Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    28. Veljača 2021. 21:28

Tuma

Ruska1986 da, naručit ću ih pa kud puklo da puklo. Nekako me strah još naručivati, imam osjećaj da je prerano, a opet nema smisla odugovlaciti do ne znam kad….
    Bjelis da, mislim da sam odlučila 😍
    Tinkiber zovi sutra bolnicu odmah ujutro i pitaj. Ipak su to hormoni u pitanju. Ne znam što bih ti rekla. To su ti u bolnici dali?

Ma nije rano.. Pa dok ti dodju, ne znam koliko traje dostava.. Meni je to skroz ok period za pocet lagano sa stvarima. Meni je malo too much kad neko narucuje u 7 tt stvari vec. Mislim, i to je ok, ali malo prerano, za mene. Tako da iskoristi popust! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 21:28

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, zapravo meni više paše neka akcija i ubrzana radnja, ali ovo me lijepo primirilo.
    I ta tvoja mi je na popisu, budem je gledala nakon ovog.

tinkerbell86, dobro nam došla, i brzo nam otišla trudna. Nizak AMH ti ne znači ništa s obzirom na divan broj antralaca koji imaš. Ovo za stimulaciju je neoprostivo, pa zato nam i daju dnevnik pikanja na koji moramo pisati datum isteka lijeka. Pa tko ti je to prodao???

Tuma, što bi bilo prerano, pa još manje od 100 dana.

Znam, i meni treba nesto zivlje, brze. I bez grubosti, mlacenja, silovanja, mucenja zena, djece, djecjih suza… I tak 😁

Ma da, naravno. Zato sam ja gledala Winx, i volim te teen fantasy ili comic book filmiće. Happy endings, saving the world shits.

💔💔💔

Tuma
    28. Veljača 2021. 21:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, zapravo meni više paše neka akcija i ubrzana radnja, ali ovo me lijepo primirilo.

tinkerbell86, dobro nam došla, i brzo nam otišla trudna. Nizak AMH ti ne znači ništa s obzirom na divan broj antralaca koji imaš. Ovo za stimulaciju je neoprostivo, pa zato nam i daju dnevnik pikanja na koji moramo pisati datum isteka lijeka. Pa tko ti je to prodao???

Dnevnik pikanja? Ja tek sad vidim da ja nis nisam dobila 😅
    A znam da je manje od 100, al uvijek nes čekam da prođe. Sad sam kao mislila nakon 8.3.pregleda pa kad kaže da je sve oke, onda u šoping. Al izgleda da ću večeras. Čekam muža da mi karticu donese 💪

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    28. Veljača 2021. 21:30

Ruska1986

Tuma

Ruska1986 da, naručit ću ih pa kud puklo da puklo. Nekako me strah još naručivati, imam osjećaj da je prerano, a opet nema smisla odugovlaciti do ne znam kad….
    Tinkiber zovi sutra bolnicu odmah ujutro i pitaj. Ipak su to hormoni u pitanju. Ne znam što bih ti rekla. To su ti u bolnici dali?

Ma nije rano.. Pa dok ti dodju, ne znam koliko traje dostava.. Meni je to skroz ok period za pocet lagano sa stvarima. Meni je malo too much kad neko narucuje u 7 tt stvari vec. Mislim, i to je ok, ali malo prerano, za mene. Tako da iskoristi popust! 🙂

Imaš pravo. Piše dostava do 20 dana 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• tinkerbell86
    28. Veljača 2021. 21:30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dali su mi u bolnici... sutra ionako imam uzv pa se samo dvoumim na koji način da pristupim...
    U principu me i zanima je li moguće da je taj drugi prestao rasti nakon što lijek više nije djelovao s obzirom na to da je star?!
    Svaka dva dana mi daju terapiju za još 2 dana jer očito nisu planirali da će to tako dugo trajati...🤷‍♀️
    A borba s neplodnošću traje 10 godina i taj Amh je jedina stvar koja vidljivo nije dobra kod nas oboje...

👱‍♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
    1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
    2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
    10/20 IUI
    12/20 IUI
    02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
    (Nikad plus na testu vidjela 🙄)

• tinkerbell86
    28. Veljača 2021. 21:33

Tuma

Da, u bolnici. Idem sutra svejedno na uzv pa ću pitati na licu mjesta. Uglavnom teški stres, a bezveze. Ne mogu vjerovati da sam dobila lijek s isteknutim rokom trajanja, i to 6 mjeseci 🤷‍♀️

10/20 IUI
    12/20 IUI

AuroraB
    28. Veljača 2021. 21:34

Tuma

Dnevnik pikanja? Ja tek sad vidim da ja nis nisam dobila 😅

U Petrovoj se vodi dnevnik pikanja, ali bez upisivanja datuma proizvodnje lijeka i serijskog broja, a u IVF poliklinici se osim doza upisuje i LOT te datum isteka lijeka... 
    P.S. Kolica su pre pre😍

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• tinkerbell86
    28. Veljača 2021. 21:36

Mislim da i tu u Ri vode dnevnik jer svaki put potpišem u tablici da sam uzela lijek, nisam išla za tim što sestra ostalo upiše u tablicu...
    Vidim da sam trebala 😂

10/20 IUI
    12/20 IUI

AuroraB
    28. Veljača 2021. 21:43

tinkerbell86

Mislim da i tu u Ri vode dnevnik jer svaki put potpišem u tablici da sam uzela lijek, nisam išla za tim što sestra ostalo upiše u tablicu…
    Vidim da sam trebala 😂

Nadajmo se da ti nije zbog toga, već da nije pogođena terapija. Broj antralaca ti je super, nemoj brinuti ako sada ne prođe ovaj postupak najbolje😉

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• tinkerbell86
    28. Veljača 2021. 21:46

AuroraB

tinkerbell86

Mislim da i tu u Ri vode dnevnik jer svaki put potpišem u tablici da sam uzela lijek, nisam išla za tim što sestra ostalo upiše u tablicu…
    Vidim da sam trebala 😂

Nadajmo se da ti nije zbog toga, već da nije pogođena terapija. Broj antralaca ti je super, nemoj brinuti ako sada ne prođe ovaj postupak najbolje😉

I ja se nadam da nije zbog toga!
    Ma da, tek je prvi stimulirani i nadam se da će slijedeći imati bolji odaziv. A prije toga ću se nadati da je ovaj jedan folikul što je ostao u biti dobitan! 💪

10/20 IUI
    12/20 IUI

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.