Tiinaa da, bitno je da se dupla, to svi kazu, ali ocito nije samo do toga jer i meni se duplala a ispao je blighted. Bile su male vrijednosti u odnosu na prosjek iako su se duplale. Al ja ti nemam previse iskustva s betama, samo ovo... Treba biti spreman na sve, drzim ti fige da naglo pocne rasti 🤞
Cure kaj ste ono rekle, da treba past keks dan prije transfera? 🤣 Ne znam, nekak mi je to cudno haha.
E a sto vi mislite jel prerano FET na 14.dan ciklusa, a radi se o blasticama? Kad mi je dr rekla nisam uopce razmisljala koji mi je dan samo sam bila uzbudena, i kasnije skuzim, sta ja znam, tad bi kao trebala bit ovulacija na polovici urednog ciklusa a ak je blastica onda bi islo 5 dana poslije transfer, tak sam si ja zamislila 🤔
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Tiinaa da, bitno je da se dupla, to svi kazu, ali ocito nije samo do toga jer i meni se duplala a ispao je blighted. Bile su male vrijednosti u odnosu na prosjek iako su se duplale. Al ja ti nemam previse iskustva s betama, samo ovo… Treba biti spreman na sve, drzim ti fige da naglo pocne rasti 🤞
Cure kaj ste ono rekle, da treba past keks dan prije transfera? 🤣 Ne znam, nekak mi je to cudno haha.
E a sto vi mislite jel prerano FET na 14.dan ciklusa, a radi se o blasticama? Kad mi je dr rekla nisam uopce razmisljala koji mi je dan samo sam bila uzbudena, i kasnije skuzim, sta ja znam, tad bi kao trebala bit ovulacija na polovici urednog ciklusa a ak je blastica onda bi islo 5 dana poslije transfer, tak sam si ja zamislila 🤔
Nije prerano,evo mog feta na 14.dc u trbuhu vec 19tt :)
Ja sam jako rano ovulirala taj mjesec i transfer je napravljen 14.dc,cudili su se kao kak tak rano ali eto,beba nije htjela cekat polovicu ciklusa xD
Ruska malena je predivna, bas predivna 🥰🥰
Womenname nema panike,ncurka je odlicno, a ti se ocito trebas fino napapat da bi ona bila sretna :D ajme stvarno jos malo brojite 😆😆
Tuma nemoj da rodis prije nego ja izadem iz bolnice 😆
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Nina89, ako smijem pitati zašto si išla samo jednom na AIH? Naravno, bilo bi mi drago i da druge koje su tako postupile napisu ako zele svoj razlog.
Prema statistikama klinika i tu na forumu sam skužila da je dosta cura prešlo na IVF nakon jednog neuspješnog pokušaja AIH pa me zanima zašto. Je li radi generalno male uspješnosti ili preporuke liječnika ili nešto treće?
Jer meni dr kaže da ćemo nakon eventualne 2-3 neuspješne AIH mijenjat strategiju 🤷🏻♀️.
Ispričavam se unaprijed ako je pitanje preosobno i netko ne želi dijeliti svoje razloge.
💛🧡
Stani znam da bude u analize kroz par sati ali ćemo ić u bolnicu pa zato pitam ako netko zna…
Tek čitam zaostatke pa ne znam jesi dobila odg, ali moj muž je to jučer vadio na križinama i nalaz je u roku 2 dana ;)
3 MPO postupka
💜 01/22.
Cure jel koristite vi probiotike? Koje i zašto? 🙃
U zadnje vrijeme čitam svašta pa eto i o probioticima. Jel ima smisla to nasumicno piti ili bi bilo pametnije napraviti nekakav check kod nutricionista pa da on preporuci koje uzimati? Ako ima neka koja ima volje malo se raspisati o tome 😁 hvalaaaa
Ja obavezno svaki dan popijem 2 dcl bilo kojeg jogurta al najvise biram b aktiv ili sensia…ne smeta mi uopće..primjetila sam da kad ga ne popijem imam problema sa zatvorom..sad nezz jel to zato jer se tijelo vec naviklo ili 🤷🏽♀️ vidjela sam da postoje i neke probiotik tablete al to nisam probala…
hvala ti! mislila sam na probiotik tablete 😁 ma pijem i ja dosta jogurta jer ga baš volim 🤤 a nemam problema sa probavom više ovako istražujem na šta bi još bilo pametno potrošit pare 🤦♀️ možda bolje da se prebacim na about you stranicu hhh 🤣
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure došla mi je nalaz vitamina D i ima njegov nedostatak. Sad me zanima što je najbolje koristiti za njegov nadomjestak i da li bez obzira na to mogu krenuti u postupak pa samo ga uzimati u međuvremenu? Sve mi je u redu osim toga, pa valjda mi neće sad zbog toga odgađat postupak? Zna li koja od vas?
Ja sam u vrijeme postupka dobila preporuku D-vital 25000UI svako 15 dana. Nije odgodilo postupak. Iako bi bilo bolje da sam to ranije vadila pa ranije i krenila s njim. Mada ne mislim da mi je to krivo za neuspjeh.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sunny_ Lactogyn kapsule sam ja pila, po preporuci doktora da ne zaradim gljivice ili neku beštijicu s obzirom na puno uzv-a i gurkanja utrogestana .... I super su mi, i sad popijem ponekad :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nina89 mi smo keksali, a ti vidi 🍪🍪🍪🍪😅🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Tweety88 ma naravno, slobodno pitas 🙂 Zato sto sam cula da AIH ima malu uspjesnost, a zbog moje bolesti nemam bas luksuz vremena, jer mi moze doci upala svaki cas koja ce zahtjevati lijecenje i pauzu da bi bilo ok ic na trudnocu, a i uvijek postoji mogucnost da mi se upala zakomplicira u smislu da moram opet na operaciju, sto naravno isto ima svoje moguce posljedice na maternicu i taj dio s obzirom da se radi o trbusnoj supljini. Plus ukinula sam neke tablete zbog planiranja trudnoce, tako da imam slabiju terapiju sada, pa mi nije bas svejedno da to potraje. Mislim naravno bitno je da se ostvari trudnoca opcenito nekad/bilo kad, al nazalost ja to moram gledati i s ove strane pa mi je vrijeme bitno 😕
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Samara daa, još 28 dana 😊 a i ti si samo na par dana od mene, tako da ništa to ne znači. Vidjet ćemo koja će prije 😊
MaloTele hahah ne planiram još 1 tjedan sigurno, a do tad ima da si ti van bolnice svakako 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji