Napravljen je nakon drugog spontanog nalaz na trombofiliju koji je uredan,samo u slučaju trudnoće piti andol 100.
Nakon dugog spontanog je nalaz poslan na citologiju u Zg di je otkriven down,nakon prvog nije.
Ne znam koje pretrage bi bile dobro napravit,jer od opće ginekologice čisto sumnjam da bi mi dala neku uputnicu da ja na svoju ruku pitam,a doktor koji me vodi u bolnici možda predloži još nešto da napravim,ili da odem privatno u Cita po savjetovanje.
… i zato pročitaš prve tri stranice ove teme
Pročitala i sve je to meni jasno, pretrage sve one imam, meni je problem bia ne kvalitetne jajne stanice na početku s fragmentima koje su se primile u zadnja 2x,a sad kad sam se našopala i dobila blatociste, tijelo odbacilo oba ploda, iako je sluznica i endometrij odlični. Šta bi sad moglo biti uzrok?
Je li ti išta pričala o stanicama? Meni ovako ne izgleda da su bile loše, dobila si 3 blastice, toliko ne dobiju cure koje imaju preko 12 stanica i završe u hiperu. Ja bi svakako čula još jedno mišljenje. Jesi razmišljala o PGD? Možda bi i imala pravo na njega na teret hzzo
A rekla da su ove 3 odlične blatociste, prvi put kad sam bila na 6staničnoj su vidili fragmente i rekli da nije bas dobra, pa sam počela suplemente uzimat da pokušam nešto napravit i ispada da jesam. A šta je PGD?
testiranje embrija na kromosomske greške, tj. na onih nekoliko najčešćih. Ne radi se kod nas, ali možda bi mogla na teret HZZO u Belgiju, pošto si već imala spontane zbog kromosomskih. Za to moraš imat blastice, a ti ih dobiješ. Doktor bi ti trebao potpisat zahtjev kojeg šalješ na HZZO, pa oni odobravaju. Pitaj ga sljedeći put šta misli o tome, iako iz svog iskustva, lakše je skupit 10.000EURA (čak i meni nezaposlenoj) za postupak vani nego u KBC ST užicat potpise na zahtjev za zdravstveno
A za ovo čisto sumnjam da bi mi dao, a moja ginekologica pogotovo, jedva mi da briseve da napravim ako nisu na zahtjev specijaliste, tako da to pada u vodu. Ja i dalje virujem za misec dva da idem po moju bebicu šta me čeka. I sad cu prestati pit sve suplemente da odmorim,osim novalac i vit D.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Magnolia, nzn, nisam se raspitivala jer meni nije trebalo, ali i za donaciju su me uvjeravali da nemam pravo pa sam imala, treba pitat
Što se tice Zagreba, ti muski, on nece ovo, nece ono, mi pođemo negdi on vec vice ja necu tamo jest, ja necu dugo bit, u ponoc idemo kuci, a nismo jos ni krenuli. Tako sam ja planirala ako budem isla u zg, on je vec najavio da on nece gore bit mjesec dana, mislim se, bas me briga, idem sama, kad bude trebalo doci ce nadrkan baciti dr….😂😂😂. Onda je s vremenom skuzio da sam ustvari u pravu i prilagodio se mojim idejama, njima samo malo duze vremena treba da shvate😂😂
čak sad ništa od dodataka ne pijem, osim kolagena, a on pije. Ići će on ako ja odlučim za ZG, nego sad se i u muškom društvu dosta počelo pričat o tome i svaki dan dođe s posla s nekom novom uspješnom pričom, najčešće iz Cita, pa kaže zašto ne bi probali još jednom. Inače nije da neće, kad je to u pitanju pustio mi se skroz, ali nije baš da sam nas izvela na pravi put
Slusaj mene, sa mnom ces daleko......... do vrapca😂😂😂😂.
A jedino da pitaš P bi li pokusao sa nekom drugom stimulacijom, samo da pitas da vidis.... Ali isto mislim da je bolje maknit se iz splita🤷🏼♀️.
Cure sretno sutra!! 🤞🍀🤞🍀 za puno dobrih stanica i ogromnu betu!!!
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
MTB sretno sutra ❤️❤️🥰🥰
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Magnolia, nzn, nisam se raspitivala jer meni nije trebalo, ali i za donaciju su me uvjeravali da nemam pravo pa sam imala, treba pitat
Što se tice Zagreba, ti muski, on nece ovo, nece ono, mi pođemo negdi on vec vice ja necu tamo jest, ja necu dugo bit, u ponoc idemo kuci, a nismo jos ni krenuli. Tako sam ja planirala ako budem isla u zg, on je vec najavio da on nece gore bit mjesec dana, mislim se, bas me briga, idem sama, kad bude trebalo doci ce nadrkan baciti dr….😂😂😂. Onda je s vremenom skuzio da sam ustvari u pravu i prilagodio se mojim idejama, njima samo malo duze vremena treba da shvate😂😂
čak sad ništa od dodataka ne pijem, osim kolagena, a on pije. Ići će on ako ja odlučim za ZG, nego sad se i u muškom društvu dosta počelo pričat o tome i svaki dan dođe s posla s nekom novom uspješnom pričom, najčešće iz Cita, pa kaže zašto ne bi probali još jednom. Inače nije da neće, kad je to u pitanju pustio mi se skroz, ali nije baš da sam nas izvela na pravi put
Slusaj mene, sa mnom ces daleko……… do vrapca😂😂😂😂.
tamo mi i je mjesto 😂😂😂 ali psssst!
MTB i ostale cure sretno sutra...
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
MTB i ostale cure sretno sutra...
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
I pred spavanje osim humor.serija odvrtim i instagram i izleti reklama za IVF: Neuspjeh u trudnoci ne znaci da biste trebali odustati 😂😂😂
Nisu jos sreli mene. Da odem kod njih pa da mijenjaju reklame?
Sortiraj odgovore
Najstariji