Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    28. Veljača 2021. 20:50

Nemaju nist jeftinije, snizena su najvise na Bazzaru

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• tinkerbell86
    28. Veljača 2021. 20:53

Pozdrav ženske,
    Treba mi savjet. U prvom sam stimuliranom IVF, imam jako nizak AMH, i na prvom uzv sam imala 6 antralaca. Na stimulaciju su reagirala samo 2. Međutim od prekjučer je ostao samo 1, s čim bi se i pomirila da upravo nisam skužila da sam dobila Menopur kojem je rok trajanja istekao u 9/2020.
    Taj Menopur koristim zadnjih 6 dana, maloprije sam primjetila rok trajanja 🙄
    Je li imala koja od vas neku sličnu situaciju, odnosno koje je vaše mišljenje?
    Hvala na svakom odgovoru i naravno sretno nam svima! 🙂

👱‍♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
    1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
    2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
    10/20 IUI
    12/20 IUI
    02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
    (Nikad plus na testu vidjela 🙄)

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 20:56

Tuma

Tuma

Mila, Magnolia odlične su crte😍😍 bit će to velike bete. Mila ja bih izvadila betu 😊 Magnolia stvarno nije čudno da te je strah i da svašta zamišljaš. I vjerojatno se cijelu trudnoću nećeš moći opustiti do kraja. Ja koja nisam prošla to što si ti sam u stalnoj napetosti i stalno nešto zabrijavam, a kako ti ne bi. Ali ja vjerujem da je ovo čudo koje si čekala i da će biti sve u redu. 🥰🙏 Samo se ti javi dr da ti da terapiju 😊
    MTB tako je, na dvoznamenkastom broju sam🥳 još malo i 7.mjesec🥳🥳
    Ruska1986 možeš, molim te stavit koja si ono kolica uzela opet? Znam da su peg perego, al nez koji model. Ja bih uzela vj isto peg perego, a na akciji su još ravno 4 h😅 stavit ću ti link koja bih ja….
    Ruska1986https://bazzar.hr/p/RNVXXA2-peg-perego-djecja-kolica-3u1-book-sl-mon-amour

Prepredivna 😍

oharascarlett14@gmail.com

• Dia85
    28. Veljača 2021. 21:00

Mtb i Ana koje čekate hrabro rezultate, držite se i neka vas vaši najbliži maze i paze, taj osjećaj iščekivanja je nešto baš neopisivo teško..navijam puno za vas i vaše embrije🥰
    Magnolia vjerujem u pozitivno i navijam za super betu
    Nisam uspjela puno za vikend pohvatati, nove curke dobrodošle

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Tuma
    28. Veljača 2021. 21:07

Ruska1986 da, naručit ću ih pa kud puklo da puklo. Nekako me strah još naručivati, imam osjećaj da je prerano, a opet nema smisla odugovlaciti do ne znam kad.... 
    Bjelis da, mislim da sam odlučila 😍
    Tinkiber zovi sutra bolnicu odmah ujutro i pitaj. Ipak su to hormoni u pitanju. Ne znam što bih ti rekla. To su ti u bolnici dali? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    28. Veljača 2021. 21:09

Tuma

Ruska1986 da, naručit ću ih pa kud puklo da puklo. Nekako me strah još naručivati, imam osjećaj da je prerano, a opet nema smisla odugovlaciti do ne znam kad….
    Bjelis da, mislim da sam odlučila 😍
    Tinkiber zovi sutra bolnicu odmah ujutro i pitaj. Ipak su to hormoni u pitanju. Ne znam što bih ti rekla. To su ti u bolnici dali?

Tinkerbell* 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 21:11

BjeliS, zapravo meni više paše neka akcija i ubrzana radnja, ali ovo me lijepo primirilo.
    I ta tvoja mi je na popisu, budem je gledala nakon ovog.

tinkerbell86, dobro nam došla, i brzo nam otišla trudna. Nizak AMH ti ne znači ništa s obzirom na divan broj antralaca koji imaš. Ovo za stimulaciju je neoprostivo, pa zato nam i daju dnevnik pikanja na koji moramo pisati datum isteka lijeka. Pa tko ti je to prodao???

Tuma, što bi bilo prerano, pa još manje od 100 dana.

💔💔💔

4 sreća
    28. Veljača 2021. 21:18

Sanjich :Lutko dva su mi stupca u rubrici od antimuller  9.20   i      1.20    nije ni meni jasno zašto.A kod doktorice Šunj sam bila sva tri puta ,tako da sam i sada nakana unje kada povadim sve nalaze.Hvala na savjetu za vađenje nalaza svakako cu to tražiti a vitamin D trošim već

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 21:23

4 sreća

Sanjich :Lutko dva su mi stupca u rubrici od antimuller9.20 i   1.20  nije ni meni jasno zašto.A kod doktorice Šunj sam bila sva tri puta ,tako da sam i sada nakana unje kada povadim sve nalaze.Hvala na savjetu za vađenje nalaza svakako cu to tražiti a vitamin D trošim već

Piše ti u obje mjerne jedinice.
    Za pretrage, pročitaj prve tri stranice teme 

💔💔💔

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 21:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, zapravo meni više paše neka akcija i ubrzana radnja, ali ovo me lijepo primirilo.
    I ta tvoja mi je na popisu, budem je gledala nakon ovog.

tinkerbell86, dobro nam došla, i brzo nam otišla trudna. Nizak AMH ti ne znači ništa s obzirom na divan broj antralaca koji imaš. Ovo za stimulaciju je neoprostivo, pa zato nam i daju dnevnik pikanja na koji moramo pisati datum isteka lijeka. Pa tko ti je to prodao???

Tuma, što bi bilo prerano, pa još manje od 100 dana.

Znam, i meni treba nesto zivlje, brze. I bez grubosti, mlacenja, silovanja, mucenja zena, djece, djecjih suza... I tak 😁

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.