Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    27. Svibanj 2021. 17:08

Hvala cure! ❤️❤️❤️
    Miss pa jesu da, kad je tak skroz mala ja sam nešto dobila, nešto kupila većinom bodije s onim završecima na nogicama. Ionako ne ideš nigdje s bebom prvih mj dana, bar ja ne planiram. A za to vrijeme stignem prek weba naručit još nešto kad idemo nekam 🥰 joooj nisi mi trebala spomenut ovaj next 🙈 ja nemam mjere u tom, ja bi sve naručila, a sve će tak brzo prerast. 
    Samara Škvorcove namrgođene bebe 😂😂😂❤️ kako si ti? Pa ti ćeš sutra imati svoju bebicu, jel jedva čekaš? 😁😁😁😁 Želim ti svu sreću, da sve prođe u najboljem redu 🤞🙏❤️ pošalji nam slikicu 
    Tuma tvoja djevojčica je prekrasna 😍😍😍 želim ti da se i ti brzo oporavis i da idete domeka 🤗 kad čitam kako pišeš, jedva čekam 🤗🤗🤗
    TiKi preslatka mrgudica ❤️
    Tess 37 😮😮😮 sretno! 😁🤞🍀🙏
    Btw. Od 01.06. do puštaju pratnje najvjerojatnije, ali pogodite uz pcr ne stariji od 48 sati  😂 kako te izvest stvarno neznam! Ajde da je brzi dopušten, ali pcr, nemam pojma kako to izvesti 🤷‍♀️ čak i kod induciranih da platiš tih 600 kn i onda na kraju završiš na carskom 🙈 nemaaa nikakve logike. Ono dopustili su, ali znaju da je neizvedivo 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    27. Svibanj 2021. 17:10

RebekaB

*.Women_name.*

RebekaB

Pitanjce, od jucer mi je pojacani apetit ali u smsilu junk fooda.. to mi se nekako bas jede e sad danas je 9dnt u utorak vadim betu. E sad….. to moze biti pms. Svasta i nista. U slucaju da nema nista od bete kad bi mogla procuriti? Thx

Testic nebi radila? Danas bi se trebalo već lijepo vidjeti 😊 ja sam imala želju za junk foodom da, ali imam u pmsu također pa nisam to gledala kao simptom… Sretno! ❤️

Ne isplati se radit test jer sam u ned primila brevactid 1500.

Ahaa, nisam zapamtila, sori. Sretno ti onda u utorak! 🤗 Brzo će to 🙏🤞

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Samara
    27. Svibanj 2021. 17:47

Dobro smo. Danas je dan relativno brzo prosao. Od ranog jutra vađenje krvi, pa bris na covid, pa ctg i bas je brzo proslo vrijeme. Jako sam uzbuđena i znam da ne budem uopce spavala ali nema veze. Moj princ je sutra samnom 💙

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

27. Svibanj 2021. 17:49

Samara

Dobro smo. Danas je dan relativno brzo prosao. Od ranog jutra vađenje krvi, pa bris na covid, pa ctg i bas je brzo proslo vrijeme. Jako sam uzbuđena i znam da ne budem uopce spavala ali nema veze. Moj princ je sutra samnom 💙

Sretnooo 🍀🍀🍀🍀🍀🙏💝

BAJOMA
    27. Svibanj 2021. 18:11

Tuma je sam rekla da se isplati predivna je .
    Ja na ovom forumu cekam  porode od manemoj, sanjich, mis,dada,women,samara....itd🤞🙏🏻, a onda cekam trudnoce od MTB, bjelish,bozne, 007  ❤❤❤❤🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Tiki nisam te zaboravila nabrojat, ti si mi posebna zbog svega ❤❤❤

• Josipab
    27. Svibanj 2021. 18:12

Ana26, hvala ti 🥰 javila sam se doktoru P.u Cita kod kojeg sam bila na dogovoru za histero i postupak, kaze da se narucim za 2 tjedna :) otici cu kod njega jer mi je on našao taj polip,pa da vidimo di se embrij pozicionirao,to me sad jedino brine...

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

BAJOMA
    27. Svibanj 2021. 18:13

Samara

Sretno jos maloo💙

BAJOMA
    27. Svibanj 2021. 18:14

Eh nikita sve sto sam ja ti zelim🤗🤗🤗🥰

27. Svibanj 2021. 18:14

BAJOMA

Tuma je sam rekla da se isplatipredivna je .
    Ja na ovom forumu cekam porode od manemoj, sanjich, mis,dada,women,samara….itd🤞🙏🏻, a onda cekam trudnoce od MTB, bjelish,bozne, 007 ❤❤❤❤🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ja isto sve cekam kao ispratit jos nekog da rodi pa se maknut ća.. Al ne ide kad svako malo netko zatrudni hvala bogu 🙏😁  ne znam kod koga podvuc crtu 🤷

BAJOMA
    27. Svibanj 2021. 18:15

Sanjich 👶

BAJOMA

Tuma je sam rekla da se isplatipredivna je .
    Ja na ovom forumu cekam porode od manemoj, sanjich, mis,dada,women,samara….itd🤞🙏🏻, a onda cekam trudnoce od MTB, bjelish,bozne, 007 ❤❤❤❤🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ja isto sve cekam kao ispratit jos nekog da rodi pa se maknut ća.. Al ne ide kad svako malo netko zatrudni hvala bogu 🙏😁 ne znam kod koga podvuc crtu 🤷

Hahahha slazem se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.