Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Any_35
    28. Veljača 2021. 23:31

Evo Sanjich:
    https://ibb.co/yNzLLZ8
    Osim
    Ovih, uzela sam i posebno vit B6 od Natural Wealth. 

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Any_35
    28. Veljača 2021. 23:32

Miss- jesam, dr XY mi je radio Harmony i dogovorili smo se da mi on vodi trudnoću do kraja, pa sam sva spokojna zbog toga☺️
    Ulazim u 13tt, nažalost ne znam napraviti ovaj tracker ispod potpisa, ako na to mislis, a voljela bih. Pomoc bi dobrodošla🤗

1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌

Tuma
    28. Veljača 2021. 23:44

Aurora, Women_name hvala 🥰 Aurora aha, kužim, ja nisam vodila taj dnevnik, ali su oni jer sam uvijek morala potpisati koliko čega sam uzela...
    Tinkerbell slažem se s curama. Uzmi kutije, slikaj ih da ih ti imas i reci sa su ti dali lijek s isteklim rokom trajanja i time ti možda naštetiti postupku i da smatraš da se ovaj postupak ne bi smio ubrajati. Traži i da razgovaraš s ravnateljem jer ti je ovo moglo i naštetiti zdravstveno.
    Any možeš kod mene ući na moj timeline, izabrati sticker i onda nešto copy (nisam sigurna šta točno) i zalijepiti u potpis. Nedavno su mene cure ucile, jedva sam skuzila🙈

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Any_35
    28. Veljača 2021. 23:59

Tuma

Aurora, Women_name hvala 🥰 Aurora aha, kužim, ja nisam vodila taj dnevnik, ali su oni jer sam uvijek morala potpisati koliko čega sam uzela…
    Tinkerbell slažem se s curama. Uzmi kutije, slikaj ih da ih ti imas i reci sa su ti dali lijek s isteklim rokom trajanja i time ti možda naštetiti postupku i da smatraš da se ovaj postupak ne bi smio ubrajati. Traži i da razgovaraš s ravnateljem jer ti je ovo moglo i naštetiti zdravstveno.
    Any možeš kod mene ući na moj timeline, izabrati sticker i onda nešto copy (nisam sigurna šta točno) i zalijepiti u potpis. Nedavno su mene cure ucile, jedva sam skuzila🙈

Sve napravim, ali ne znam kako prenijeti u potpis🙈

1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌

• aria2019
    01. Ožujak 2021. 00:21

Pozdrav cure! Citam i sve ali sam malo aktivna jer sam u nekom svom svijetu, di se borim sa svojim mislima.
    25.2. Imala sam embriotransfer, u sub su mi s javili neki lagani grčevi ali nista strasno, i sada me boli s desne strane leđe, probadanje, ne konstantno... Ali tu i tamo. 
    I umorna sam, betu moram čekat do 18.3. 😒🥺🙏🤞 
    Dali je neko nakon embriotransfera imao neke simptome ili nista?
    Hvala ❤️

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

Marinela87
    01. Ožujak 2021. 05:53

Ivevk mislila sam na svoje pitanje da je palo s marsa, ne tvoje.. Jer sam upala u razgovor ko padobranac, kad sam vidjela da se spominje GUK.
    Bez brige, ne bi ti nitko ovdje rekao da si padobranac jer nesto ne znas, najmanje ja, vidis da ne znam ni koliko treba biti GUK😄

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Marinela87
    01. Ožujak 2021. 06:01

aria2019

Pozdrav cure! Citam i sve ali sam malo aktivna jer sam u nekom svom svijetu, di se borim sa svojim mislima.
    25.2. Imala sam embriotransfer, u sub su mi s javili neki lagani grčevi ali nista strasno, i sada me boli s desne strane leđe, probadanje, ne konstantno… Ali tu i tamo.
    I umorna sam, betu moram čekat do 18.3. 😒🥺🙏🤞
    Dali je neko nakon embriotransfera imao neke simptome ili nista?
    Hvala ❤️

Mislim da svi imaju manje vise te simptome nakon transfera, sto od punkcije, sto od utrica.. nazalost nema nikakvog nacina da znas jel to implantacija/trudnoca ili reakcija tijela na sve sta si prosla, ili kasnije pms! Nadajmo se da ce kod tebe biti plus na testu!!! Ali rano ti je da vec sad promatras simprome😄😄 nadi filmove, serije, bilo sta da ti vrijeme brze prode i sta te veseli🤞🤞

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

4 sreća
    01. Ožujak 2021. 06:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

Sanjich :Lutko dva su mi stupca u rubrici od antimuller9.20 i  1.20 nije ni meni jasno zašto.A kod doktorice Šunj sam bila sva tri puta ,tako da sam i sada nakana unje kada povadim sve nalaze.Hvala na savjetu za vađenje nalaza svakako cu to tražiti a vitamin D trošim već

Piše ti u obje mjerne jedinice.
    Za pretrage, pročitaj prve tri stranice teme

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

Sanjich :Lutko dva su mi stupca u rubrici od antimuller9.20 i  1.20 nije ni meni jasno zašto.A kod doktorice Šunj sam bila sva tri puta ,tako da sam i sada nakana unje kada povadim sve nalaze.Hvala na savjetu za vađenje nalaza svakako cu to tražiti a vitamin D trošim već

U prvom stupcu di mi je 9.20 piše mjerna jedinica u drugomu nepiše di je ovaj 1.20 nema prazno je.A moram se iapraviti njje dr.Šunj nego Marušićka.Ispričavam se što sam njeno napisalal jer smo pričali o njoj sa prijateljima i ostalo mi je njeno prezime tek sad vidim da sam pogrešno napisala.curama sretno danas sa betama i ostalim.disi ti u pkstupku?

4 sreća
    01. Ožujak 2021. 07:12

4 sreća

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

Sanjich :Lutko dva su mi stupca u rubrici od antimuller9.20 i 1.20 nije ni meni jasno zašto.A kod doktorice Šunj sam bila sva tri puta ,tako da sam i sada nakana unje kada povadim sve nalaze.Hvala na savjetu za vađenje nalaza svakako cu to tražiti a vitamin D trošim već

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

Sanjich :Lutko dva su mi stupca u rubrici od antimuller9.20 i 1.20 nije ni meni jasno zašto.A kod doktorice Šunj sam bila sva tri puta ,tako da sam i sada nakana unje kada povadim sve nalaze.Hvala na savjetu za vađenje nalaza svakako cu to tražiti a vitamin D trošim već

U prvom stupcu di mi je 9.20 piše mjerna jedinica u drugomu nepiše di je ovaj 1.20 nema prazno je.A moram se iapraviti njje dr.Šunj nego Marušićka.Ispričavam se što sam njeno napisalal jer smo pričali o njoj sa prijateljima i ostalo mi je njeno prezime tek sad vidim da sam pogrešno napisala.curama sretno danas sa betama i ostalim.disi ti u pkstupku?

Evoga uspila sam sliku nadam se stavit nalaza https://ibb.co/Hzh8kqv

4 sreća
    01. Ožujak 2021. 07:15

4 sreća

4 sreća

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

Evoga uspila sam sliku nadam se stavit nalazahttps://ibb.co/Hzh8kqv

Evo i druge https://ibb.co/bd8FKdH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.