Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    27. Veljača 2021. 10:38

MTB odlican broj, drzim fige da ih se sto vise oplodi 🤞 i ja sam imala 8, to je dobitan broj 🤞🤗🥰
    BjeliS i mm i ja vidimo neku sjenicu 😊 
    Nina92 iskopaj test iz smeca, nece ti to ovdje bit cudno,i nabaci slikicu da vidimo 🤞🤞🤞
    Manemoj sta ti je rekao dokt na nalaze,jel krecete uskoro? 🤗
    Di su ostale cure od danas, nadam se da slave negdje 🤞

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 10:40

BjeliS 💕👣

BjeliS 💕👣

Meto

Sbjelis daj sliku⭐️

Zaista je bijjela, nemozes sjenu naci ni da najvise na svijetu zelis 😕

😣💔

Dioptrija ti slaba imas lipu sjenu🤞🤞🤞

Mara234

Meni danas 9. dan od trasnsfera. Odlučial da ne budem radila test. Čekam betu u srijedu 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

4 sreća

Bozma 🍀🐞

4 sreća

Pozdrav cure!Sretno svima i u betama i u jajnim stanicama da budu uspješne🙏.Ovako zanima me dali ima itko ,da je u kbc St u postupku?Ako bi mi mogle pomoći u informaciji kako sada ide tamo postupak zbog covida.U planu sam opet ići u postupak,trenutno sam na vađenju nalaza.Hvala na odgovoru cure😘

Isto kao i prije, samo se testiras na covid prvi dan M, pa pred punkciju i ja sam jos i pred transfer. To zna bit malo stresno jer npr.danas saznas da se trebas za sutra testirat, a doktor radi tek popodne i ne moze te narucit. I ne znam je li jos tako, ja sam bila cesto krajem prosle godine, rade samo 2 sestre (valjda zbog covida) pa je dosta kaoticno na dane, ovisno u kojoj su kombinaciji

Bozma 🍀🐞

4 sreća

Pozdrav cure!Sretno svima i u betama i u jajnim stanicama da budu uspješne🙏.Ovako zanima me dali ima itko ,da je u kbc St u postupku?Ako bi mi mogle pomoći u informaciji kako sada ide tamo postupak zbog covida.U planu sam opet ići u postupak,trenutno sam na vađenju nalaza.Hvala na odgovoru cure😘

Isto kao i prije, samo se testiras na covid prvi dan M, pa pred punkciju i ja sam jos i pred transfer. To zna bit malo stresno jer npr.danas saznas da se trebas za sutra testirat, a doktor radi tek popodne i ne moze te narucit. I ne znam je li jos tako, ja sam bila cesto krajem prosle godine, rade samo 2 sestre (valjda zbog covida) pa je dosta kaoticno na dane, ovisno u kojoj su kombinaciji

Hvala Bozma na informaciji to me je zanimalo kako rade sa tim testiranjen.Uh baš zajebano, draga znači tri puta na testiranje 😥😥😥😥baš stresno skroz za nas koje se borimo sa ovim

27. Veljača 2021. 10:44

Jutro curke, Mtb 8 je woow i drzim fige da se sve lijepo oplode 🍀🍀🍀🤞🤞

Čudovište tvoju testovi su 😍😍 jos nemogu vjerovat da su 3 cure ovaj mjesec ostale T prirodno, to je bas woooow i nemogu ni zamisliti taj osjecaj 😍😍😍🍀🍀🍀 

Sbjelis ja vidim sjenicu 🤞🤞🤞🍀🍀🍀 I moram bit iskrena da ne kuzim te sheme kao kazete nema nis pa stavite sjenu.. Ja sam svoju sjenu vidila i dok je neki od vas (mtb 🤔🤔) nisu vidjeli 😄😄

Nina nadam se da sutra popiskis jedan muller i za nas tu pa da mi procjenimo ima li sta 🍀🍀🤞🤞❤️

Drzim fige svima 🖤

Ps jedva cekam da Bozma krene u zg 🤗🤗🤗

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 10:51

Najlepje od svega mi je kada gledate testice drugih cura s muzevima. Meni je to toliko lijepo i blisko da vam ne mogu reci. Uzivajte, imate predivne partnere ❤❤
    Mara, ✌😘😍
    Moram po jos muller / dm testova, cini se da su bolji od ovih kineskih kao osjetljivosti 10 😕
    Ipak, po mome, ovo sada treba poceti tamniti, jos se nadam da hoce 😍

oharascarlett14@gmail.com

Ela 👱🏼‍♀️
    27. Veljača 2021. 10:52

MTBica 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Divnoooooo ❤️❤️ navijam da se sve oplode 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀
    Bjelis i ja vidim sjenicu 🤞🏼 samo neka nastavi da tamni !
    Dada 🌺 žao mi je zbog stresa od juče, ali mi je drago da je sve ok. Uskoro ćeš vidjeti svoju bebicu i čuti srčeko ❤️
    Ostalim curkama sretnooooooo 🌸🌸🌸🌸🌸 
    Čitam vas i dalje .. tu sam ❤️ Javljat ću se s vremena na vrijeme dok se konkretnije stvari i kod mene ne počnu dešavati ! 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 10:53

Sanjich ti si profi 😋
    Jednog dana, i ja cu biti! 😋😋 Ali ipaknse nadam da cu doktorirati na tudijim testovima 😋😋❤

oharascarlett14@gmail.com

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 10:54

Magnolija ja cu ti poželjet pd danas da ti se nastavi sve po školski tamo do 11 mjeseca❤️❤️❤️🤞🤞🤞🙏 

MaloTele
    27. Veljača 2021. 10:56

BAJO1

Magnolija ja cu ti poželjet pd danas da ti se nastavi sve po školski tamo do 11 mjeseca❤️❤️❤️🤞🤞🤞🙏

Ovo je predivno za gledati 🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.