Došao nalaz citogenetike. Uredni ženski kariotip, ne znaju je li moj ili sam nosila zdravu curicu.
💔💔💔
Magnolia, koliko ja znam, Kendural ide na recept. Doduše, navodno teško pada na želudac, pa si ja kupujem Sideral koji je divan. Često je akcija na tvojaljekarna 1+1 gratis pa tamo kupujem. Probala i Sideral Folic (fini prašak koji otapaš u ustima) i Sideral forte (kapsule), oboje mi je super i jako brzo diže željezo.
Nisam još dogovorila histero, čekam da mi se dr javi.
Matkiša, stavit ću ga opet u potpis na kratko pa si ga prepiši.
💔💔💔
Trudniceee imam jedno pitanje ,dali je normalno da boli i sječe u predjelu jajnika, znači dolje nisko u području jajnik-mjehur. Nije peckanje ,nego onako zna sasjeći kad hodam toliko da moram leći. Kad lagano pritisnem taj dio osjetim bol ..kad slušam malecku ,ona mi je baš bliže pupku nego tom dijelu gdje boli ...ajmo reći na pola puta. I to mi je sve počelo unatrag 2 dana,danas jače.
Netko možda zna što boli i jel to normalno? Ili se moram zabrinuti?
endometrioza
MTBica hvala, prepisano i proslijeđeno...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Došao nalaz citogenetike. Uredni ženski kariotip, ne znaju je li moj ili sam nosila zdravu curicu.
Ajme meni žao mi je 😭😭😭 ajme meni to ti je od ploda .
Vrlim te najjace najace sta moze ufufuf
Trudniceee imam jedno pitanje ,dali je normalno da boli i sječe u predjelu jajnika, znači dolje nisko u području jajnik-mjehur. Nije peckanje ,nego onako zna sasjeći kad hodam toliko da moram leći. Kad lagano pritisnem taj dio osjetim bol ..kad slušam malecku ,ona mi je baš bliže pupku nego tom dijelu gdje boli …ajmo reći na pola puta. I to mi je sve počelo unatrag 2 dana,danas jače.
Netko možda zna što boli i jel to normalno? Ili se moram zabrinuti?
I meni je tak zadnja 4 dana, cak sam pomislila otic dat urin da nije infekcija.. Al vidjet cu.. Tjesim se da je normalno al isto me strah ne reagirat... Jer svi kazu bolje jedan pregled vise bespotrebno nego jedan manje kad je nesto..
Danas imamo:
perlla - 17.5. aspiracija
AuroraB- 17.5. aspiracija
Beba4321 - 17.5. druga beta
ziki80 - čeka rezultate oplodnje
Sretno, cure!!!
Sretno ❤❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Drage moje, javljam vam se s divnom vijesti 🌈🌞
Uspjela sam prirodno ostati trudna! 🤗 Danas je 7+1, srčeko kuca. Ušla sam u statistiku 10% jer su mi ovulacije zadnja tri mjeseca na desnom jajniku gdje nemam jajovod. Saznala sam da sam trudna u isto vrijeme kada su mi krenuli prvi simptomi Covida. Danas sam se tek vratila na posao. Sa Štampara su mi rekli da nemaju dovoljno informacija o trudnicama s Covidom i da se nadaju da će sve biti ok. To mi je ponovio i moj gin. i dr. Idem vaditi KKS, a u srijedu hematologu na Rebro jer imam MTFHR mutaciju. Nadam se da neće biti nekih post Covid simptoma. Moj mi je gin.rekao da mi vjerojatno neće dati ništa samo s tom mutacijom, ali da neki znaju dati heparin pa da ipak odem hematologu.
Od simptoma imam grde mučnine. Ne znam zašto se zovu jutarnje kad traju veći dio dana 😱 Grudi su bolne i teške.
Upala dolje mi traje već tjednima...
Ali sreća ogromna! 🥰
Želim svim lavicama taj osjećaj 🌈
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
AuroraB super rezultat,drzimo fige ❤️🙏
MTB ajme jako mi je zao,mogu zamislit kako ti je bilo tesko to cuti...drzi se ❤️
Dada to je slavni pritisak ,e sad zamisli kako mi je bilo od 5.do 25.tj ja sam to osjecala od 0/24h ,bas boli,a od 25.pa nadalje osjetim i dalje ali manje, sad su krenile druge cari ,leđa, zatezanje, pritezanje,tromost itd... Blazeno stanje 😂😂
Magnolia treba ti bijeli recpet za kendural c, to ti moze dati tvoj drzavni ginekolog ili mpo ginekolog i placa se cca 150 kn
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji