Nego, otvaraju se terase.
Bozma, kad si ono rekla da dolaziš? Ja sam uvjerena da BjeliS može naći neki restač sa finom terasom koji poslužuje gadnu hranu tipa čvaraka & žaba.
💔💔💔
Jutro cure, kratko pitanje 🤨 jutros imam bas sekreta, to jedino mi se do sad desavalo kad mi bude ovulacija, u srijedu su mi veci fol bili 9mm, je li moguce da je to vec naraslo i puklo?? Tek sam poslije 10 na kontrolu al sam se bas prepala kad vidjeh sekret da je sigurno bila ovulacija i nista od svega 🤯
👩🏽34god
Jutro cure, kratko pitanje 🤨 jutros imam bas sekreta, to jedino mi se do sad desavalo kad mi bude ovulacija, u srijedu su mi veci fol bili 9mm, je li moguce da je to vec naraslo i puklo?? Tek sam poslije 10 na kontrolu al sam se bas prepala kad vidjeh sekret da je sigurno bila ovulacija i nista od svega 🤯
Nekoliko dana prije aspiracije si kao puž balavac. Bit će ga još više, bez brige. To je dobar znak.
Nisi ovulirala.
💔💔💔
MTB hvala puno, bas sam se prepala 😟
Sretno danas tebi i ostalim curama za berbu i betu 🥳🤩❤️❤️
👩🏽34god
Nego, otvaraju se terase.Bozma, kad si ono rekla da dolaziš? Ja sam uvjerena da BjeliS može naći neki restač sa finom terasom koji poslužuje gadnu hranu tipa čvaraka & žaba.
Znam ja sve, samo Bozma dodji.
Biti ce to tulum generacije!
Osim toga, vidim da nisi izbirljiva s hranom 😋
oharascarlett14@gmail.com
MTBica jos si doma?!
Decko te ceka, ne moges kasniti na dejt, danas vam je prvi put 😍😎
Any26 je brijem vec kod decka na uvodnoj njezi 😋😍
Aylisha na pikanju...
Nakapaka ja sam nekoliko dana prije ovulacije imala iscjedak pa sam se isto prepala da ovuliram.
Pratis O i LH trakicama?
MTBica jos si doma?!
Decko te ceka, ne moges kasniti na dejt, danas vam je prvi put 😍😎
Any26 je brijem vec kod decka na uvodnoj njezi 😋😍
Aylisha na pikanju…
Čeka se mužjak za donaciju Treba napuniti tu zdjelicu.
I kakav crni put, s dečkom sam to već hrpu puta obavila. Danas ću se prvi put poigrati sa ljubijem
💔💔💔
BjeliS ne pratim ovaj put jer mi je sve u glavi pobrkano sa ovom dugom semom, a inace prije mpo sam znala da ih kupim i bas bi bile pozitivne ovako sekret kad krene, i sjutra dan bi bila O jer sam znala poci i na uz da provjerim... (dok sam mislila da su jajovodi kako treba 🤣) a ovaj put nisam jer nije prirodan ciklus pa rekoh oni ce to ispratiti... bas da vidim danas koliko su narasli ako ih ima 😀
👩🏽34god
Mtb 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
Kakvo je stanje kod tebe? 🥰🥰
Jos sam u komadu danas perem prozore 😘😜 mozda sta pokrenem ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji