Mtb ili ako netko zna ide li kendural c na recept ili kako? Znam da ti to znaš. Ultra anemična sam. I jesi dogovorila histero? Buduci da si dobila m?
Ruska1986 hvala pokušati ću sa tim ako baš situacija eskalira kad dođe ono teže vrijeme. Ovako me samo muči na kakanju i prođe za sat dva.... meni je to više kao tromb koji se napravi pri naprezanju, nije konstantno prisutna upala 😒
Kako si ti ,jesi se navikla na majčinstvo? 🥰🥰🥰
Daj nam neku novu sliku malene princeze 🤗❣❤
endometrioza
Mtb ili ako netko znaide li kendural c na recept ili kako? Znam da ti to znaš. Ultra anemična sam. I jesi dogovorila histero? Buduci da si dobila m?
Treba recept bijeli i placas ga 150kn
Tnx, a bijeli moze samo privatnik napisati ili mi moze i soc gin? Nije problem placanje nego danas moram do soc gin pa da ne idem ovako lijena na 2 mjesta🤣
Mtb ili ako netko znaide li kendural c na recept ili kako? Znam da ti to znaš. Ultra anemična sam. I jesi dogovorila histero? Buduci da si dobila m?
Hej, ide ti na bijeli recept... premda mi ti je iskreno u ljekarni dalo bez icega... anivej moras ga platit...
Ali ja sam ti sad uzela sideral folic, znam da ga i trudnice smiju, i iskreno najbrze mi se podiglo zeljezo... fin je, stavis ga na jezik i otopis... i ne pada tesko na zeludac... sad ne znam evo vidi...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Treba recept bijeli i placas ga 150kn
Tnx, a bijeli moze samo privatnik napisati ili mi moze i soc gin? Nije problem placanje nego danas moram do soc gin pa da ne idem ovako lijena na 2 mjesta🤣
Moze ti ga bilo tko napisat... i jedan i drugi...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Hej, ide ti na bijeli recept… premda mi ti je iskreno u ljekarni dalo bez icega… anivej moras ga platit…
Ali ja sam ti sad uzela sideral folic, znam da ga i trudnice smiju, i iskreno najbrze mi se podiglo zeljezo… fin je, stavis ga na jezik i otopis… i ne pada tesko na zeludac… sad ne znam evo vidi…
Hvala, mogu i to pokušati. Ma ne mogu heferol, i ovako imam problem sa probavom, grozno.
Hej, ide ti na bijeli recept… premda mi ti je iskreno u ljekarni dalo bez icega… anivej moras ga platit…
Ali ja sam ti sad uzela sideral folic, znam da ga i trudnice smiju, i iskreno najbrze mi se podiglo zeljezo… fin je, stavis ga na jezik i otopis… i ne pada tesko na zeludac… sad ne znam evo vidi…
Hvala, mogu i to pokušati. Ma ne mogu heferol, i ovako imam problem sa probavom, grozno.
Ja sam ti isto dugo imala problem, hefferol me unistio 🤣🤣🤣
Uglavnom uzela sam taj sideral, e preporod... probaj... imas ga cesto na akciji 1+1... evo vidim da imas na tvojaljekarna akciju... ja si online narucim, dodje mi sljed dan...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Evo sve prošlo ok, dobila 8kom.... sad čekanje.🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure navijam za party u labosu
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻