni ja sa ovom trudnoćom bila odmah ushićena. Nisam si dopuštala taj "luksuz" . Zapravo, još san luda i dok ga ne uzmem u ruke neću bit svoja. Razumijem te skroz. Želim ti puno strpljenja. 🌸🌺💕

Štuca ne brini i moja . Cak mi se cini nešto česce nego prije . A vrime mi je sad ko puževim korakom da gre, imam osjecaj da sam cijelu vjecnost trudna ( jos sam ja od starta na komplikacijama zbog hematona ) Nadam se jos max 2 tjedna i to je to😍😍🤞

Hvala ti na odg! Ma peru me hormoni, bas ono, u subotu smo bili u pokretu cili dan, i nisan ga osjetila, čak ni štuca nije. Došli doma, ja legla, primištam se s boka na bok, ne javlja se. Skoro san živčani imala.
     Stalno gledam sve, mjerkam, kad se javlja, koliko, pa jel previse il premalo u odnosu na prije, koliko štuca-koliko dugo kad pocne, svako koliko sati. Luda san. 
    Ja ne mogu virovat da ako sve bude ok, postajem mama sljedeći mjesec. A da se zapravo sve može zakotrljat već za dva tjedna. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ A nemam još ni bolničku torbu spremnu, tek mi se sutra neke stvari šalju od doli. Laganini, mogu ja iz Splita al neće Split iz mene🤣-čemu priša. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 14:33

Nina92 🤗🤗🤗🤗🤗  nije ni loše posvetit vrijeme sebi❤️❤️❤️
    Mis nadam se da se hematon povlaci ,🤞🤞🤞

BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 14:34

Sara🌻

BAJO1

Sara🌻

BAJO1

Sanjich 💕💕💕

Hvala ti na odg! Ma peru me hormoni, bas ono, u subotu smo bili u pokretu cili dan, i nisan ga osjetila, čak ni štuca nije. Došli doma, ja legla, primištam se s boka na bok, ne javlja se. Skoro san živčani imala.
    Stalno gledam sve, mjerkam, kad se javlja, koliko, pa jel previse il premalo u odnosu na prije, koliko štuca-koliko dugo kad pocne, svako koliko sati. Luda san.
    Ja ne mogu virovat da ako sve bude ok, postajem mama sljedeći mjesec. A da se zapravo sve može zakotrljat već za dva tjedna. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ A nemam još ni bolničku torbu spremnu, tek mi se sutra neke stvari šalju od doli. Laganini, mogu ja iz Splita al neće Split iz mene🤣-čemu priša.

😂😂😂😂  😍😍😍😍😍

• Tiinaa
    01. Ožujak 2021. 14:38

Dada🐼

Tiinaa

Icsi sam i ja platila 900e , ljekove 700 i zamrzavanje oko 600.. sada trebam da idem na fet pa me je zanimala cijena za fet. Dobila sam menstruaciju pa sam se javila u kliniku i sutra ujutro u osam imam termin..reci mi na fet bi onda trebala za dva tjedna ili kako to ide sada … hvala puno unaprijed na odgovorima na 😊.
    Tiinaa ja kada sam bila 1dc sam se javila u kliniku i dobila estrofem od 3dc… Išli smo tim putem. Pa sam oko 10dc išla na uzv i gledao se samo endometrij. Uveo mi je odmah progesteron 5 dana prije i naručio me odmah na FET. Znači samo 1 uzv između. Ako ideš uz ovulaciju onda vjerojatno imaš više uzv…
    Koštat će će otprilike kao icsi. Ali i to imaš pravo poslati u aok da ti vrate dio novca. 🤗

Da li si morala odmah sve platiti ili ? Prvi put kad sam isla trazili su 1000 e unaprijed sad budem vidjela.. al kako god spremna sam ..ee znam to za Aok i prvi put sam dobila dio nazad 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• *.Women_name.*
    01. Ožujak 2021. 14:50

Tuma

*.Women_name.*

Tuma Daa, i ja sam baš ponosna jer su nam svima govorili da nema šanse da uspijemo, em jako daleko, em mladi. Maaa uopće nije važno kak ste se upoznali, bitno da ste tu gdje ste sad 🥰🥰😍 a za kolica, moje frendice bi rekle da si luda 🙈🙈 ali ja ti nemam kaj rec kad sam i sama takva, nema veze, možda nađeš j koju bolju akciju. Evo Samara je rekla za Magic baby 13.03 😁😁 evoo ovaj jastuk https://ibb.co/Zc55VkY

Jao kako je lijepi 😍😍😍 presladak je!! 🥰🥰
    Da, samo u magic baby nema peg perego kolica😅 tak su mi bar jučer rekli u King crossu. E sad nisam pitala jel samo kod njih u dućanu ili ni u jednom. Taman 13.3.i idemo u šoping, pa ćemo valjda negdje u rat neku akciju 🙏💪

Hvalaa 😘 na toj Mamino stranici baš imaju sve te neke kao proljetne retro stvari, a pošto će bit proljetna beba sviđa mi se. Kad krenem na veliko kupovat mislim da će mi tamo bit izbor posteljina i tako. Ahaaa, a jebemu. Držim 🤞 da naletite na neku dobru akciju. Neznam jel imas kartice iz babycentra, provlaci ih pogotovo ako uzimas neke skupe stvari da ti se skupljaju bodovi. Ja sam tako za svoju nećakinju, pa se znalo nabrat par 100 kn za potrošit 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.