Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    28. Veljača 2021. 18:44

Magnolia ❤❤ strah je potpuno opravdan i razumljiv, ali ovo je predivan test i daj Bože da sve bude u redo do kraja❤🤞🤞
    Sbjelis tvoj će ujutro isto tamniti ❤
    MilaSt jako sam sretna i zbog tebe! Ovo sve su jako lijepe vijesti!! ❤
    Miss ti si stvarno prava miss i imaš odličnu potkošulju😄🤗

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Mimi05
    28. Veljača 2021. 18:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Mimi05

Cure jel mi rano 10 dana poslije štoperice i 8 posli inseminacije napravit test? 😱

Ovisi kakav si lik. 😋
    8dan bi crtica trebala biti vidljiva. Ali ako je nema, i padnes u depru radi toga.. Onda nemoj 😋
    10-12dpo bi trebala biti tu 😁

Žena je bila na inseminaciji.
    To je kao da 3dnt blastice očekuješ crticu.
    Još i gore, jer za blasticu znaš točno kad su je oplodili, a kad su je vratili. Za inseminaciju može biti pomaka. Puno puno prerano je ovo.

Hvala... Pokušat ću se strpit... Iako u glavi već teško ludilo

Ja 38,on 47
    nalazi svi uredni i meni i njemu
    1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
    prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
    08.03.2021..Beta neg.
    čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
    uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 18:54

Mimi05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Mimi05

Cure jel mi rano 10 dana poslije štoperice i 8 posli inseminacije napravit test? 😱

Ovisi kakav si lik. 😋
    8dan bi crtica trebala biti vidljiva. Ali ako je nema, i padnes u depru radi toga.. Onda nemoj 😋
    10-12dpo bi trebala biti tu 😁

Žena je bila na inseminaciji.
    To je kao da 3dnt blastice očekuješ crticu.
    Još i gore, jer za blasticu znaš točno kad su je oplodili, a kad su je vratili. Za inseminaciju može biti pomaka. Puno puno prerano je ovo.

Hvala… Pokušat ću se strpit… Iako u glavi već teško ludilo

Ovdje te apsolutno razumijemo.
    Ja sam luda a još mi nisu ni zametak vratili. 
    Pričekaj BAREM do 11DNO, a bolje je da pričekaš još dan, dva duže.

💔💔💔

28. Veljača 2021. 18:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inter, sad mi je žao što prije nisam čula za njega. Za V sam čula, i jako jako mi se svidio na konzultacijama. Ali stvarno se potrude da teško dođeš do njega. Za konzultacije sam zvala više puta - svaki put pomalo rezervirano kažu da ne znaju kad će biti tu, hoće li tu biti za tjedan, mjesec ili godinu, i da će me nazvati. Onda sam imala sreće i upala mu na konzultacije (zvali su me 10 minuta ranije mogu li doći?). Dogovorili se za postupak u svibnju 2020. Bila korona nije bilo postupka, ok. On odradio postupak u kolovozu sa hrpom cura a mene nitko nije ni obavijestio. Kad sam zvala u rujnu (kako mi je bilo rečeno), onda opet ista priča - ne znamo ništa, možda više nikad neće doći, blabla.
    Pa sam odustala od njega.

BjeliS, vidi, Tiki nas zove na roštilj u Petrinju!

Marta82, mislim da sam na prve 3 stranice napisala što je potrebno za transfer. Q10 ti je suvišan, ovo drugo ti je super. Dodaj još vitamin E.

Ina85, ti si se seksala i za sve nas koje ne smijemo. To je pravi drugarski duh!

MariMeri, dobro nam došla i brzo nam otišla - trudna. Pročitaj prve tri stranice teme.
    Gonal i Puregon su hormonski isti lijek, tako da nije problem što su ti ih zamijenili.
    Kod koga si u IVFu?

Libo
    Jesam li izgledala jako seksi u tvom snu?

Ana26, woooohooo, super vijesti!

Hvala na odgovoru, kod dr Marincica sam. Još jedno pitanje za Gonal, jel Vama ima jaki miris? Meni se osjeti po nekoj farbi ili kemikaliji... Kod Puregona  nisam nikakav mirs osjetila.... 

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 19:02

MariMeri

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inter, sad mi je žao što prije nisam čula za njega. Za V sam čula, i jako jako mi se svidio na konzultacijama. Ali stvarno se potrude da teško dođeš do njega. Za konzultacije sam zvala više puta - svaki put pomalo rezervirano kažu da ne znaju kad će biti tu, hoće li tu biti za tjedan, mjesec ili godinu, i da će me nazvati. Onda sam imala sreće i upala mu na konzultacije (zvali su me 10 minuta ranije mogu li doći?). Dogovorili se za postupak u svibnju 2020. Bila korona nije bilo postupka, ok. On odradio postupak u kolovozu sa hrpom cura a mene nitko nije ni obavijestio. Kad sam zvala u rujnu (kako mi je bilo rečeno), onda opet ista priča - ne znamo ništa, možda više nikad neće doći, blabla.

Marta82, mislim da sam na prve 3 stranice napisala što je potrebno za transfer. Q10 ti je suvišan, ovo drugo ti je super. Dodaj još vitamin E.

Ina85, ti si se seksala i za sve nas koje ne smijemo. To je pravi drugarski duh!

MariMeri, dobro nam došla i brzo nam otišla - trudna. Pročitaj prve tri stranice teme.
    Gonal i Puregon su hormonski isti lijek, tako da nije problem što su ti ih zamijenili.
    Kod koga si u IVFu?

Libo

Hvala na odgovoru, kod dr Marincica sam. Još jedno pitanje za Gonal, jel Vama ima jaki miris? Meni se osjeti po nekoj farbi ili kemikaliji… Kod Puregona nisam nikakav mirs osjetila….

Zanimljivo... Ja nisam primijetila. 😕

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 19:06

MariMeri

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Kod koga si u IVFu?

Libo

Hvala na odgovoru, kod dr Marincica sam. Još jedno pitanje za Gonal, jel Vama ima jaki miris? Meni se osjeti po nekoj farbi ili kemikaliji… Kod Puregona nisam nikakav mirs osjetila….

Neke su rekle da osjećaju mirise. Ja nisam, bio mi je to prvi postupak pa sam tad bila pod stresom od drugih stvari, nisam obraćala pozornost.
    Ali stvarno je lagan za aplikaciju. A praktično je ista stvar kao i Puregon, samo drugi proizvođač.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 19:12

BjeliS, počela gledati Sweet Magnolias. Na početku mi je bila prespora i dosadna, bila sam prenervozna za nju, sad sam se malo opustila i navukla. Preslatka mi je ova crvena.

💔💔💔

28. Veljača 2021. 19:13

Ja baš jako osjetim... Doduše osjetljiva sam na sve mirise, mozda sam samo preosjetljiva... Nadam se nije pokvareno 😬 nazvat ću sutra u kliniku i pitati, hvala na odgovoru :) 

• Inter
    28. Veljača 2021. 19:22

MariMeri

Ja baš jako osjetim… Doduše osjetljiva sam na sve mirise, mozda sam samo preosjetljiva… Nadam se nije pokvareno 😬 nazvat ću sutra u kliniku i pitati, hvala na odgovoru :)

Je, Gonal bas jako smrdi po zapaljenoj gumi

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 19:32

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, počela gledati Sweet Magnolias. Na početku mi je bila prespora i dosadna, bila sam prenervozna za nju, sad sam se malo opustila i navukla. Preslatka mi je ova crvena.

Uf meni nedostaje. Pocela sam gledati jednako razbibriznu seriju Chesapeake Shores a ta je fuuuuull spora. Ali vidi njega, koje oke, presladak je 😍❤

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.