Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    28. Travanj 2021. 20:09

Miss grlim, hvala 🥰 kako si ti ? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Lindsay
    28. Travanj 2021. 20:23

Doria

Lindsay

Anchyja vristim na svaki orgalutran. Jako boli a ja sam ti pic** zivota!!! A sad za bebu si sama to dajem , vristim, suze nekad cure, panicarim ali sta cu. Sve za cilj. Tako ces i ti vidjet ces. Iako , kad pocnu bolit ova jaja sto nosis onda se molis Bogu da to prestane boliti, pa kasnije se molis da ne boli nakon aspiracije i tak… u biti… sranje je, al se da izdrzati.
    Sada sepam koliko me bole jaja, vucem nogu, jedva piskim, jedva stojim. Ne mogu docekati da mi to sve povade!!!

Koliko ih imas? I kad je aspiracija? Ja ih imam 7-8 (jucer) i sutra zadnja folikulometrija i subota aspiracija. Mene ne boli nista 😁 napuhan mi je trbuh, ne lezim na trbuhu jer mi je cudan osjecaj. Boli me samo koza na trbuhu jer sam izbodena ko goblen 😖😖 i teska sam si ko pred mengu koja jako kasni, nista drugo.

Doria danas na uzv ih je izbrojala oko petnaestak po 12-17 mm.
    S malima oko 30 😰🤯 eto odakle bolovi.
    Znaci boli me da ne mogu piskiti bez savijanja i grcenja. Hodam kao sestar. Boli me kad se nasmijem. Mislim kandidat sam za hiper, ali ne zna hiper tko sam ja i da cu ga zaobici 😎
    Sutra i ja zadnji uzv iz nalaze e2 i p4 pa potvrda u subotu aspiracije.

Lindsay
    28. Travanj 2021. 20:26

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Otišla moja soc ginekologica u privatnike. Poslala mi zadnje uputnice i to je to.
    Držte mi fige da je zamijeni netko normalan.

Grozno... drzim 🤞

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 20:29

MTB mozda dode neki mladi ginekolog 😈 koji je po mogucnosti eto sasvim slucajno MPO specijalist 😂 
    Lindsay nadam se da ces uspijet izbjec glupi hiper 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 20:33

Lindsay, trpaj se proteinima, po mogućnosti wheyom. Navodno puno pomaže.
    I kod piškenja, ne surađuj, neka gravitacija čini svoje. Ti budi samo slučajni prolaznik.

anchy321, nemam ja sreće kao Mattan. Ma samo da i novi ima email i da komuniciramo tako, i bit će dobro. Sad idućih 10 dana sve ide preko telefona, ali sad mi ne treba. Ali za 10 dana moram zvati, a NEMOGUĆE ih je dobiti na telefon. Valjda če upogoniti email do onda. 

💔💔💔

AuroraB
    28. Travanj 2021. 20:38

Lindsay biti će tu jajašca ko u priči😍

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lindsay
    28. Travanj 2021. 20:45

Mtbica rekla mi je doktorica za whey, odmah sam se naoruzala ali i inace sam ga znala piti nakon ponekog- ponekad vjezbanja. Rekla je 100 g proteina dnevno, ne zanima ju iz kojeg izvora. Ja jedva pojedem 30 g dnevno u obliku jaja ili mesa pa sam onda na 2 sejka dnevno. I okej. Guram ja to nekak. Pripremila mi je decapeptyl za svaki slucaj ali nooo, nooo samo brevactid hocu ili ovitrelle 😂

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 20:47

MTB joj samo da bude neko normalan..najgore je kad ih trebas a ne mozes ih dobit..ni moja nema mail..a ima neko blesavo vrijeme kad mozes doc kod nje, a meni to nikako ne pase -.- zato ja uvijek pošaljem muza kad mi trebaju uputnice i tako to 😂😂 eventualno nazovem ako je bas hitno...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lindsay
    28. Travanj 2021. 20:48

Aurora tako je navijaj zeno!!!
    Mtb koliko god ja bila ozbiljna ili zabrinuta tvoj komentar za piskenje i gravitaciju je pobijedio. Pa kad stignes tako sta smisliti u recenicu i napisati 🤣🤣🤣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 20:50

Lindsay

Mtbicarekla mi je doktorica za whey, odmah sam se naoruzala ali i inace sam ga znala piti nakon ponekog- ponekad vjezbanja. Rekla je 100 g proteina dnevno, ne zanima ju iz kojeg izvora. Ja jedva pojedem 30 g dnevno u obliku jaja ili mesa pa sam onda na 2 sejka dnevno. I okej. Guram ja to nekak. Pripremila mi je decapeptyl za svaki slucaj ali nooo, nooo samo brevactid hocu ili ovitrelle 😂

Da, ja pod redovno jedem 100-120g proteina kad vježbam lagano, inače i više, vjerojatno zato dosta lako podnosim aspiracije. OK, nemam 30 jajašaca  pa i to pomogne. 
    Nema ti koristi nikakve vježbanje ako ne uzimaš barem 1-1.5g po kg tjelesne mase proteina. Ja pokušavam čak biti na 1.5-2g.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.