Btw došla mi je knjigica jer preferiram klasične knjige ovo čitanje na kompu nije za mene 🙈 i baš sam oduševljena. 🤩 Sve kaj piše zaista ima smisla, proporučam tko još nije čitao makar mislim da su takve u manjini. 😆
https://ibb.co/4KKjDRz
Pročitala prvo izdanje, odslušala drugo izdanje - drugo mi je osjetno bolje.
Super da si je nabavila.
Za FET ti ja ne mogu puno pomoći, to me tek čeka za drugo dijete Imaš objašnjenje na početku teme - jedan od postova. Anyway, ako ideš u prirodnom ciklusu, vrate ti ga cca onoliko dana nakon ovulacije koliko je zametak star (znaju to nekad pomaknuti malo). Ako ideš sa estrofemima, onda čekaju kad ti je endo idealan i uopće se ne prati tvoj ciklus.
💔💔💔
Mtb 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
Kakvo je stanje kod tebe? 🥰🥰
Jos sam u komadu danas perem prozore 😘😜 mozda sta pokrenem ❤️
Ako je do pranja prozora, ja neću roditi do 80tt
💔💔💔
MtB i Ana sretno, drzim fige da sve bude ok i po ps-u 🍀🤰🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro! Je netko za kavicu? 😎
Ako cemo se okupiti u G. Kotaru imam vikend kućicu i okolicu i znam spec janje i strudlu od borovnice 🤣🤣🤣 pa ne moramo unajmljivati 🤣🤣🤣🤣 a cemo i roštilj za ove koje ne vole janje 🤣 a biti ce i janjaca kroz 3mjeseca ...
MTB sretno danas i biti ce dobra berba.... kakva ovulacija prije 💕
Btw došla mi je knjigica jer preferiram klasične knjige ovo čitanje na kompu nije za mene 🙈 i baš sam oduševljena. 🤩 Sve kaj piše zaista ima smisla, proporučam tko još nije čitao makar mislim da su takve u manjini. 😆
https://ibb.co/4KKjDRz
😍
oharascarlett14@gmail.com
BjeliSne pratim ovaj put jer mi je sve u glavi pobrkano sa ovom dugom semom, a inace prije mpo sam znala da ih kupim i bas bi bile pozitivne ovako sekret kad krene, i sjutra dan bi bila O jer sam znala poci i na uz da provjerim… (dok sam mislila da su jajovodi kako treba 🤣) a ovaj put nisam jer nije prirodan ciklus pa rekoh oni ce to ispratiti… bas da vidim danas koliko su narasli ako ih ima 😀
Super, dabas ces sve znati!! Drzim fige
Nymeria sretno, da bude dobitni ❤️ Meni su vratili 2 koje su predstadij blastice, pa evo vec se dijele i traze mjesto... 💕
Tako da ce tvoja blastica brzo kod mame se isto ugnjezditi ❤️
od kud si narucila knjigu? Da i ja kupim, za bracu i seku jel 💕
Ako cemo se okupiti u G. Kotaru imam vikend kućicu i okolicu i znam spec janje i strudlu od borovnice 🤣🤣🤣 pa ne moramo unajmljivati 🤣🤣🤣🤣 a cemo i roštilj za ove koje ne vole janje 🤣 a biti ce i janjaca kroz 3mjeseca …
MTB sretno danas i biti ce dobra berba…. kakva ovulacija prije 💕
😍😍😍 Now you are talking!! Deal!
Ako cemo se okupiti u G. Kotaru imam vikend kućicu i okolicu i znam spec janje i strudlu od borovnice 🤣🤣🤣 pa ne moramo unajmljivati 🤣🤣🤣🤣 a cemo i roštilj za ove koje ne vole janje 🤣 a biti ce i janjaca kroz 3mjeseca …
MTB sretno danas i biti ce dobra berba…. kakva ovulacija prije 💕
BjeliS, čitaš li ti ovo
Može roštilj sa pristojnim mesom, janjce vam prepustim.
I borovnice, i štrudlu, i igranje sa psićem
Woooohoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imaš i šetnjicu negdje u blizini koja je trudnica friendly?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji