Pozdrav cure! Citam i sve ali sam malo aktivna jer sam u nekom svom svijetu, di se borim sa svojim mislima.
25.2. Imala sam embriotransfer, u sub su mi s javili neki lagani grčevi ali nista strasno, i sada me boli s desne strane leđe, probadanje, ne konstantno… Ali tu i tamo.
I umorna sam, betu moram čekat do 18.3. 😒🥺🙏🤞
Dali je neko nakon embriotransfera imao neke simptome ili nista?
Hvala ❤️
Teško je znati, jer sve što nam se javi može biti posljedica hormona, aspiracije, tranfera... Mogu ti reći jedino da su mene iznenadno nakon transfera leđa zaštekala, nisam mogla pošteno dva dana hodati. Ostala sam trudna taj puta, ali loše je na žalost završilo 😼
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Pozdrav cure! Citam i sve ali sam malo aktivna jer sam u nekom svom svijetu, di se borim sa svojim mislima.
25.2. Imala sam embriotransfer, u sub su mi s javili neki lagani grčevi ali nista strasno, i sada me boli s desne strane leđe, probadanje, ne konstantno… Ali tu i tamo.
I umorna sam, betu moram čekat do 18.3. 😒🥺🙏🤞
Dali je neko nakon embriotransfera imao neke simptome ili nista?
Hvala ❤️
Teško je znati, jer sve što nam se javi može biti posljedica hormona, aspiracije, tranfera… Mogu ti reći jedino da su mene iznenadno nakon transfera leđa zaštekala, nisam mogla pošteno dva dana hodati. Ostala sam trudna taj puta, ali loše je na žalost završilo 😼
Meni jedini simptom siguran je bio proljev u neko doba noci 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aurora, Women_name hvala 🥰 Aurora aha, kužim, ja nisam vodila taj dnevnik, ali su oni jer sam uvijek morala potpisati koliko čega sam uzela…
Tinkerbell slažem se s curama. Uzmi kutije, slikaj ih da ih ti imas i reci sa su ti dali lijek s isteklim rokom trajanja i time ti možda naštetiti postupku i da smatraš da se ovaj postupak ne bi smio ubrajati. Traži i da razgovaraš s ravnateljem jer ti je ovo moglo i naštetiti zdravstveno.
Any možeš kod mene ući na moj timeline, izabrati sticker i onda nešto copy (nisam sigurna šta točno) i zalijepiti u potpis. Nedavno su mene cure ucile, jedva sam skuzila🙈
Sve napravim, ali ne znam kako prenijeti u potpis🙈
Trebas na kraju, kada sve sejvas, kopirat link tu. Imas dolje opcije za forum i mislim da taj link trebas iskopirat! Pa probaj! Stvarno nisam sigurna vise jer sam ga ja radila dvaput i svaki put se zajebavala s tim..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Aurora, Women_name hvala 🥰 Aurora aha, kužim, ja nisam vodila taj dnevnik, ali su oni jer sam uvijek morala potpisati koliko čega sam uzela…
Tinkerbell slažem se s curama. Uzmi kutije, slikaj ih da ih ti imas i reci sa su ti dali lijek s isteklim rokom trajanja i time ti možda naštetiti postupku i da smatraš da se ovaj postupak ne bi smio ubrajati. Traži i da razgovaraš s ravnateljem jer ti je ovo moglo i naštetiti zdravstveno.
Any možeš kod mene ući na moj timeline, izabrati sticker i onda nešto copy (nisam sigurna šta točno) i zalijepiti u potpis. Nedavno su mene cure ucile, jedva sam skuzila🙈
Sve napravim, ali ne znam kako prenijeti u potpis🙈
Trebas na kraju, kada sve sejvas, kopirat link tu. Imas dolje opcije za forum i mislim da taj link trebas iskopirat! Pa probaj! Stvarno nisam sigurna vise jer sam ga ja radila dvaput i svaki put se zajebavala s tim..
Da, taj link iskopiras u svoj potpis tu na forumu.. Isprobaj par tih linkova pa ces vidit koji je pravi
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ivevk mislila sam na svoje pitanje da je palo s marsa, ne tvoje.. Jer sam upala u razgovor ko padobranac, kad sam vidjela da se spominje GUK.
Bez brige, ne bi ti nitko ovdje rekao da si padobranac jer nesto ne znas, najmanje ja, vidis da ne znam ni koliko treba biti GUK😄
Aham... Sorry onda.. Reko sta ova prica, kakav padobranac.. Moje isprike.. 🤣🙈
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Hej, curke.. Ja radila vikend, kad ono 50 novih stranica.. 😱 Jel može sažetak vikenda, 🤗jer trenutno ne stignem sve pročitat..? 😊
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Jutro cure🍀
MilaSt woow, vadis betu danas🤞🤞 testic izgleda savrseno. Sretnoooo🥰
Miss divni steeee🥰
Ribic danas beta? 🤞🤞🍀
Tko jos… mtb, mani se prpkanja dolje, daj listu😜
Sbjelis ❤️
Mtb zelimo svih 6 embrijaaaa🤞🤞😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Magnolia 🤞🤞🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro cure, novi radni tjedan.. Zelim svima srecu da piskite vidljive crtice 🤞🤞🍀🍀🍀❤️❤️❤️🤰
Nina nisi se javila, nadam se da si okej..
Ja sam od 4 do 6 bila budna i plakala od mučnine.. Umorna a cim legnem u horizontalu nemogu muka teska.. Oko 6 uspila zaspat i evo opet budna s mucninom.. Automatski sam nadrkana radi toga primjecujem.. Bit ce ovo zajeban tjedan na poslu nisam sigurna kolko cu izdrzat.. Idem sad do ljekarne kupit taj dumbir za zvakanje..
Vjerovatno necu visit na forumu jer me posao satare 😘😘😘
Jutro ekipicaaaa
Ja ispisala jutros muller snjesko bijelica 7dnt
Sad znamo da je stoperoci trebalo 7 dana..
A bebo, imam jos dva dana fore/ nade do ocekivane menge...
Jedva cekam vijesti friskih trudnicicaaa
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji