JosipaB cestitaaaaaam,beta je odlicna, ti si jedna od sretnica koje se svi nadamo da cemo bit 🥰
Tuma larica je preslatka, nadam se da nam se i ti brzo oporavljas 🤗
Womenname nisam uhvatila slikicu, stavi opet bibera 🤗 a ovo za lupkanje,ma meni je drago kad je aktivna beba, nekako me to ipak malo umiri,kao miče se pa znači da napreduje 🤗🤗 hahaha za hormone, nadam se da me nece puno uhvatiti,dosad sam bila skroz dobra 😃 i znam ja da nece ispast, nije bas da bebe ispadaju samo tako,ali s obzirom da nismo uspjeli prirodno do bebice strah je opravdan, i nema glupih pitanja i bojazni u nadim slucajevima 😀
Ana26 koliko si danas trudna? Ja sam na prvi uzv isla na 6+0, culo se i vidjelo jedno srceko, 1gv, i 1 eo, tek na 8+0 su bile vidljive 2gv,ali u jednoj nije kucalo srceko vise(iako kaze dokt da je vj prokucalo u nekom periodu) i vidjelo se da se beba krenula razvijati i samo je odustala, nez tocno kad, meni su rekli da su bebe bile smještene jedna na drugoj na prvom uzv i da se zato vidjela samo jedna gv, unutar ta 2tjedna su se gv malo udaljile jedna od druge pa se mogla vidjeti i ta druga gdje je bebica stala s razvojem..ja nisam krvarila nit ista takvog i rekla mi je dokt da je to vj zato jer je ta sta je odustala bila pozicionirana visoko i da Ce se sama apsorbirati,ali ukoliko krenem krvariti da se ne zabrinem jer je to vjerojatno od nje, ja nisam uopce krvarila tako da neznam, jel ti jos krvaris? Nadam se da je samo hematomcic neki ili da je stvarno to odustajanje u pitanju, miruj svejedno do srijede, nije toliko daleko srijeda a bit ces svakako mirnija nakon pregleda, tesko je sad i znati uopce kojem dokt vjerovati kad svak ima svoju priču i teoriju, ali velim,mislim da ti mirovanje ne moze naskodit a to je par dana samo..
Miss 😘😘 ti si nasa unikatna trudnica 🤗🥰 jedva cekam bebicu tvoju,odma ju naspotat kolko te izmucila xD al prvo ju izljubi i izgrlii,onda moze po guzi 😀🤣🥰
Nikitta nemam sta pametnog za rec na tvoje postove,ali obozavam ih citat,toliko zrelo ,toliko emotivno, toliko hrabro i poučno pises da se bas osjeti svaka tvoja riječ,namjera i misao, i mislim da puno to znaci svima nama procitat 💓
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
I ostale bebice u trbuhu čije ste slike stavile su 🤩!
…
Meni je gin.prebacila pregled na danas popodne jer ne može 1.6. (ali zato svejedno imam uzv kod drugog ginekologa 1.6.).
Danas mi je 11+1, bebice su po 4.1cm i dobro se razvijaju, jedino im fali jos par milimetara da provjere nuhalni nabor tako da me narucila za otprilike 12 dana da dodem opet (a ja se ne bunim, sad cu 3 tjedna za redom ići na uzv 🤭😎). Čak mi je pregled radila preko trbuha, a ne vaginalno (kaze jer su blizanci pa vec moze 🤷♀️).
Ovih sam zadnjih 10ak dana stalno u obilasku laboratorija i pregleda radi kontrole krvi zbog clexana kojeg uzimam. I osim toga imala sam jako veliku dioptriju pa sam išla provjeriti kako mi se razvija očni tlak sad u trudnoći. Oftalmologica mi je preporučila da tražim carski rez za porod, a s obzirom da su blizanci to bi vjerojatno tako i bilo. Mislim da sad znam da će to 99% i biti carski.
Ali uglavnomvsve je dobro i po planu. 😊
Šaljem vam sliku svoja dva pačića!🐥🐥 Postavili su se kao što smo kao djeca spavali glava/noge - glava/noge. 😁
https://ibb.co/0F7fCbq
Pusa svima!😚
Bebiceee maleeee 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Drage moje,
Da li se u protokolu IVF-a smije piti kava/kofein?
Ima li utjecaja na ET.
Hvala.
Pusa svima! 😘
Ja sam pila po 3, 4 velike salice crne, turske kave plus bar 2 nessa na poslu(bez mlijeka, velika salica). Kavopija sam zesci! Meni nije ujecalo jer moj mali embrijic mi spava u narucju trenutno 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjass, sutra opet uzv. Danas su mi rekli nek dođem sutra.
Šaljem zagrljaj da sve te nuspojave prođu brzo 😘😘😘🤗🤗🤗🤗
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Kako ide sa mengom ako ipak nije trudnoca? Dode kad bi i trebala 'kalendarski' ili se zbog utrica to poremeti?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Josipab trudnice 😊 čestitam na beti i na zarukama 🥳🍾🍻 zovi doktora i naruči se na pregled.
Miss super da si i ti dočekala taj famozni 30-ti tjedan 🙂 sad se već lakše diše, sjećam se naših hematoma i strahova, kao da je jučer bilo a gle di smo sad već 😋 Tiki, evo i tebe još malo 🤗
Nego trudnice, treba mi mali savjet. Kakvu robicu kupujete za bebice- dugi ili kratki rukav? Ja sam nešto već uzela, a planiram ga oblačiti doma u dugom jer je klima, a za van kratki body i možda čarapice… šta vi mislite? I di ste si uzimale spavaćice? Htjela bi nešto praktično na bretelice ili kopčanje, a da nije preskupo jer kažu da su ionako poslije za baciti 🤔
Ja sam uzimala dugi rukav 50 broj i poneki 56, većina 56 i 62 kratki. Bebe nemaju termo regulaciju i njima je hladno bez obzira što je vani 30+ (govorim o novorođenčadi). Onda ju nakon par tjedana kada se prilagodi oblacis kako i sebe. Uostalom skuzit ćeš jel joj hladno po rukicama 😁 za spavaćice imaš na fejsu stranice, i nemoras ju baciti. Ja nosim sad od šogorice u rodilište, oprala se bez problema, nije ju baš nešto posebno ni za krvarila, imala je jednu tockicu. Ja sam od nje uzela, nije mi se dalo bacat novce na to
Ma, curke, ne zamarajte se spavacicama, ionako ce vam sise biti stalno vani 😂😂😂 ja san u Kiku uzela 2, kratki rukav, malo su otvorenije i posluzile su svrsi.. Sta se obkacenja bebe tice, pravilo je: ako smo mi u kratkom rukavu, oni su u dugom. Ako smo mi u dugom, oni su u bodiju i npr.kombinezon preko.. Uvijek malo bolje se obuku nego mi. Temp bebe pratite po stopalima.. Rukice su uvijek vani i one su uvijek hladnije, ali ako su stopala topla, sve ok. 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
https://ibb.co/xD4NDBH
Moj mali mrgud 🥰❤️
Inače mene je kao bebu deda zvao biber jer sam stalno bila namrštena, izgleda da ćemo imati biber br. 2 🙈
Zakasnila na sliku 😔😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Women_name predivna ti je curka🥰🥰
Pozdravlja vas moja djevojkahttps://ibb.co/GsKwgNY
O joooooj 😍😍😍😍 nosic mali 🤗🤗🤗🤗 jel ona to ima plavu kosu il ja ne vidim dobro? 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Anchy321 pa sretnaaaa vam godišnjica i nek ih bude još jako puno 🥰
Sunflower ajmeee bebice malo 😍 divno
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Kako ide sa mengom ako ipak nije trudnoca? Dode kad bi i trebala 'kalendarski' ili se zbog utrica to poremeti?
RebekaB meni kasni oko 3 dana, a rekli su mi da bi trebala dobiti do 7 dana od prestanka uzimanja utrica. A koliko sam tu procitala, nekima dode odmah kad prestanu ili cak dok ih jos koriste. Tako da cini se da nema pravila 🤷🏻♀️
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji