Nina89, ako smijem pitati zašto si išla samo jednom na AIH? Naravno, bilo bi mi drago i da druge koje su tako postupile napisu ako zele svoj razlog.
Prema statistikama klinika i tu na forumu sam skužila da je dosta cura prešlo na IVF nakon jednog neuspješnog pokušaja AIH pa me zanima zašto. Je li radi generalno male uspješnosti ili preporuke liječnika ili nešto treće?
Jer meni dr kaže da ćemo nakon eventualne 2-3 neuspješne AIH mijenjat strategiju 🤷🏻♀️.
Ispričavam se unaprijed ako je pitanje preosobno i netko ne želi dijeliti svoje razloge.
Pozz, mi krecemo u ivf odmah zbog nizeg amh i slabijeg spermiograma..
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
MTB jeli kasni tako ili postoji mogucnost nemogu sve popratit kako dugo nisam bila
Imala opet spontani. Sad čekam prvu menstruaciju nakon spontanog. Nije došla sama, pa uzimam hormonalnu terapiju u nadi da će je izazvati. Vidjet ćemo...
Nisam trudna
💔💔💔
Dobra večer cure moje!
Evo napokon da se i ja javim, u gužvi ovaj i prošli tjedan.... posao, malome bila pričest ...
Šaljem ~~~~~~ svima koje čekaju !😘
Moram pročitati juhuhu stranica....🙈🙈🙉🙉 da budem u toku....
Sunny_ Lactogyn kapsule sam ja pila, po preporuci doktora da ne zaradim gljivice ili neku beštijicu s obzirom na puno uzv-a i gurkanja utrogestana …. I super su mi, i sad popijem ponekad :)
Ove sam i ja znala piti, super su. Mogla bih opet...
💔💔💔
DailyP hvala ti na odgovoru. Znči i HIV i Hepatitis je gotovo kroz 2 dana? Nas su isto uputili na Križine. Valjda nećemo čekati duže od 7 dana...
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Bjelis Da, prvo su jednu slamčicu odmrznuli pa su blastice propale pa onda drugu.
Nina89 ja sam imala FET 15.dan ciklusa. A keks poslije transfera.
Malotele drago mi je zbog nalaza. Nadam se da ćeš uskoro kući. Jel te manje svrbi?
Tina navijam da beta drastično naraste.
Nika žao mi je.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Lindsay super razultat! Bit će i za bracu i seku.
Piky žao mi je. Svakako izvadi betu.
Bella kao što cure kažu ,kod prirodnih trudnoća se kasnije čuje srce. Moju prijateljicu ginekolog nije htio naručiti prije 8.tj na prvi pregled , baš zbog toga.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ja danas bila na transferu, oplodena 4 embrija, vracena 2 trodnevna, ostali cekaju da se pretvore u 🐧. Beta 20.05. Dobila boostere pa nemrem raditi prije testove.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Tweety88 ma naravno, slobodno pitas 🙂 Zato sto sam cula da AIH ima malu uspjesnost, a zbog moje bolesti nemam bas luksuz vremena, jer mi moze doci upala svaki cas koja ce zahtjevati lijecenje i pauzu da bi bilo ok ic na trudnocu, a i uvijek postoji mogucnost da mi se upala zakomplicira u smislu da moram opet na operaciju, sto naravno isto ima svoje moguce posljedice na maternicu i taj dio s obzirom da se radi o trbusnoj supljini. Plus ukinula sam neke tablete zbog planiranja trudnoce, tako da imam slabiju terapiju sada, pa mi nije bas svejedno da to potraje. Mislim naravno bitno je da se ostvari trudnoca opcenito nekad/bilo kad, al nazalost ja to moram gledati i s ove strane pa mi je vrijeme bitno 😕
Nina89 puuuno hvala na opsirnom odgovoru. Kuzim sto govoris i drzim ti fige da ti bolest miruje i da ovaj pokusaj bude dobitni 🥰🍀🤞🏻 sreeetno sutra 🧡
💛🧡
Nina89, ako smijem pitati zašto si išla samo jednom na AIH? Naravno, bilo bi mi drago i da druge koje su tako postupile napisu ako zele svoj razlog.
Prema statistikama klinika i tu na forumu sam skužila da je dosta cura prešlo na IVF nakon jednog neuspješnog pokušaja AIH pa me zanima zašto. Je li radi generalno male uspješnosti ili preporuke liječnika ili nešto treće?
Jer meni dr kaže da ćemo nakon eventualne 2-3 neuspješne AIH mijenjat strategiju 🤷🏻♀️.
Ispričavam se unaprijed ako je pitanje preosobno i netko ne želi dijeliti svoje razloge.
Pozz, mi krecemo u ivf odmah zbog nizeg amh i slabijeg spermiograma..
Hvala Perlla na odgovoru 🧡 zelim vam svu srecu i da sto prije dobijete svoju bebicu 🍀🤞🏻
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji