Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 08:43

Magnolia

Lucyinthesky

Magnolia, gle, ja imam u dvorištu posađenu magnoliju 5 godina staru koja do sada nikad nije cvala. Uglavnom, jučer se pojavio prvi cvjetić ikad i tebe sam se sjetila 😊❤️znak ili ne, ne znam… 🤞

Zamisli dokle ovaj forum dovede, da razmisljas o ljudima koje ne poznaješ💜

Pa ne znam, o tebi misli dok gleda biljke.
    O meni je mislila dok si je gurala utriće. 

💔💔💔

AuroraB
    01. Ožujak 2021. 08:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mene su već zvali
    Bila na wcu, zakasnila sekundu na poziv
    Onda sam zvala nazad, rekle su mi sestre da sad biolozi imaju postupak i da će me zvati za pola sata

To znači da su dobre vijesti kad tako rano zovu 😻😻

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 08:44

Lucyinthesky

BjeliS 💕👣

Manemoj samo za tebe 😋
    Ribicidemo dalje, nema predaje!
    I meni je pala temp, jako. I osjecam one grozne PMS bolove 😵

Žao mi je draga, jebemu sve 😔

A mi bi svi jako želili, nemože bogek odmah svima sve dati 😘
    Doći će. Nadam se dok sam jos mlada 😋✌😁

oharascarlett14@gmail.com

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 08:45

Magnolia

Lucyinthesky

Magnolia, gle, ja imam u dvorištu posađenu magnoliju 5 godina staru koja do sada nikad nije cvala. Uglavnom, jučer se pojavio prvi cvjetić ikad i tebe sam se sjetila 😊❤️znak ili ne, ne znam… 🤞

Da, za nepovjerovat. Pogledam kroz prozor (nakon što sam već sto puta komentirala da kakva je to fucking falša magnolija koja ne cvate 🙄) i vidim taj cvijet 🌺

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB

Magnolia

Lucyinthesky

Da... ja kad krenem čitati forum unazad, sjetim se Bozme. A nemam pojma ni tko je ni što je😂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• aria2019

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Marinela87, ma zapravo je važniji omjer GUKa i inzulina natašte (koeficijent inzulinske rezistencije), ali ja sam zadovoljna čim mi je GUK u donjoj polovici spektra.

Ivevk, nije drama, samo smo mi ovdje fanatici za pretrage. Mah, koga zavaravam, JA sam fanatik za pretrage.
    Ovo ti je željezo, feritin (zalihe željeza) ti je bitniji. Željezo ti nije loše.
    I mislim da Marinela87 nije napisala tebi kritiku, nego je mene pitala zašto je bitno.

aria29, ne moraš čekati do 18.3., betu možeš vaditi 14 dana nakon aspiracije (dakle 11dnt trodnevnog ili 9dnt petodnevnog).
    Svi ovi simptomi su ti najčešće od utrića, simptomi trudniće kreću tek u 6tt, kad imamo dovoljno bete u krvi.

4 sreća, meni ovaj tvoj hormonalni nalaz izgleda skroz OK. To je dobro. Možda je 17OH malo povišen, on zna biti znak policističnih, ali FSH i LH su ok pa vjerojatno nije to.
    Za AMH ti lijepo piše u svakom retku u kojoj je mjernoj jedinici. Mi volimo gledati ovaj prvi (veći)

J_B, sažetak će ti dati ericaa, pokazala se kao posebno talentirana za to.

BjeliSribic, baš mi je žao. Koliko još inseminacija planiraš raditi?

Magnolia, na listi ti piše tvoj zadatak za danas.

Ma ja ni ne kuzim zasto mi je za pisala tako 3 tjedna. Mozda za sigurnost. Ali budem isla nakon 14 dana. Jer inace budem se pojela. Jer koliko god se ne zelim stressiram, uvijek postoji ono malo da mislis na to i da se brines.
    Hvala ti puno ❤️

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 08:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Lucyinthesky

Pa ne znam, o tebi misli dok gleda biljke.
    O meni je mislila dok si je gurala utriće.

Ma čudna sam ti ja, 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 08:46

AuroraB

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mene su već zvali
    Bila na wcu, zakasnila sekundu na poziv
    Onda sam zvala nazad, rekle su mi sestre da sad biolozi imaju postupak i da će me zvati za pola sata

To znači da su dobre vijesti kad tako rano zovu 😻😻

Ili su svi pocrkavali pa mi to žele reći što prije 
    Uff. Baš me trema.
    A rekli su zvati oko 9, a zvali su u 8.19. Još malo ...

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 08:47

BjeliS 💕👣

Lucyinthesky

BjeliS 💕👣

Manemoj samo za tebe 😋
    Ribicidemo dalje, nema predaje!
    I meni je pala temp, jako. I osjecam one grozne PMS bolove 😵

Žao mi je draga, jebemu sve 😔

A mi bi svi jako želili, nemože bogek odmah svima sve dati 😘
    Doći će. Nadam se dok sam jos mlada 😋✌😁

Nemoj da te dođem nalupati po guzi.
    Kao prvo, ništa nije gotovo dok ne vidiš betu.
    Kao drugo, dobila si blasticu, ženo!!! Ako ti to ne govori koliko si mlada, onda si još puknutija u glavi nego što sam mislila.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 08:48

aria2019

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Marinela87, ma zapravo je važniji omjer GUKa i inzulina natašte (koeficijent inzulinske rezistencije), ali ja sam zadovoljna čim mi je GUK u donjoj polovici spektra.

Ivevk, nije drama, samo smo mi ovdje fanatici za pretrage. Mah, koga zavaravam, JA sam fanatik za pretrage.
    Ovo ti je željezo, feritin (zalihe željeza) ti je bitniji. Željezo ti nije loše.
    I mislim da Marinela87 nije napisala tebi kritiku, nego je mene pitala zašto je bitno.

aria29, ne moraš čekati do 18.3., betu možeš vaditi 14 dana nakon aspiracije (dakle 11dnt trodnevnog ili 9dnt petodnevnog).
    Svi ovi simptomi su ti najčešće od utrića, simptomi trudniće kreću tek u 6tt, kad imamo dovoljno bete u krvi.

4 sreća, meni ovaj tvoj hormonalni nalaz izgleda skroz OK. To je dobro. Možda je 17OH malo povišen, on zna biti znak policističnih, ali FSH i LH su ok pa vjerojatno nije to.
    Za AMH ti lijepo piše u svakom retku u kojoj je mjernoj jedinici. Mi volimo gledati ovaj prvi (veći)

J_B, sažetak će ti dati ericaa, pokazala se kao posebno talentirana za to.

BjeliSribic, baš mi je žao. Koliko još inseminacija planiraš raditi?

Magnolia, na listi ti piše tvoj zadatak za danas.

Ma ja ni ne kuzim zasto mi je za pisala tako 3 tjedna. Mozda za sigurnost. Ali budem isla nakon 14 dana. Jer inace budem se pojela. Jer koliko god se ne zelim stressiram, uvijek postoji ono malo da mislis na to i da se brines.
    Hvala ti puno ❤️

To je normalna procedura u Rijeci. Ti tamo ideš, jelda? Kod nas normalnih, daju ti da ideš za 2 tjedna da ne uzimaš terapiju predugo ako ne treba.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.