Ruska1986 imaš preslatku bebicu!
Sanjich znam...ali nema ni Bobe, mislim da je "potajno" u postupku
Anksimoron hheeh sad ću na kraju ja biti tebi pokusni kunić, kad si me zeznula s tom koronom...
Lucyinthesky se nije javljala danas?
MTB o divno, onda ćemo zajedno čitati ... Sbjelis je jednom spomenula tu knjigu ovdje, nije dalje bilo nikakvog govora o tome. Vidim, ljubomorna si na moje lijekove, vidjeti ćemo nakon prvog UZV-a jel' s razlogom ili ne
Darliv i meni je to bilo super, kaže ona da se i same nekad pomuče s tim Menopurima, i da su zato tu da nam sve to skupa olakšaju...
Tinaa sretno dalje s betom!
Bela vjerujem da će ovog puta biti sve u redu! <3
Bajo, Miss, Tuma pusek u nosek
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
DailyP hvala ti na odgovoru. Znči i HIV i Hepatitis je gotovo kroz 2 dana? Nas su isto uputili na Križine. Valjda nećemo čekati duže od 7 dana…
Da, jučer vadio krv, sutra može po nalaze. Ja sam to vadila prije 2 mj i iz nekog razloga sam trebala doc za tjedan dana po nalaze... mozda zbog krvne grupe...
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ja danas bila na transferu, oplodena 4 embrija, vracena 2 trodnevna, ostali cekaju da se pretvore u 🐧. Beta 20.05. Dobila boostere pa nemrem raditi prije testove.
Ovo djeluju dobri rezultati na kraju. Navijamo za tvoju četvorku!!!
💔💔💔
ali nema ni Bobe, mislim da je "potajno" u postupku
MTBo divno, onda ćemo zajedno čitati… Sbjelis je jednom spomenula tu knjigu ovdje, nije dalje bilo nikakvog govora o tome. Vidim, ljubomorna si na moje lijekove, vidjeti ćemo nakon prvog UZV-a jel' s razlogom ili ne
Kreni pisati kako si istraživala klinike u Novom Sadu i odmah će ti se javiti Bobo.
Ja sam pročitala kratko jedno poglavlje koje mi je reklo da sam ja žena koja je navikla biti potlačena i da zapravo ne želim djecu ali da to činim da bih zadovoljila dominantnog mužjaka i okolinu, pa sad malo stagniram od čitanja
A za lijekove, s obzirom da se meni smiješe slični (najavila mi je dr Menopur ili Pergoveris jednom kad krenem kod nje), sam ti budi pokusni kunić
💔💔💔
MTB držimo palčeve da ti se prvo nasmiješi mali frižiderko
Shangaibaby se nikad poslije postupka nije javila, jelda?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB 😘😘
Lucyinthesky sutra beta a dns je trebao biti test ako se ne varam?
VM super, držimo fige! 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB držimo palčeve da ti se prvo nasmiješi mali frižiderko
Vidjet ćemo. 😁
Znaš mene, ja sam već 2 postupka u budućnosti. 😁
💔💔💔
Ruska predivna je, predivna! ❤ Zvucis dobro, pises dobro, sve mi se svidja, brava!! Prva mamica!
VM jako me raduju tvoji razultatiii, gigamo i za ostatak ekipeeeee ❤
Linsday rezultati au ti mrak! ❤
Tiinaa jos malo strikanja 😜 Preporucam Netflix hihi Sherlock me odusevio!!
Aurora sjecam seeeeeee! Da ti nisi napisala nema sanase da bi se sjetila. Ja sam tada bila naisla na nju o nakon toga zaboravila 🙊🙊 Hvala sto si me podsjetila za tu knjigicu ❤☺ Hihi, navojam za tebeeee
oharascarlett14@gmail.com
Matara, Tuma je i moja je bila manja da za točno tjedan dana, ali već sam pisala, zbog kasnijeg transfera. Sad je dostigla termin menge jer je "veća" za tjedan dana. Meni je tad doktor rekao da beba moze biti manja, ali da se ta razlika ne smije povećavati, nego mora ostati ista, zapravo je to najbitnije 😊 ostalo mi je negdje da sa 7 plus 0 treba biti oko 1cm, a to 0,95 je to, to je sve mala razlika. Čestitam na srceku i bebici 💗 ako te to jako muci, napravi još jedan uzv ranije da si mirna, ali mislim da nemaš razloga za brigu
Tiina odlično da se poduplala, držimo 🤞 za dalje 🙂💞
Sunny i ja pijem cijelu trudnoću 1 tbl Lactogyn kapsula da si ne navučem nešto, a i jedno vrijeme sam borila muku s gljivama. Sad s tim tbl na usta plus njihov intimni sapun nema više tegoba. 🙂
MaloTele pa da 😊💗💗💗
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja danas bila na transferu, oplodena 4 embrija, vracena 2 trodnevna, ostali cekaju da se pretvore u 🐧. Beta 20.05. Dobila boostere pa nemrem raditi prije testove.
PUPO 💞💞 sretnooo! 🤞🙏🍀
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰