Amchy321 sretna godisnjicaaaaaa, zelim ti da iducu docekat u troje,ili barem da treci clan bude na putu,i to cemo prihvatiti 🥰🥰
Samara sretno sutra, napokon da i nekog princa docekamo, a ne samo princeze 🤗
Rebeka meni je kod aih-a stigla tocno u dan kad je trebala bez obzira na utrice, u ivf-u, nakon prvog transfera je također krenula ali samo brčjavljenje neko, a nakon drugog ju jos nisam dobila 🥰🤗 nema pravila,netko Ce procuriti pod terapijom,netko nece,nekom Ce Doc cim prestane s terapijom,nekom tek nakon par dana, nemoj ju prizivati,Doc Ce ona sama ako treba Doc xD kad vadis betu?
Dada ajme 20tt vec 😱🤣 bome mi tvoja trudnoca najbrže ide 😀😀😂 da sa vj je to onda beba, totalno znas da nisu crijeva iako nisu pravi udarci,nesto predivno 🤗 ja sam bas pisala kako sam jucer bas udarac osjetila, trbuscic je poskocio i malac me udario u ruku, rascmoljila se sama na kaucu ko malo dijete 🥰
Ana26 ja nisam ni sekunde mirovala do 16.4 kad sam zavrsila u bolnici zbog kolestaze,znaci radila sam i to u ducanu normalno, nisam nista tesko dizala,poslije posla kava, pa rucak pa setnja, nogomet s necacima itd, sjela bi tek navecer 😂 5+2 je rano jos, meni je sa 6+0 rekla dokt da mozda necemo jos cut srceko ali ipak se culo, netko ga kasnije cuje, i bude sve okej, nemoj puno guglati i razmisljati o tome, nez koliko je meni bio eo,nigdje mi to ne Pise u papirima nit mi je tko rekao,najbolje pricekaj srijedu, u slucaju hematoma bi trebala mirovati, ali ako je stvar druge bebice koja odustaje tu nema potrebe za mirovanjem.. zasto si bila kod 2 dokt, to je mpo jedan od njih ili..?
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
I ostale bebice u trbuhu čije ste slike stavile su 🤩!
…
Meni je gin.prebacila pregled na danas popodne jer ne može 1.6. (ali zato svejedno imam uzv kod drugog ginekologa 1.6.).
Danas mi je 11+1, bebice su po 4.1cm i dobro se razvijaju, jedino im fali jos par milimetara da provjere nuhalni nabor tako da me narucila za otprilike 12 dana da dodem opet (a ja se ne bunim, sad cu 3 tjedna za redom ići na uzv 🤭😎). Čak mi je pregled radila preko trbuha, a ne vaginalno (kaze jer su blizanci pa vec moze 🤷♀️).
Ovih sam zadnjih 10ak dana stalno u obilasku laboratorija i pregleda radi kontrole krvi zbog clexana kojeg uzimam. I osim toga imala sam jako veliku dioptriju pa sam išla provjeriti kako mi se razvija očni tlak sad u trudnoći. Oftalmologica mi je preporučila da tražim carski rez za porod, a s obzirom da su blizanci to bi vjerojatno tako i bilo. Mislim da sad znam da će to 99% i biti carski.
Ali uglavnomvsve je dobro i po planu. 😊
Šaljem vam sliku svoja dva pačića!🐥🐥 Postavili su se kao što smo kao djeca spavali glava/noge - glava/noge. 😁
https://ibb.co/0F7fCbq
Pusa svima!😚
Zašto carski zbog očnog tlaka ?
Mislim imam jako puno problema sa očnim tlakom i nisam znala da je povezano...jer imam veliku razliku dioptrije i cilindre na desnom oku (-4.0) u odnosu na lijevo (-0.25) i baš me muči tlak i to vrlo često...Ali nisam upućena u probleme oko toga pa ako znaš molim te da mi napišeš malo više o toj temi 🤗🤗🙏❤
Tnxić ❤
endometrioza
Amchy321 sretna godisnjicaaaaaa, zelim ti da iducu docekat u troje,ili barem da treci clan bude na putu,i to cemo prihvatiti 🥰🥰
Rebeka meni je kod aih-a stigla tocno u dan kad je trebala bez obzira na utrice, u ivf-u, nakon prvog transfera je također krenula ali samo brčjavljenje neko, a nakon drugog ju jos nisam dobila 🥰🤗 nema pravila,netko Ce procuriti pod terapijom,netko nece,nekom Ce Doc cim prestane s terapijom,nekom tek nakon par dana, nemoj ju prizivati,Doc Ce ona sama ako treba Doc xD kad vadis betu?
Dada ajme 20tt vec 😱🤣 bome mi tvoja trudnoca najbrže ide 😀😀😂 da sa vj je to onda beba, totalno znas da nisu crijeva iako nisu pravi udarci,nesto predivno 🤗 ja sam bas pisala kako sam jucer bas udarac osjetila, trbuscic je poskocio i malac me udario u ruku, rascmoljila se sama na kaucu ko malo dijete 🥰
Ana26 ja nisam ni sekunde mirovala do 16.4 kad sam zavrsila u bolnici zbog kolestaze,znaci radila sam i to u ducanu normalno, nisam nista tesko dizala,poslije posla kava, pa rucak pa setnja, nogomet s necacima itd, sjela bi tek navecer 😂 5+2 je rano jos, meni je sa 6+0 rekla dokt da mozda necemo jos cut srceko ali ipak se culo, netko ga kasnije cuje, i bude sve okej, nemoj puno guglati i razmisljati o tome, nez koliko je meni bio eo,nigdje mi to ne Pise u papirima nit mi je tko rekao,najbolje pricekaj srijedu, u slucaju hematoma bi trebala mirovati, ali ako je stvar druge bebice koja odustaje tu nema potrebe za mirovanjem.. zasto si bila kod 2 dokt, to je mpo jedan od njih ili..?
Hahaha bome i ja si nešto računam kako to kod mene ide ubrzano😅😅🤣
Nisam se ni okrenula a već sam došla do pola, pa kakooo 🤣
A još povraćam tu i tamo 🙈🙈🤭
endometrioza
Malotele Išla sam na hitnu zbog krvarenja i danas na kontrolu. Kod mpo doktorice sam trebala u ponedjeljak,ali neću jer mi je daleko i zbog mirovanja. Poslala sam joj mailom nalaz pa ću vidjeti šta će mi ona reći. Danas me nazvala prije pregleda,baš sam se iznenadila. Ja sam ju zvala u subotu ujutro kad sam prokrvarila.
Kako si ti sad? Jel te manje svrbi?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hvala curee ☺️ i ja se nadam da ce bebica bit pored nas ili barem na putu 🤞🤞
Dada kao da je jucer bilo kad smo ti tupile da si trudna 😱 kad je prije tolko prošlo 🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
A betu u utorak tek. A ne mogu se prije ni testirati radi brevacida u ned. Za ispalit... ma ok sam sa ishofom kakav god bio nego me ovo kao pms lagano pere i nekako bi samo htjela znati da mogu nastavit "zivjeti normalno" 🤪
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Anchy,prekrasno cvijeće,Zna muz kako iznenaditi 😍😍
Sunflower, preslatke bebice,drago mi je da dobro napreduju!
Ma2013, Malotele, Dado, hvala vam ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
MaloteleIšla sam na hitnu zbog krvarenja i danas na kontrolu. Kod mpo doktorice sam trebala u ponedjeljak,ali neću jer mi je daleko i zbog mirovanja. Poslala sam joj mailom nalaz pa ću vidjeti šta će mi ona reći. Danas me nazvala prije pregleda,baš sam se iznenadila. Ja sam ju zvala u subotu ujutro kad sam prokrvarila.
Kako si ti sad? Jel te manje svrbi?
Znaci na hitnoj su ti rekli jedno, a danas na kontroli drugo? Kakogod da bilo, 5+2 je rano za srceko,to te ne mora brinuti stvarno, meni je frendica (isto mpo trudnica) cula srceko tek sa 8tt i rodila zdravu curku, isto se bila ziva pojela zasto ga nema kad je isla na prvi uzv, a na kraju ispalo sve super.. bitno da nemas krvarenja vise,moguce je da je samo jedna bebica odustala,kod mene je onda bilo obrnuto,moja odustajeca je bila iznad ove bebe,a tvoja je ispod kolko sam skuzila? Meni su rekli da bas iz tog razloga nisam krvarila jer je iznad, da je bila ispod prokrvarila bi i ja, tako da mozda i je do toga, svejedno bi ja malo pripazila na tvom mjestu,mozda ne strogo mirovanje tipa krevet WC ali cisto do srijede barem usporiti, za svaki slucaj, bit Ce to dobro sve, mogla bi i srceko cut u srijedu 🥰 hematom bi se trebao vidjeti ako je on u pitanju, barem ja mislim da bi..
Ja sam super, cijeli dan provela sa sekom i deckima i bas mi je pasalo,ne svrbi vise, sitno nekaj al zanemarivo xD u pon imam pregled,pa cu vj morat opetvadit krv pa cemo vidjet ,nekako sam optimisticna jer nema svrbeza 😀
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ajme cure danas vas ne mogu uloviti nikako 🙈🙈🙈
Prvo Josipa ajmeee mogu misliti soka.. predobro 🥰
Tuma prekrasna je mala, prekrasna ❤️❤️❤️
Bajo ❤️❤️❤️
Nikita ❤️❤️❤️
Sanjich ja isto čekam da ispratim cure, najvise lucyinthesky, Auroru, Anksimoron, Sbjelis i MTB,a onda i ostale cure 🥰
Dada ženo daj objasni kako ti to računas 🙈 jel nisi ti sutra 19 tjedana trudna? Po lilypie? Pomozi plavuši da shvati 😂😂😂
Anchy sretna godišnjica.. i molim te otvori novi VOL 😅
Samara tebi još danas trudnice šaljem poseban zagrljaj, znam da ćeš teško spavati noćas ali probaj jer čeka te puno neprospavanih noći u budućnosti 🥰🥰🥰 sretno sutra, javi se kad budeš mogla.. napeto ću refreshati forum..
Ovo će biti najbolji forumski tjedan otkad sam tu sa dvije nove bebice ❤️
Women name propustila sam tvoju sličicu..
Tiki tvoja mala je medenjak 😍
Miss još malo, tvoju trudnoću pratim od početka, ne mogu vjerovati da je toliko prošlo ❤️
Nemojte pričati o robici, ja još ništa nisam ni gledala a kad vas čitam dodjem u iskušenje 🙈
E da.. i za obožavatelje Prijatelja.. ja pogledala Reunion danas.. ne da sam plakala nego sam jecala, muž me grlio a ja grcam u suzama i vičem to je najbolja serija ikad 🙈🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Bebe su vam prekrasne,cestitam svima od srca 😘😘😘
Ja imam sljedeci ultrazvuk 11.6,radit ce mi neki dvojni hormonski test i neznam sta jos,i opet nemogu docekat i sva sam ko na iglama.
Jedno pitanje imam,na ultrazvuku (prvom) sam bila u utorak na 6+5 tt,i plod je bio velik 8.3mm.Molim iskusne da mi kazu dali je to uredu za taj tjedan trudnoce?
Gonekologica je rekla da je savrseno,al eto ja nikako da se opustim i uzivam 🙄🙄😀. 🥰
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji