Tuma zenska cestitam 🥰🥰🥰🥰 nisam vidila sliku curke, ali vjerujem da je preslatka... gustaj sa njom...
Samara evo i tebe svaki tren... drzim fige...
Tina ma bravo... super... bas mi je drago zbog tebe..
Rina i ana26 i zbog vas... jako mi je drago... drzite se za dalje...
Ostalima mah mah...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Hrabricepuste te gore, ne čeka se dolje. Puste i pratnju. Hoćete onda prvo u Betu ?
Iščekivanje PUPO! Sretno.
Tina pa da, trebao se vidjeti u subotu jer embrij raste svaki dan po 1mm.
da da sad smo u Beti i kod njih su naši smrzlici. Prvo idemo po njih pa ako to ne uspije onda vjerojatno na Vuk
Jeste zadovoljni sa betom?
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Rina89 bas to. Iza stimulacije menstruacija dosla 23. Dc a sada nikako da dodje ni do ovulacije biti do menstruacije... bas nezgodno... proci ce, valjda ce se sve vratiti na staro.
Hrabricepuste te gore, ne čeka se dolje. Puste i pratnju. Hoćete onda prvo u Betu ?
da da sad smo u Beti i kod njih su naši smrzlici. Prvo idemo po njih pa ako to ne uspije onda vjerojatno na Vuk
Anksimoron jeste vi zadovoljni s B+? Kakvi su planovi za dalje? Da znamo kad bi se trebalo obistiniti prorocanstvo 😉❤
💛🧡
Počela sam paničarit pa vam se želim olakšati 🤭 Včrs si trebam dat štopericu- 3 ampule Decapeptila. Strah me hipera jer sam sama doma.. savjeti da se pripremim?
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Jeste zadovoljni sa betom?Anksimoron jeste vi zadovoljni s B+? Kakvi su planovi za dalje? Da znamo kad bi se trebalo obistiniti prorocanstvo 😉❤
Ahahhaha mislim se ja koje prorocanstvo, tek sad skontam 🤣🤣🤣🤣
Ja nisam u beti trenutno, ici cu u ivf na sljed postupak... trebala bi pocetkom 6 mjeseca... 😇😇🥰
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Da i ne. Svi su turbo pristojni i dragi, prostor je prekrasan i sve ide relativno brzo. Čak i info o embrijima daju preko tel. Po meni je veliki minus jer se transferi i smrzavanje očito ne rade nedjeljom. Naši embriji su smrznuti šesti dan što je dosta ugrozilo budući fet. Iako oni tvrde da su bili spori i da su zato smrznuti šesti dan, uvijek ću se pitati je li to stvarno razlog kasnog smrzavanja ili jer je peti dan bila nedjelja. 🤷♀️ Možda sam samo tužna jer transfer nije upalio pa tražim krivca i nisam objektivna 🤷♀️ Da je uspjelo vjerojatno bi mi bili najbolja klinika 🙄
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Počela sam paničarit pa vam se želim olakšati 🤭 Včrs si trebam dat štopericu- 3 ampule Decapeptila. Strah me hipera jer sam sama doma.. savjeti da se pripremim?
Mislim da se hiper javlja poslije aspiracije, tj par dana nakon. Ima više o tome na 2 ili 3 Str foruma, pa si malo procitaj tamo
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Jeste zadovoljni sa betom?Anksimoron jeste vi zadovoljni s B+? Kakvi su planovi za dalje? Da znamo kad bi se trebalo obistiniti prorocanstvo 😉❤
Ahahhaha mislim se ja koje prorocanstvo, tek sad skontam 🤣🤣🤣🤣
Ja nisam u beti trenutno, ici cu u ivf na sljed postupak… trebala bi pocetkom 6 mjeseca… 😇😇🥰
Anksimoron u svakom slučaju želim ti svu sreću i da postupak u 6. mjesecu bude onaj dobitni i da ti se ostvare snovi 🧡🤞🏻🍀🥰
Hrabrica u potpunosti razumijem tvoje sumnje i brige koje se javljaju kao posljedica neuspjeha, mislim da se one svima javljaju, u svakoj klinici. Zato navijam za tvoje 6dnevne smrzliće da postanu bebe, barem jedna 😉🥰🤞🏻🍀
💛🧡
Tess88 hiper se javlja nakon aspiracije..imas na prvim stranicama
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji