Jutro moje vrlilice.
Jucer sam napisala u svoj dnevnik Ne znam zasto, ali danas se ne osjecam trudnom.
Nocas me nije probudilo piskenje, vec menstrualni bolovi. Prokrvarila sam. Prava pravcata M. S ugruscima. UZV se sada cini predaleko.
Vjerojatno mi ni beta ne gine.
Jako sam tuzna. Moja mrva ❤😔
❤❤❤ sbjelis. Draga nasa. Drzi se.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
MTBica haha ovaj gornji friz, a na uzv idem svaki dan, čekam danas nalaze P4, E2 nadam se da će biti jasnija situacija danas...
Sbjelisi može još uvijek sve biti ok, drži se 💜
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan a jbt kuda hodas?! Nisi valjda opet u pedikera bila utvrdit gradivo!! Stoj kuciiii
Hehe ne, išla na šišanje, vjerovali ili ne kosa raste i za vrijeme korone 😂 A ako nisam pokupila u bolnici sa 30 žena po 7 sati čekanja u par kvadrata čisto sumnjam da sam ovdjeMattan, dakle, to čekanje po 7 h u OS je normalno? 🥵
Bio mi je tvoj dr P. Još mi se nije razvio dojam.. pitala sam 3 puta istu stvar i jos uvijek zapravo ne znam točno odgovor na pitanje 🤔
Nego, napisao mi je u nalaz da dođem sa ažuriranom dokumentacijom. Nama su svi nalazi iz 10. i 11.mjeseca. Moramo sve ponavljati ili? Hormone ne mogu, jer mi je menga prošla. Briseve moram svakako. Ne znam što sa onim markerima na hepatitis, hiv, tpha. Koliko to važi? Urinokultura?
Profesor je na bolovanju pa im je gužva, jer je jedan doktor u smjeni i postupci i operacije i uzv 😒, inače se ne čeka toliko,ali ono cca je po 2 sata čekanja...
Hormone ne moraš, oni važe dugo. Papa godinu dana a ovo ostalo sve važi 6 mjeseci....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure koje zanima ima na instagramu profil glucose goddess … koji sa jednostavnim grafovima pokazuje koja hrana u kojoj kombinaciji podiže šecer u krvi. Dosta korisno za cure sa pco i IR 😘
Hvala ti puno! Nisam znala da to postoji, više rješavam intuintivno, npr. mali nije mogao pojesti cijelu domaću naranču prije vrtića. Zbog te 3 ili 4 kriške ostatka da si ih dozvolim, upravo sam pojela kombinaciji 1 tvrdo kuhano jaje i to mi je kao doručak. No svejedno me naranča previše "digla", tako da definitvno idem zapratit profil. Hvala!.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sbjelisi, jako mi je žao.
Nadam se da je otišao hematom.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sbjelis ☹ drži se, nadamo se najboljem ❤
Mattan hvala!
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Jutro moje vrlilice.
Jucer sam napisala u svoj dnevnik Ne znam zasto, ali danas se ne osjecam trudnom.
Nocas me nije probudilo piskenje, vec menstrualni bolovi. Prokrvarila sam. Prava pravcata M. S ugruscima. UZV se sada cini predaleko.
Vjerojatno mi ni beta ne gine.
Jako sam tuzna. Moja mrva ❤😔
Mila, trudnoče su nepredvidive. Ja sam sa najmlađim sinom imala takva krvarenja da je bilo strašno,sa ručnikom među nogama 3 puta išla na hitnu jer bi uložak probio da mi niz noge curi krv i rekli bi odmah na ulazu kao žao nam je ali to je spontani. Onda bi provjerili na utz , aaa nije ipak bebica je tu. I nitko ne zna, da li su to bili hematomi ili koji klinac. Samo pozitivno razmišljati a na kraju će biti kako je zapisano,sve ima svoje razloge.
❤
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
Sbjelisi nadam se da je ipak sve ok s bebicom 🙏
Cure u visim tjednima t, da li ste radili pretragu color doppler ili zna koja nesto vise o tome? Predlozeno mi je to ako zelim privatno napraviti no ne znam koliko je to bitna pretraga i da platim taj pregled ili da rađe za bebicu nesto kupim za taj iznos 🤷♀️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
MTBica, moj "povišeni inzulin" je prema nalazu 63.3 pmol/L, a referentni interval na nalazu 20,8-173,6.
Mislim da je to slično referentnom intervalu za TSH, gdje mi dr. Škaro iz Leptira uvijek govori da se prema njegovom iskustvu ljudi najbolje osjećaju ukoliko je oko 1.
A dr. Kos iz Ginekosa je uvijek strogo naglasavao da ga moram držati ispod 2. Moram ići vaditi tsh, sad je prošlo nešto od stimulacije.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji