Sbjeliši, MTbica, Sunflower14, hvala vam.
Imam pitanje - trebam raditi kompletno nove nalaze, a kako nove konzultacije imam već 20.04. u Vinogradskoj, a novi postupak (nadam se) u 5.mjesecu, ispada da bi sada čim dođe menga trebala vaditi hormone..hoće li na sliku FSH/LH i ostalo utjecati to što već mjesec dana primam Estrofem i zadnja dva tjedna progesteron.
Auroraako čitaš, oprosti možda si već odgovorila, znaš li koja je procedura s vraćanjem love za FET nas koji smo preko HZZO uputnice?
Hvala svima drage lavice!
Ja bih na konzultacije išla sa starim nalazima, nove vadila na idućoj menstruaciji. Ili, ako ti lova nije problem, napravi sad hormone na ovoj, pa ponovi na idućoj.
Nisu ti estrofem i progesteron problem, bitno je da prođe što više od zadnje stimulacije, oni su ti smrdali hormone.
Hvala draga na odgovoru..stimulacija je bila u 1.mjesecu, tak da mi se čini da je tri mjeseca dovoljno, šta misliš?
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Tuma, Women Name ja vec mjesecima tako,obavezno sam budna od 5-8 pa zaspem opet od 8-10,11…
Bar me bubreg vise ne muci,ali i dalje osjecam ogroman pritisak u donjem dijelu stomaka…nekad mi se cini kao da je iznutra tempirana bomba .muci me ako nesto nisam ucijila po tom pitanju,a jos mogu?! Cudno mi da su vise ligamenti,pogotovo sad kad imam tu upalu mjehura.. znam da je i vas bolilo ali tesko se usporedivat s ikim kad je svak u svojoj kozi i ne znam ja jel ista bol meni kao vama bila,ni obrnuto.. 😣😣 bas me to muci.. kad se okrecem u krevetu bas me boli, mozda tad najvise i osjetim…🤦🤦
Ja sam imala period kad mi se bilo teško okretati u krevetu jer mi je trbuh nekak bio težak i bolan. Sad više ne osjećam to... Sad mi se teško okrenut općenito zbog trbuha. I zivciralo me kj me svaki dan drugačije bolilo, malo oštri Bolovi, pa tupi, pa menstrualni. Nemoj se brinuti, u bolnici su ti sigurno napravili opširnu obradu i da je nešto primijetili bi. Sigurno su ti sve nalaze izvadili, tako su i meni, jedino nisu briseve jer su radeni u 12 tt pa su rekli da nema potrebe do 35 tt.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro cure 😁😁Tuma mene muči ista stvar, došlo mi je da odem u dnevni gledat tv. Stalno sam zedna, onda mi se ide pisat stalno. I nekak me zadnjih dana muči puls kad ležim, normalan je, ali kad idem spavat nabija osjetim ga u ramenu, uhu glavi 🤦🏻♀️😂 i nemozes zaspat i da hoćeš. Onda ujutro ovak do 11h 😂
E točno to. Zedna sam po noći, pa mi se piša, a srce kad legnem kao da će iskočiti iz mene 😅i još me neki zivac boli u lijevoj preponi, kako god da se namjestim to počne boljeti baš jako i onda me ona lupa u to još 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sbjeliši, MTbica, Sunflower14, hvala vam.
Imam pitanje - trebam raditi kompletno nove nalaze, a kako nove konzultacije imam već 20.04. u Vinogradskoj, a novi postupak (nadam se) u 5.mjesecu, ispada da bi sada čim dođe menga trebala vaditi hormone..hoće li na sliku FSH/LH i ostalo utjecati to što već mjesec dana primam Estrofem i zadnja dva tjedna progesteron.
Auroraako čitaš, oprosti možda si već odgovorila, znaš li koja je procedura s vraćanjem love za FET nas koji smo preko HZZO uputnice?
Hvala svima drage lavice!
Ja bih na konzultacije išla sa starim nalazima, nove vadila na idućoj menstruaciji. Ili, ako ti lova nije problem, napravi sad hormone na ovoj, pa ponovi na idućoj.
Nisu ti estrofem i progesteron problem, bitno je da prođe što više od zadnje stimulacije, oni su ti smrdali hormone.
Hvala draga na odgovoru..stimulacija je bila u 1.mjesecu, tak da mi se čini da je tri mjeseca dovoljno, šta misliš?
Je, tako sam i ja vadila zadnji put - stimulacija u 10mjesec, vadila u 1. FSH mi se još nije bio smirio, LH je bio kakav je bio i na prošlom vađenju. Bit će to OK. Ionako je to realna situacija s kojom ćeš u novu stimulaciju.
💔💔💔
Vidjela sam da je Simba rodila. Baš mi je drago da su dečki dobro, Cestitaaam!! 💙💙💙
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lita, sretno!!
Dada uživaj sa svojom bebicom
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Tuma, Women Name ja vec mjesecima tako,obavezno sam budna od 5-8 pa zaspem opet od 8-10,11…
Bar me bubreg vise ne muci,ali i dalje osjecam ogroman pritisak u donjem dijelu stomaka…nekad mi se cini kao da je iznutra tempirana bomba .muci me ako nesto nisam ucijila po tom pitanju,a jos mogu?! Cudno mi da su vise ligamenti,pogotovo sad kad imam tu upalu mjehura.. znam da je i vas bolilo ali tesko se usporedivat s ikim kad je svak u svojoj kozi i ne znam ja jel ista bol meni kao vama bila,ni obrnuto.. 😣😣 bas me to muci.. kad se okrecem u krevetu bas me boli, mozda tad najvise i osjetim…🤦🤦
Mene isto zaboli kad se okrećem u krevetu i kad se naglo ustajem. Moram se okretati 3 minute na drugu stranu da prođe bezbolno 😅 drago mi je da te bubrezi propuštaju. 😊 Ma ja sam imala od samog početka trudnoće te faze da sam budna po 4 h po noći, al obično traju nekih tjedan dana pa prođu, nadam se da će i sad tako, iako kažu da pred kraj nema više spavanja 😅
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Jutro cure 😁😁Tuma mene muči ista stvar, došlo mi je da odem u dnevni gledat tv. Stalno sam zedna, onda mi se ide pisat stalno. I nekak me zadnjih dana muči puls kad ležim, normalan je, ali kad idem spavat nabija osjetim ga u ramenu, uhu glavi 🤦🏻♀️😂 i nemozes zaspat i da hoćeš. Onda ujutro ovak do 11h 😂
E točno to. Zedna sam po noći, pa mi se piša, a srce kad legnem kao da će iskočiti iz mene 😅i još me neki zivac boli u lijevoj preponi, kako god da se namjestim to počne boljeti baš jako i onda me ona lupa u to još 😅
Meni baš ima periode, voli da se brinem izgleda 😂 ono sam rekla da je mirna, pa je 4 dana bila nemoguća, pogotovo po noći kad legnem na bok gura me u kuk i gura. Sad je opet mirna od jučer, javi se tu i tamo ili kad ju na silu budim. Izgleda da će bit neka zeznuta frajerica 🤣😊 a bolova nemam hvala Bogu (kuc kuc), jedino kad hodam po dućanima onda mi pritisak ko da ima 10 kg ali brzo prođe 🤦🏻♀️ joooj nadam se da će malo brže proc ovaj period 😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meni baš ima periode, voli da se brinem izgleda 😂 ono sam rekla da je mirna, pa je 4 dana bila nemoguća, pogotovo po noći kad legnem na bok gura me u kuk i gura. Sad je opet mirna od jučer, javi se tu i tamo ili kad ju na silu budim. Izgleda da će bit neka zeznuta frajerica 🤣😊 a bolova nemam hvala Bogu (kuc kuc), jedino kad hodam po dućanima onda mi pritisak ko da ima 10 kg ali brzo prođe 🤦🏻♀️ joooj nadam se da će malo brže proc ovaj period 😂
Ma normalno je da je neke dane aktivnija, neke mirnija. Tako i ova moja. Bude 4 dana aktivna stalno, pa 2-3 mirnija pa ja brinem i tako u krug. Al sad kak sam budna po noći sam skuzila da ova moja partija cijelu noć, zato po danu i bude malo mirnija 😅
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Tuma,Women hvala cure, uvijek me zastrasi ta bol jer bas nije ugodna, nije mi stomak jos toliko velik da bi me bolilo od njega pa se uvijek pitam sta je..i tocno to sta si rekla svaki dan je nesto drugacija, malo tupa,malo ostra,malo menstrualna,pritisak, probadanje...ima li kraja 🤦a sta de pretraga u bolnici tice mislim da su mi sve sta se krvi i mokrace izvadili i pregledali me rucno i uzv preko stomaka izmjerili bebu..pa sad ne znam jel to spada pod opširno.. npr uzv vaginalno me nisu gledali pa ne znam jel znaju kakav je cerviks .sad ce mi do iduceg pregleda kod mog dr proc 5 tj..to se jos nikad nije dogodilo, ja inace idem svaka 2-3. Jedva cekam taj pregled..
Ne mogu vjerovati da ste vas dvije 30+ tjedana,svaki put kad pogledam potpis iznenadim se...proletit ce vam sad jos 2 mjeseca!! ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji