Od jutros mi je baš dosta iskočio stomak, presmiješno. Izgledam kao da sam u četvrtom mjesecu trudnoće.
Jutros sam obukla gaćice koje sam popodne morala presvući jer su me stiskale
Joj da vidiš moj stomak. Ne samo sto je iskočio, nego je sav plav… 😢
Upravo sam probala napuhati stomak. Ne mogu, na svom je maksimumu
Od čega ti je plav? Zar Clexane zabadaš u stomak?
Da..
Uf... ne želim još znati, budem te pitala za savjete prije transfera. Sad imam par dana odmora od pikalica.
Kako si ti danas? Što gledaš na Netflixu? Ja pokušavam Sweet Mangolias, ali mi je prespora i stalno mi pažnja ide drugdje (prema mom stomaku, koji boli).
💔💔💔
MTB i Ana26, sretno vam sutra na aspiraciji❤🌺❤ Šaljem pozitivne vibre i jedva čekam da se javite😍
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB i ostale cure,sretno sutra!❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
MTBica ovo gledam
https://m.imdb.com/title/tt5151816/
Ja se nikako nauciti na ove clexane igle.. Mwah
Snesi puno DOBRIH jaja sutra!!
oharascarlett14@gmail.com
Magnolia, nzn, nisam se raspitivala jer meni nije trebalo, ali i za donaciju su me uvjeravali da nemam pravo pa sam imala, treba pitat
Što se tice Zagreba, ti muski, on nece ovo, nece ono, mi pođemo negdi on vec vice ja necu tamo jest, ja necu dugo bit, u ponoc idemo kuci, a nismo jos ni krenuli. Tako sam ja planirala ako budem isla u zg, on je vec najavio da on nece gore bit mjesec dana, mislim se, bas me briga, idem sama, kad bude trebalo doci ce nadrkan baciti dr....😂😂😂. Onda je s vremenom skuzio da sam ustvari u pravu i prilagodio se mojim idejama, njima samo malo duze vremena treba da shvate😂😂
MTBica ovo gledam
https://m.imdb.com/title/tt5151816/
Ja se nikako nauciti na ove clexane igle.. Mwah
Snesi puno DOBRIH jaja sutra!!
Hvala!!!
Budem bacila pogled ovih dana i na tu seriju.
💔💔💔
MTB,Ana,Alysha sretno sutra cure i ocekujem divne vijesti!!!! Drzim vam 🤞🤞 od sveg srca i 🙏 da bude sve ok i puno zrelih stanica i divnih blastica💗💗
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mtbica, Ana, Alysha razvalite sutra🥰🥰🥰
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Magnolia, nzn, nisam se raspitivala jer meni nije trebalo, ali i za donaciju su me uvjeravali da nemam pravo pa sam imala, treba pitat
Što se tice Zagreba, ti muski, on nece ovo, nece ono, mi pođemo negdi on vec vice ja necu tamo jest, ja necu dugo bit, u ponoc idemo kuci, a nismo jos ni krenuli. Tako sam ja planirala ako budem isla u zg, on je vec najavio da on nece gore bit mjesec dana, mislim se, bas me briga, idem sama, kad bude trebalo doci ce nadrkan baciti dr….😂😂😂. Onda je s vremenom skuzio da sam ustvari u pravu i prilagodio se mojim idejama, njima samo malo duze vremena treba da shvate😂😂
čak sad ništa od dodataka ne pijem, osim kolagena, a on pije . Ići će on ako ja odlučim za ZG, nego sad se i u muškom društvu dosta počelo pričat o tome i svaki dan dođe s posla s nekom novom uspješnom pričom, najčešće iz Cita, pa kaže zašto ne bi probali još jednom. Inače nije da neće, kad je to u pitanju pustio mi se skroz, ali nije baš da sam nas izvela na pravi put
Cure sretno sutra 💜🥰💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji