Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    27. Svibanj 2021. 22:08

E i sunflower slika sa UZV je 😍😍😍.. meni prvi put da vidim blizance na UZV pa mi je baš bio doživljaj, hvala što si podijelila ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Svibanj 2021. 22:13

manemoj ja ti to računam koji tjedan guram :) 
    Sutra sam u 20tt , a ti si danas ušla u 18tt 🌷🧚‍♀️
    To ti je kao ono kad ti roditelji kažu imaš 30,puniš uskoro 31 ,i uzimaš 32 🤣🤣🤣 
    Anchy ja mislim da meni ova štoperica još uvijek nije izašla 😁🤭 hahahha .

endometrioza

ma2013 👣
    27. Svibanj 2021. 22:17

Dada ovo za očni tlak se raspitaj, kolegica koja je imala problema s tim i dva put imala prirodni porod, dioptrija joj skočila na -14, na oba oka, znam da je rekla da su joj taj očni tlak pratili cijelu trudnoću, a dioptrija joj je imala največe skokove nakon svakog poroda. 🤷🏻‍♀️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

27. Svibanj 2021. 22:18

Čestitam svima na dobrim vijestima i nadam se da nema loših❤❤❤❤.
    ----------
    Mtb i Bozma ako citate nadam se da cete se i vi uskoro javiti sa nekim super vijestima i da odrađivate sto ste naumile u tajnosti🤭🤭🤭🤭 .
    ----------
    Trecasreca na tvom mjestu ne bih radila taj double test ili kombinirani probir, ako si se vec odlucila na testiranje mislim da je bolje da razmisliš o nekom NIPT-u. 

MISS
    27. Svibanj 2021. 22:22

Sunflower jojjjj divni su 🐣🐣
    Malotele,manemoj daaa,ide vrijeme..meni malo sporije nego vama ali isto ce proletit jos ovih mjesec ipo- dva...💪🙏
    Samara sretno sutra !!! ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

27. Svibanj 2021. 22:26

I da, TUMA čestitam!!! 🎉🎉🎉🎉🎉

27. Svibanj 2021. 22:29

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Ja racunam da sam sutra 19 tt, a za tjedan dana da sam na pola puta odnosno 20tt punih 😊 jos malo 🥂🍾🍾🍾♀️❤️

Trecasreca
    27. Svibanj 2021. 22:36

Mag.nolia

Čestitam svima na dobrim vijestima i nadam se da nema loših❤❤❤❤.
    ———-
    Mtb i Bozma ako citate nadam se da cete se i vi uskoro javiti sa nekim super vijestima i da odrađivate sto ste naumile u tajnosti🤭🤭🤭🤭 .
    ———-
    Trecasreca na tvom mjestu ne bih radila taj double test ili kombinirani probir, ako si se vec odlucila na testiranje mislim da je bolje da razmisliš o nekom NIPT-u.

Hvala za odgovor,a zasto kazes da ga nebi radila 🙄
    Mislila sam i NIPT odradit.

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞

manemoj
    27. Svibanj 2021. 22:39

Sanjich 👶

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Ja racunam da sam sutra 19 tt, a za tjedan dana da sam na pola puta odnosno 20tt punih 😊 jos malo 🥂🍾🍾🍾♀️❤️

E tako i ja racunam, ja sebi brojim 3 tjedna do pola puta.. 
    Dada ja sam ti u godinama kad oduzimam godine i imam 35 dokle god ne napunim 36.. nema kod mene ono u 36-toj si 😂🙈.. iako mi se u trudnoći više svidja ova tvoja logika.. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

Sunflower14
    27. Svibanj 2021. 22:40

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Sunflower14

I ostale bebice u trbuhu čije ste slike stavile su 🤩!

Meni je gin.prebacila pregled na danas popodne jer ne može 1.6. (ali zato svejedno imam uzv kod drugog ginekologa 1.6.).
    Danas mi je 11+1, bebice su po 4.1cm i dobro se razvijaju, jedino im fali jos par milimetara da provjere nuhalni nabor tako da me narucila za otprilike 12 dana da dodem opet (a ja se ne bunim, sad cu 3 tjedna za redom ići na uzv 🤭😎). Čak mi je pregled radila preko trbuha, a ne vaginalno (kaze jer su blizanci pa vec moze 🤷‍♀️).
    Ovih sam zadnjih 10ak dana stalno u obilasku laboratorija i pregleda radi kontrole krvi zbog clexana kojeg uzimam. I osim toga imala sam jako veliku dioptriju pa sam išla provjeriti kako mi se razvija očni tlak sad u trudnoći. Oftalmologica mi je preporučila da tražim carski rez za porod, a s obzirom da su blizanci to bi vjerojatno tako i bilo. Mislim da sad znam da će to 99% i biti carski.
    Ali uglavnomvsve je dobro i po planu. 😊
    Šaljem vam sliku svoja dva pačića!🐥🐥 Postavili su se kao što smo kao djeca spavali glava/noge - glava/noge. 😁
    https://ibb.co/0F7fCbq
    Pusa svima!😚

Zašto carski zbog očnog tlaka ?
    Mislim imam jako puno problema sa očnim tlakom i nisam znala da je povezano…jer imam veliku razliku dioptrije i cilindre na desnom oku (-4.0) u odnosu na lijevo (-0.25) i baš me muči tlak i to vrlo često…Ali nisam upućena u probleme oko toga pa ako znaš molim te da mi napišeš malo više o toj temi 🤗🤗🙏❤
    Tnxić ❤

Zapravo tražila sam pregled jer me brinulo da možda imam viši očni tlak radi povijesti bolesti. Na kraju mi je tlak čak i malo niži (10mmHg).
    Ja sam imala dioptriju oko -12 na oba oka i to sam laserski operirala s 19god. , a sad imam na jednom oku -0,5, a drugom -2,5. Radi velike dioptrije očne jabučice su mi nepravilnog oblika i na pregledu mi je vidjela da mi se na površini desnog oka zadržava nešto tekućine (ne znamo je li toga bilo i prije trudnoće). Na sve to mi je oftalmologica preporučila carski. 
    Osim toga, kroz par tjedana je rekla da cemo dogovoriti pregled i s retinologom (specijaliziran za bolesti očne pozadine) jer se nije jos sretala sa slučajem kao ja (ivf, blizanci, povijest velike dioptrije) pa bi voljela jos jedno mišljenje. Te da trebam napraviti još jedan ovakav očni pregled u kasnijem stadiju trudnoće ( mislim da je htjela reći trećem tromjesečju).

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.