Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Travanj 2021. 16:06

🌸💕🌸Sara🌸💕🌸 puno ti hvala na ovim informacijama,pojma nisam imala za to i sad sam si ovo screenshootala da obavezno to na ljeto izvadimo ❤🌺
    Tuma mislim da bi i ja mogla tražiti doktoricu da si ostavim ovu večernju dozu...jedino bi estradiol stala ako se slaže, ali najbolje da pitam kad odem...💕🌸
    sbjelisi jako mi je žao, uzmi si vremena i znaj da nisi sama u ovome ❤🙏
    Anavica žao mi je zbog bete, želim ti puno uspjeha u idućem pokušaju ❤
    Ruska1986 ti više ništa ne planiraj 🤣🤣🤣 ti si u 2 komada do kraja tjedna ,ko i Sara 🤗🤗🤗 
    Teja ❤
    Ostale cure ❤❤

endometrioza

• Masha&medo
    13. Travanj 2021. 16:07

Pozdrav cure..
    Zanima me pijete li folnu kiselinu ili njezin aktivni oblik - metilfolat? Obzirom da svaki liječnik/ljekar kaže drugačije..zanima me koji oblik pijete?

IUI, čekanje bete...

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Travanj 2021. 16:09

Ruska1986

Tuma

Sbjelisi žao mi je. Stvarno sam se nadala za tebe da će to biti to. Vrlim. ❤️
    Anavica, Lindsay žao mi je curke. 😓
    Women_name dobro da si ti to otišla provjerit. Bože, stalno nešto, nikad mira. Al glavno da je bebica dobro i da raste 😊
    Ruska1986 ajoj Kate stalno nes zajebava 😂 možda se vidimo sutra u Vinogradskoj, ja moram isto vadit žučne kiseline (iako piše soli na mojoj uputnici al to bi trebalo biti to i samo na Vinogradskoj vade)
    Teja, Manemoj drago mi je da je sve prošlo kako treba na pregledima 😊 manemoj predobra fotka 😍
    Dada ja još uvijek koristim 200 mg progesterona i planiram do 34./35.tjedna koristiti jer ništa ne šteti u toj količini….

E onda da te pitam.. Danas sam zvala okolo da to privatno rijesim i svuda se ceka oko 2 tjedna, sta mi je previse pa sam se sad mailom narucila u Vinogradsku, ali mi je stigao automatski odgovor da ce se javit u roku od 5 do 8 dana! 🙆🏻‍♀️ pa ja cu se vec porodit do tada 😂😂 ugl, jel se moze telefonski zvat i narucit? Negdje citam da to uzimaju iz krvi, a negdje iz stolice? I kolko se otprilike ceka nalaz? Ako mozda znas.. ja sam mislila preventivno mozda na onu zucnu dijetu il sta vec 🤷🏻‍♀️ mislim, nema sanse da to uspijem obavit prije poroda, cini mi se…

Mislim da u Vinogradskoj trudnice mogu samo došetati, ne moraju se naručivati.
    Barem je tako bilo ovdje gdje sam ja vadila krv za trombo i slično.

💔💔💔

Pami
    13. Travanj 2021. 16:11

Anavica, SBjelis žao mi je jako 😔 šaljem zagrljaj ❤
    Ruška glavno da je malena Kata dobro! Još malo je držiš u rukama, predivno 🤩🤩

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Masha&medo

Pozdrav cure..
    Zanima me pijete li folnu kiselinu ili njezin aktivni oblik - metilfolat? Obzirom da svaki liječnik/ljekar kaže drugačije..zanima me koji oblik pijete?

IUI, čekanje bete…

Pijem Novalac, ja nemam mutacije pa mi je svejedno koju pijem.
    Najbolje je provjeriti imaš li mutacije pa ćeš znati točno što smiješ a što ne.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Masha&medo

Pozdrav cure..

IUI, čekanje bete…

Bokic🙂
    Ja pijem Femibion i on sadrži folnu..
    To su mi naveli kao obavezno 🙂🙂
    I vecina  cura u postupcima ju uzima u nekom obliku 🤗

endometrioza

• Smica

Pozdrav svim curama.
    Dugo vas čitam i trebam savjet a znam da ću najbolji dobiti od vas.. Trebali smo 1.4. Krenuti u IVF postupak ali prolaktin mi je 997 i otkazali su.. Sad ga moram ponovo vaditi i ako je dobar idem u postupak a ako nije dolazim na razgovor sa doktoricom.. Ima li tko iskustva koliko će me dugo zavlači ti.. I da li se sa tabletama može ući u postupak... Ili tek kad se snizi prolaktin?
    Oprostite na dugom postu..

Ja 38, on 37
    Trudimo se dvije godine
    1.4. Odgođena IVF zbog povišenog prolaktina ( petrova)

Sara 🌸
    13. Travanj 2021. 16:17

Ruska 😍😍😍 divim se tvojoj staloženosti. Držim fige za uredne nalaze i da Kate dođe do sljedećeg tjedna. Moj dječak je miran, al kad su mi sonde CTG-a na stomaku skoro šta ne iskoči 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    13. Travanj 2021. 16:22

D_Štoperica 🐼

Masha&medo

Pozdrav cure..

IUI, čekanje bete…

Bokic🙂
    Ja pijem Femibion i on sadrži folnu..
    To su mi naveli kao obavezno 🙂🙂
    I vecina cura u postupcima ju uzima u nekom obliku 🤗

I Dada, fem2 sadrzi pola pola. Pola folna, pola aktivnog oblika folne 😉 https://ibb.co/7VdD5rH

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tuma
    13. Travanj 2021. 16:23

Dada da, estrofem se treba prestati koristiti. Ja sam u 8.tjednu to prestala... 
    MTB, Ruska1986 da, pa to i ja mislim. Ako dođem tamo s trbuhom i probaju me poslat doma, ja ću jednostavno počet plakat pa će me valjda primit. Uostalom fkt ne volim Vinogradsku, imala sam tamo puno vježbi za faks i ne znam ni gdje da se sparkiram i daleko mi je i ne znam di trebam ići.... Evo sad ću plakat već 😅 možda da pričekam i ja četvrtak pa bar da znam jel treba uzorak stolice ili krv vade.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.