Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 06:37

Nego, otvaraju se terase. 
    Bozma, kad si ono rekla da dolaziš? Ja sam uvjerena da BjeliS može naći neki restač sa finom terasom koji poslužuje gadnu hranu tipa čvaraka & žaba. 

💔💔💔

Nakapaka
    27. Veljača 2021. 06:42

Jutro cure, kratko pitanje 🤨 jutros imam bas sekreta, to jedino mi se do sad desavalo kad mi bude ovulacija, u srijedu su mi veci fol bili 9mm, je li moguce da je to vec naraslo i puklo?? Tek sam poslije 10 na kontrolu al sam se bas prepala kad vidjeh sekret da je sigurno bila ovulacija i nista od svega 🤯

👩🏽34god

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 06:43

Nakapaka

Jutro cure, kratko pitanje 🤨 jutros imam bas sekreta, to jedino mi se do sad desavalo kad mi bude ovulacija, u srijedu su mi veci fol bili 9mm, je li moguce da je to vec naraslo i puklo?? Tek sam poslije 10 na kontrolu al sam se bas prepala kad vidjeh sekret da je sigurno bila ovulacija i nista od svega 🤯

Nekoliko dana prije aspiracije si kao puž balavac. Bit će ga još više, bez brige. To je dobar znak.
    Nisi ovulirala. 

💔💔💔

Nakapaka
    27. Veljača 2021. 06:49

MTB hvala puno, bas sam se prepala 😟
    Sretno danas tebi i ostalim curama za berbu i betu 🥳🤩❤️❤️

👩🏽34god

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 07:05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nego, otvaraju se terase.Bozma, kad si ono rekla da dolaziš? Ja sam uvjerena da BjeliS može naći neki restač sa finom terasom koji poslužuje gadnu hranu tipa čvaraka & žaba.

Znam ja sve, samo Bozma dodji. 
    Biti ce to tulum generacije! 
    Osim toga, vidim da nisi izbirljiva s hranom 😋

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 07:07

MTBica jos si doma?! 
    Decko te ceka, ne moges kasniti na dejt, danas vam je prvi put 😍😎
    Any26 je brijem vec kod decka na uvodnoj njezi 😋😍
    Aylisha na pikanju...

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 07:08

Nakapaka ja sam nekoliko dana prije ovulacije imala iscjedak pa sam se isto prepala da ovuliram. 
    Pratis O i LH trakicama?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 07:10

BjeliS 💕👣

MTBica jos si doma?!
    Decko te ceka, ne moges kasniti na dejt, danas vam je prvi put 😍😎
    Any26 je brijem vec kod decka na uvodnoj njezi 😋😍
    Aylisha na pikanju…

Čeka se mužjak za donaciju  Treba napuniti tu zdjelicu.
    I kakav crni put, s dečkom sam to već hrpu puta obavila. Danas ću se prvi put poigrati sa ljubijem 

💔💔💔

Nakapaka
    27. Veljača 2021. 07:15

BjeliS ne pratim ovaj put jer mi je sve u glavi pobrkano sa ovom dugom semom, a inace prije mpo sam znala da ih kupim i bas bi bile pozitivne ovako sekret kad krene, i sjutra dan bi bila O jer sam znala poci i na uz da provjerim... (dok sam mislila da su jajovodi kako treba 🤣)  a ovaj put nisam jer nije prirodan ciklus pa rekoh oni ce to ispratiti... bas da vidim danas koliko su narasli ako ih ima 😀

👩🏽34god

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 07:18

Ruska1986

BAJO1

Mtb 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

Kakvo je stanje kod tebe? 🥰🥰

Jos sam u komadu danas perem prozore 😘😜 mozda sta pokrenem ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.