Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 20:51

anchy321

MTB joj samo da bude neko normalan..najgore je kad ih trebas a ne mozes ih dobit..ni moja nema mail..a ima neko blesavo vrijeme kad mozes doc kod nje, a meni to nikako ne pase -.- zato ja uvijek pošaljem muza kad mi trebaju uputnice i tako to 😂😂 eventualno nazovem ako je bas hitno…

Mah, ako idući bude loš, mijenjam. Nemam ja vremena hodati po ordinacijama i moljakati.

Lindsay, ja sam ti kao vodoskok, to pršti iz mene bez kontrole. 

💔💔💔

ma2013 👣
    28. Travanj 2021. 20:54

Anchy, pa ja bi već dignula sve u zrak da čekam tak dugo nalaz 🤣 Sve brojeve bi pozvala i na sve mailove poslala mail. 🤣 Dok ne dobijem odgovor. 🤣 Svaka ti čast na strpljenju takvom. 😊
    Matkiša, divnaaa beta, nek je sve dalje uredno. 😊
    Ostale cure koje ste imale danas nešto (čitam svaki dan al se pogubim u nadimcima 😂), nadam se da ste dobro. 😊🤞

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

ANKSIMORON
    28. Travanj 2021. 20:56

AuroraB

Rina89, Lucyintheskysuosjećam s vama po pitanju🐧🐧Mattan, beta je top! Potpuno očekivanoAnitram nek ti je sa srećom!🍀🍀
    Anksimoronkroz nekih tjedan dana očekum M, pa krećemo ako uspijem izbjeći koronuA ti?

Ja cu tek krajem 5... ipak mislim da je bolje da mi prodje malo vise vremena zbog corone i svega... dobro u stopu cemo biti 🥰🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 20:58

MTB i Lindsay možete me malo educirati? Zašto su bitni proteini u MPO prici? Vec guglam whey proteine i ima previše izbora 🤣 od kontracepcijskih će mi brada izrast, a od proteina ću se nabildat...izac cu predivno muževna iz ove price 🤪

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lindsay
    28. Travanj 2021. 21:03

Sunny_

MTB i Lindsaymožete me malo educirati? Zašto su bitni proteini u MPO prici? Vec guglam whey proteine i ima previše izbora 🤣 od kontracepcijskih će mi brada izrast, a od proteina ću se nabildat…izac cu predivno muževna iz ove price 🤪

Hahahahhahahahahahahahahahha 🤣🤣🤣🤣😂😂😂 ostavljam mtb ove edukativne postove, ja sam cura sa sela, znam lacki da jajnici i jajasca vole proteine za rast i na kraju brojku. A sada zasto su dobri za mooozda sprijeciti hiper neka kaze netko tko je vise istrazivao od mene. Nisam skolovala .

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 21:08

Sunny_

MTB i Lindsaymožete me malo educirati? Zašto su bitni proteini u MPO prici? Vec guglam whey proteine i ima previše izbora 🤣 od kontracepcijskih će mi brada izrast, a od proteina ću se nabildat…izac cu predivno muževna iz ove price 🤪

Hahahahahahhahahaah 😂😂😂😂😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 21:10

ma2013

Anchy, pa ja bi već dignula sve u zrak da čekam tak dugo nalaz 🤣 Sve brojeve bi pozvala i na sve mailove poslala mail. 🤣 Dok ne dobijem odgovor. 🤣 Svaka ti čast na strpljenju takvom. 😊
    Matkiša, divnaaa beta, nek je sve dalje uredno. 😊
    Ostale cure koje ste imale danas nešto (čitam svaki dan al se pogubim u nadimcima 😂), nadam se da ste dobro. 😊🤞

Hahahah 😂😂 samo cu ti rec da imamo ogroman ormar u sobi i da sam u ovim dodatnih mj dana izbacila oprala sveee i slozilaa sveee 😂😂 oprala zavjese i prozore vec dva put..i tako 😂 inace bi pukla ko kokica 😂 e da i naravno da sam nasla sve sto je potrebno za donaciju spermija, put u makedoniju, koji povoljan kredit i tako to 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 21:10

Sunny_

Eh, da se lako nabildati od jedenja proteina... 
    Ja o proteinima više znam radi vježbanja i zato se trudim uzimati ih dovoljno (prije sam i ja bila na 30-40grama dnevno jer nisam baš mesojed).
    A onda sam ovdje pročitala da ublažava hiper. Plus BoBo je stavila studiju o tome kako pomaže broju i kvaliteti j.s. i stavila je filmić neke žene koja je donatorica jajnih stanica i koja je u jednoj stimulaciji dobila 60 kvalitetnih jajnih stanica a da nije završila u hiperu. Ona je brijem fitness instruktorica ili tako nešto i jede tone proteina dnevno.
    Meni je to samo bila potvrda da nastavim sa svojim režimom sa proteinima, nisam išla dublje u priču.
    Ja sam kampanjac, istražujem samo ono što mi je stvarno potrebno, ono što već radim dobro ne istražujem. 

💔💔💔

Lita.1234
    28. Travanj 2021. 21:20

https://ibb.co/4JJ74gd

cure imam plan 🤣🤣 javim vam ako upali..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 21:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sunny_

Eh, da se lako nabildati od jedenja proteina…
    Ja o proteinima više znam radi vježbanja i zato se trudim uzimati ih dovoljno (prije sam i ja bila na 30-40grama dnevno jer nisam baš mesojed).
    A onda sam ovdje pročitala da ublažava hiper. Plus BoBo je stavila studiju o tome kako pomaže broju i kvaliteti j.s. i stavila je filmić neke žene koja je donatorica jajnih stanica i koja je u jednoj stimulaciji dobila 60 kvalitetnih jajnih stanica a da nije završila u hiperu. Ona je brijem fitness instruktorica ili tako nešto i jede tone proteina dnevno.
    Meni je to samo bila potvrda da nastavim sa svojim režimom sa proteinima, nisam išla dublje u priču.
    Ja sam kampanjac, istražujem samo ono što mi je stvarno potrebno, ono što već radim dobro ne istražujem.

Prodano 😂 nisam ni ja neki mesojed, tak da vjer ne unosim dovoljno proteina. A koji whey uzimas? Ima ih previše 🤯
    Lindsay, anchy321 ako na kraju ne pocnem proizvoditi spermije nisam ništa napravila 😅

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.