Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 21:20

nika0302

nika0302

Cure može pitanje? Koje pretrage s obzirom na moj potpis bi mi preporučile? Ja sam samo vadila do sad one osnovne hormone koje treba za počerak postzpka i briseve i to je sve ok. Vidim da spominjate koje kakve krvne pretrage a ja se u skoro niš ne kužim. Zasad sam samo uspjela na svoju ruku dogovoriti histeroskopiju

https://ibb.co/fMdv2Lf
    https://ibb.co/fMdv2Lf to su nalazi :) vidim da volite nalaze 😁😁

Ovo su ti tek osnovni nalazi hormona. 
    Imaš blagu inverziju - što rješavaju stimulacijom. 
    DHEA-S ti je malo niska za tvoje godine, možda da raspraviš sa MPOvcima trebaš li je piti.
    Možeš dalje krenuti sa krvnim pretragama koje su na popisu na početku teme - vitamini, štitnjača, IR, feritin, ....

💔💔💔

26. Veljača 2021. 21:21

Bozma hoces probati igdje konzultacije? U skoro vrijeme, do pocetka ljeta npr? A to je do 5. mj😁😁, jer to je u st pocetak ljeta.

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Plan za sutra:
    Aylisha_77 - 27.2. beta
    MTB- 27.2. aspiracija
    Ana26- 27.2. aspiracija

Ajmo cureeeee 💪🏻💪🏻💪🏻🤰🤰🤰🤰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Od jutros mi je baš dosta iskočio stomak, presmiješno. Izgledam kao da sam u četvrtom mjesecu trudnoće.
    Jutros sam obukla gaćice koje sam popodne morala presvući jer su me stiskale 

💔💔💔

26. Veljača 2021. 21:23

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Curke koje ste sutra sa mnom u akciji, razvalite im svima guzeLavice moje koje navijate za mene ovdje, sve vas jako vrlim.

Čekamo te sutra, piši čim dođeš sebi. Sretno i nek sve budu zrele

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nadalica

BjeliS 💕👣

MTBica mi imamo totalno kontra rasporede. Kad sam ja online, tebe nema i obratno.
    Bila sam na druskanju poslije sljake, sad sam dosla! Kako covjek zaboravi na sve kada je u društvu! Doma me preuzme dark side i samo mislim je li sada uspijelo, je li uspijelo.. Tko ce dočekati 5.3! Ili barem sacekati jos 5-6 dana radi stoperice… Ludilo, brale!
    Cure koje sutra imajubaspiraciju -MTabica i ANYica želim vam dobar ulov i jos bolju oplodnju!!

Ja procitala cure koje sutra imaju masturbaciju 😂😂😂 zagorila sam deff

Pa to imamo svaki dan nekoliko puta, od kad su nam zabranili odnose.
    Tko bi čekao do sutra. 

💔💔💔

🌼TiKi🌼

Cure, sretno sutra... Samo hrabro. Bit ce to sve ok. ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bozma 🍀🐞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Curke koje ste sutra sa mnom u akciji, razvalite im svima guzeLavice moje koje navijate za mene ovdje, sve vas jako vrlim.

Čekamo te sutra, piši čim dođeš sebi. Sretno i nek sve budu zrele

Budem, do 9 sam valjda gotova. Osim ako ne budem nadrogirana i gola bauljala klinikom i svima im govorila da ih volim i da sam napaljena. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 21:25

Sad kad sutra 20 žena bude u čekaonici jer kakti sve su se naručile za konzultacije.
    Samo slučajno sa sobom imaju kamere. 

💔💔💔

vuky
    26. Veljača 2021. 21:29

MTB, Alysha i Ana sretno sutra, da sve prode bezbolno i uspješno ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.