I btw ti utrici su takvo čudo. Evo 3.doza korištenja, trbuh mi je odma narastao, napuhnutost. Kao i na početku trudnoće kad sam ga koristila
Je l' da?!
Da, da, to su utrići, a ne čvarci
Zezam se, i ja sam se bila sva napuhnula, a kile su mi tad čak išle prema dole.
💔💔💔
Super za uputnice, bar jedna briga manje :) i jos jel mi on daje isto za markere na spolne bolesti ili dr opce prakse?
I cure iz splita koji dr tamo imaju i iskustva?
Humana u kbc: Doktorice Šunj i Marušić i doktori Mršić, Budimir, Pecotić. Ne znam je li se što mijenjalo od lani.
Ugl, prošla sam silom prilika sve u 2 postupka i svi su mi bili ok za folikulometrije, aspiraciju radila Marušić i super je bila, umirila me, nasmijavala. Pecotić za transfer. Šarmantan, ali ima najmanje pacijentica, valjda s razlogom.
Preporuke sam dobila za sve osim Šunj i Pecotić. :D
Mršić djeluje grumpy, ali pacijentice ga hvale jer voli sve svoje pratiti sam i svaki dan barem svrati na odjel. Ostali ovisno o smjenama pa te zapadne netko drugi.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Super za uputnice, bar jedna briga manje :) i jos jel mi on daje isto za markere na spolne bolesti ili dr opce prakse?
I cure iz splita koji dr tamo imaju i iskustva?
Humana u kbc: Doktorice Šunj i Marušić i doktori Mršić, Budimir, Pecotić. Ne znam je li se što mijenjalo od lani.
Ugl, prošla sam silom prilika sve u 2 postupka i svi su mi bili ok za folikulometrije, aspiraciju radila Marušić i super je bila, umirila me, nasmijavala. Pecotić za transfer. Šarmantan, ali ima najmanje pacijentica, valjda s razlogom.
Preporuke sam dobila za sve osim Šunj i Pecotić. :D
Mršić djeluje grumpy, ali pacijentice ga hvale jer voli sve svoje pratiti sam i svaki dan barem svrati na odjel. Ostali ovisno o smjenama pa te zapadne netko drugi.
I mislim da je od nedavno i Mimica s njima. meni je radio transfer i jednom folikulometriju. Mislim da ni on, kao ni Pecotić nema puno pacijentica jer se još ne zna da je na humanoj, inače ga za druge stvari žene puno hvale
Inače, djevojke, ja sam danas 7DC. Znate li što to znači?
Da si 7 dana trudna?
Da je za 5 dana punkcija?
Da za 2 dana vidis Gica?
Da nema vise seha?
oharascarlett14@gmail.com
MTB, šta ti znači 7dc? i čuvaj onaj utrogestan, i ti i Sanjic, trebat će vam još neko vrijeme, ali ove ostatke penova bi mogla otkupit .
Pitanje za cure koje su bile u ciljanim odnosima ili inseminacijama sa Femarom/Letrozolom, kako ste je pile, od kojeg do kojeg dana, koliko tableta dnevno
anabelaaaa, ma nek je samo vade vani, a onda ideš nesti svoja jajašca. Woooohooo, idemo razvaliti ovaj mjesec.Nina92, još samo malo brojimo. Jeeej. Nemoj zaboraviti pratiti upute o seksu.
BAJO1, presladak kompletić.
Pami, po onome što ja znam, bolje da je hematom ispod bebe, nego iznad. Samo miruj i pokušaj se "zabaviti" nečim. Pun je Netflix zabavnih serija, sad je vrijeme da ih pogledaš.
Ruska1986, malo mi previše pišeš o tome kako ti moj dečko gura. Ja bih na tvom mjestu pripazila.
Da,samo nek je nose sto dalje…Javljam se u pon sa novim iskustvom.Barem cu znati kako izgleda punkcija j.celija,bice sve lakse u postupku🤗
Jeli I ti ides sljedeci mjesec?
Ne, ja se upravo bockam. Bit će aspiracija u idućih 7 dana… nekad. Poznavajući mene, doktor će odlučiti kad, a onda ću ja raspravljati s njim je li dobro odlučio i razviti čitavu diskusiju oko idealnog vremena aspiracije.: facepalm :
Ja sam shvatila da ti ideš sad, odmah s ovom menstruacijom? Što, nakon aspiracije onda čekaš jedan ciklus?
Aaa,drago mi je,nisam upratila onda dobro..Nadam se da ces se usaglasit a doktorom..Nece mu bit lako😁😁Kako god, tebi zelim puno srece. Njemu dosta strpljenja. 😁
Kad cistu rijesimo omdah pocetkom ove menge idem s bockanje,u ovom ciklusu planirano sve..Samo da uspijemo doci do transfera 🙏🙏pomalo se bojim tih mojih folikulica, kako ce se razvijati itd.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
I btw ti utrici su takvo čudo. Evo 3.doza korištenja, trbuh mi je odma narastao, napuhnutost. Kao i na početku trudnoće kad sam ga koristila
Je l' da?!
Da, da, to su utrići, a ne čvarci
Zezam se, i ja sam se bila sva napuhnula, a kile su mi tad čak išle prema dole.
Haahahah daa, mislim znam da reagiraju tak. Ali ono nakon aspiracije misliš i da si od tog svega napuhnuta, pa transfer, još kad su stimulacije. Nisam imala dojam da utrici baš imaju toliku ulogu u tom do sad. 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
BjeliS, pogodila si skoro sve.
Da, tjedan dana sam trudna. 1tt. Woooohooooo.
Da, vidim dečka za (manje od) dva dana.
Ne, neće biti aspiracija za 5 dana, mislim da me dečko ne bi aspirirao prije 13DC ili 14DC (vidjet ćemo još).
Seksa nema od jučer. Realno, seksa nema od 1DC, ali je jučer bio zadnji slobodni dan. Koji MM nije htio iskoristiti jer sam ja, glupača, rekla da je to rubno ali da nam je doktor ipak dozvolio jer sam ga lijepo zamolila.
Tak da, nisam se uspjela ogrebati, MM je stijena. Seronja.
anabelaaa, čovjeka sam izabrala jer sve cure pišu da ima hrpu strpljenja sa suludim ženama. Ovo mu je test, da vidimo je li to sve samo propaganda ili je ipak dobar.
Bozma, BjeliS ti je sve rekla o mom 7DC.
Što se utrića tiče, piše ih meni ginekologica bez problema, tako da ove dvije kutije viška mogu ostati viška, if you know what I mean.
Što se ostatka pena tiče, sad sam završila 900IU i usporedila sam ostatak u penu sa onim od 300IU (Puregon ima uloške lijekova koje metneš u Pen pa ih možeš vaditi vani). Anyway, moje skromno oko procjenjuje da ima 75-100IU viška koje mi je ostalo.
Ako me Gić ne natjera da ih iskoristim zadnji dan (a djeluje mi kao da je on već i sve te viškove zaračunao kako ću ih iskoristiti, upozorio me je da ih ne bacam jer da će mi trebati), tvoji su gratis.
💔💔💔
MTB a kkoliko ostataka ima? Mislim, u koliko penova? Ja sam npr bila na dozi 225.. Mislim da bi se za jedan shot morala ubosti u najbolju ruku sa 10ak penova 😳 Osim ako Meto nema neki drugi način 😋😂 Onak, aj jos penpvi, ali sve ovo druvo je full tupo 👀
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji