Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Travanj 2021. 16:26

Tuma

Dada da, estrofem se treba prestati koristiti. Ja sam u 8.tjednu to prestala…
    MTB, Ruska1986 da, pa to i ja mislim. Ako dođem tamo s trbuhom i probaju me poslat doma, ja ću jednostavno počet plakat pa će me valjda primit. Uostalom fkt ne volim Vinogradsku, imala sam tamo puno vježbi za faks i ne znam ni gdje da se sparkiram i daleko mi je i ne znam di trebam ići…. Evo sad ću plakat već 😅 možda da pričekam i ja četvrtak pa bar da znam jel treba uzorak stolice ili krv vade….

Ma ovdje im na vratima piše da se trudnice ne moraju naručivati. Ne moraš ni plakati, samo izbaciš trbuh vani.
    Eh da, Ruska, mail kaže da će odgovoriti za 5-8 dana ali skoro uvijek odgovore sutradan.

💔💔💔

Kacusha
    13. Travanj 2021. 16:27

Cure bas mi je zao.... 💔 Trudnice super za preglede 🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• RebekaB
    13. Travanj 2021. 16:28

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

RebekaB

Hej.. prvi put sam ovdje i pomalo izgubljena. Usla sam u ivf protokol. Trenutno je 7mi dan ciklusa a jucer je bila prva folikulometrija da se vidi kako lijek (menopur i ovaleap 75ml) djeluju i dali treba pojacati. Trebati ce pojacati. Desni jajnik jos nije reagirao a na lijevom su 2 folikula od 10x8 i 8x8 a endometrij 6mm. Ono sto sam trebala na pocetku reci evo sada cu za kraj da smo muz i ja usli u protokol radi mog niskog AMH 4.5 (bio u 7om mj.) Muzev nalaz spermiograma je uredan. Dali ima netko tko bi mi mogao reci koju rijec, kako vama to izgleda, iskustvo po slicnosti nalaza… Hvala Vam.

Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.
    Pročitaj prve tri stranice ove teme, tamo smo napisali puno korisnih informacija. Sredi i potpis da te lakše pratimo i savjetujemo.
    Nemamo ti što reći, dobro da su pojačali dozu. Endometrij ti je dobar, ako se pojavi još nekoliko folikula, to će biti super. Ako ne, navijamo da su u ova dva tvoje bebe. Imamo ovdje više trudnoća koje su uspjele iz samo jedne jajne stanice.
    AMH ti je niži, ali je OK, imamo i trudnoće sa manjim.
    Samo hrabro, dan po dan.

Jao hvala na odgovoru! Ovaj forum je stvarno utjesan <3... kako da sredim potpis? Ne znam tocno sta to znaci, jos sve istrazujem. Tu pojacanu dozu cu poceti od sutra s obzirom da nisam u Splitu nego putujem a tu kod nas nemam gdje kupiti lijek. Valjda 2 dana nece puno promijeniti sliku.. a danas sam trebala uvesti i Orgalutan 25mg ali mi je rekao da ne uzimam sada da ne "bacam pare"... vjerovatno dok mi sutra ne poveca dozu. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Travanj 2021. 16:40

RebekaB

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

RebekaB

Hej.. prvi put sam ovdje i pomalo izgubljena. Usla sam u ivf protokol. Trenutno je 7mi dan ciklusa a jucer je bila prva folikulometrija da se vidi kako lijek (menopur i ovaleap 75ml) djeluju i dali treba pojacati. Trebati ce pojacati. Desni jajnik jos nije reagirao a na lijevom su 2 folikula od 10x8 i 8x8 a endometrij 6mm. Ono sto sam trebala na pocetku reci evo sada cu za kraj da smo muz i ja usli u protokol radi mog niskog AMH 4.5 (bio u 7om mj.) Muzev nalaz spermiograma je uredan. Dali ima netko tko bi mi mogao reci koju rijec, kako vama to izgleda, iskustvo po slicnosti nalaza… Hvala Vam.

Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.
    Pročitaj prve tri stranice ove teme, tamo smo napisali puno korisnih informacija. Sredi i potpis da te lakše pratimo i savjetujemo.
    Nemamo ti što reći, dobro da su pojačali dozu. Endometrij ti je dobar, ako se pojavi još nekoliko folikula, to će biti super. Ako ne, navijamo da su u ova dva tvoje bebe. Imamo ovdje više trudnoća koje su uspjele iz samo jedne jajne stanice.
    AMH ti je niži, ali je OK, imamo i trudnoće sa manjim.
    Samo hrabro, dan po dan.

Jao hvala na odgovoru! Ovaj forum je stvarno utjesan &lt;3… kako da sredim potpis? Ne znam tocno sta to znaci, jos sve istrazujem. Tu pojacanu dozu cu poceti od sutra s obzirom da nisam u Splitu nego putujem a tu kod nas nemam gdje kupiti lijek. Valjda 2 dana nece puno promijeniti sliku.. a danas sam trebala uvesti i Orgalutan 25mg ali mi je rekao da ne uzimam sada da ne "bacam pare"… vjerovatno dok mi sutra ne poveca dozu.

Pročitaj si  prve tri stranice teme i sve ćeš tamo vidjeti vezani za potpis i mnoštvo korisnih stvari ❤🤗🌺🌺

endometrioza

Tuma
    13. Travanj 2021. 16:45

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Dada da, estrofem se treba prestati koristiti. Ja sam u 8.tjednu to prestala…
    MTB, Ruska1986 da, pa to i ja mislim. Ako dođem tamo s trbuhom i probaju me poslat doma, ja ću jednostavno počet plakat pa će me valjda primit. Uostalom fkt ne volim Vinogradsku, imala sam tamo puno vježbi za faks i ne znam ni gdje da se sparkiram i daleko mi je i ne znam di trebam ići…. Evo sad ću plakat već 😅 možda da pričekam i ja četvrtak pa bar da znam jel treba uzorak stolice ili krv vade….

Ma ovdje im na vratima piše da se trudnice ne moraju naručivati. Ne moraš ni plakati, samo izbaciš trbuh vani.
    Eh da, Ruska, mail kaže da će odgovoriti za 5-8 dana ali skoro uvijek odgovore sutradan.

Super, ići  ću bolje onda u četvrtak. Ionako imam konzultacije u 8 kod svoje soc ginekologice, pa ću nakon toga se zaletit tamo. I provjerit s njom jesu li žučne soli zapravo žučne kiseline jer ovi na Rebru su se čudili kaj je to uopće. Mislim vjerujem da jesu jer me to šalje kao u sklopu pretraga za kolestazu.... 
    Ruska1986 ja sam poslala na 2 maila. 1 kaže da će odg za 5-8 dana a drugi za 2. I pitala sam jel se trudnice moraju naručivati i je li iz stolice ili krvi. Pa ako sutra odgovore, sve ćemo znati. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    13. Travanj 2021. 16:54

Ruska1986 zvala sam laboratorij u Sesvetama i kažu 290 kn za žučne kiseline, ne znaju ni oni za pretragu žučnih soli 😅. Nalaz se čeka 2-3 tjedna (ti si tad već debelo mama) i vadi se iz krvi. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Rina89
    13. Travanj 2021. 17:04

Drago mi je zbog svih medenih i živahnih bebica na UZV-ima. 😊
    Sbjelis, Anavica jakooo mi je žao! 😢😢😢
    Lindsay nadam se da još uvijek ima nade. Čekamo betu. 🤞

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

• Masha&medo
    13. Travanj 2021. 17:09

D_Štoperica 🐼

Masha&amp;medo

Pozdrav cure..
    Zanima me pijete li folnu kiselinu ili njezin aktivni oblik - metilfolat? Obzirom da svaki liječnik/ljekar kaže drugačije..zanima me koji oblik pijete?

IUI, čekanje bete…

Bokic🙂
    Ja pijem Femibion i on sadrži folnu..
    To su mi naveli kao obavezno 🙂🙂
    I vecina cura u postupcima ju uzima u nekom oblik

Prvi put čujem za Femibiom..
    Meni je gin samo napisala folna kis. A čitajući po portalima i internetu, došla sam do zaključka da je aktivni oblik bolji..
    Posto sam 3 godine uzimala folnu kiselinu, odlučila sam preci na metilfolat..pa sad ne znam ni sama.🤔 
    Možda najbolje stvarno neku kombinaciju pola/pola..
    ...

• Dia85
    13. Travanj 2021. 17:30

Anavica zao mi je
    Sbjelisi 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Samara
    13. Travanj 2021. 17:42

Cure žao mi je za tužne vijesti 😢 držite se
    Lindsay čekamo betu, nemoj još ništa otpisati

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.