Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    03. Travanj 2021. 21:30

Pi👀ca

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Travanj 2021. 21:33

Lucka007

Lita.1234

Lucka007

Mislim, ovi kod Podobnika su stvarno ne profesionalni..
    Lijepo sam im napisala da sam si sama dala dijagnozu i da za sad to nemam napismeno 😒i da zelim cijenu laparaskopije..
    Nista…

😂🤣🤣 ahahahah ti si kraljica, moramo na kavu ti i ja😂😂

Moze!
    A ako se odlucis na laparaskopiju platit cu ti ju ja kad kaze MTB da to 20kn🙂
    Kod Podobnika dobijemo i ledeni caj 'gratis'
    I 2 kroasan(čić)a…

Samo par nulica više. Prava sitnica 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    03. Travanj 2021. 21:33

TirelessIvy

Curke moje kako ste mi nedostajale! Mene posao satro. Radila sam danima do iza ponoći. Čitala sam ovde šta se dešavalo, pratim vas sve, ali nigde snage da pišem. Od juce sam sada na odmoru i juče i danas samo spavam, toliko sam bila umorna.
    Prvo da pozdravim moju generaciju.
    MTB mnogo mi je zao. Preplakala sam sa tobom svaki tvoj post. Sve smo uz tebe to znaš, to je sve što ću reći, jer osim toga ne znam sta bih vise.
    Sbjelisinavijam za tvoje čudo svim srcem, da je samo malo lenja bebica i da joj se ne žuri ❤❤❤
    Tanja kod tebe brdo mališana. Držim fige jako jako jako 🤞🤞🤞❣
    Jel nam se javila možda Sunny skoro? Oni su ttebali ići na TESE
    Za Dadu znam da je sada kod kuće i uživa, ali jedva čekam i od nje nove vesti
    Sve ostale curke, puno, puno bebece prašine, što bi se na zapadu reklo 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️
    Meni je danas treći dan bockanja, a prvi dan Fyremadel-a koji se daje u butinu. Bas mi je bilo frka, nisam pre ali uspela sam. Malo svrbucka, valjda sam uradila kako treba. 🤪Sledeća kontrola u utorak, pa cemo videti.
    Vrlim vas sve

Jao i tebi je Utorak.... Pa ovo mora nesto dobro da znaci. Mađijam za divne vesti, odmaraj , vrlim 💕💕💕🤞🤞❤️

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

sbjelisi
    03. Travanj 2021. 21:35

TirelessIvyyyyyyy ❤ bockalicaaaa❤
    Tiki, to je to 👌😆😎
    Lucka, MTBica, a too je fora s kroasanima 😆😆👌

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Travanj 2021. 21:42

Lucka007

Znam..
    Sad cu ih pitati da li je cijena niza ako BEZVEZE idem na operaciju 😒..
    Ono ako me otvore i sve je uredno.. Mozda neki popust dobijem..

Ma ne, reci da ćeš im donirati svoje jajovode i ako su zdravi - ako su bolesni nek naplate punu cijenu, ako su zdravi nek si ih uzmu i igraju se s njima a tebi daju 50% popusta. Mogu i kroasane zadržati. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Travanj 2021. 21:50

Lucka007

sbjelisi 💕👣💕👣

TirelessIvyyyyyyy ❤bockalicaaaa❤
    Tiki, to je to 👌😆😎

Pa da.. Platis kiretazu 4500 ako si MTB,
    Ili 5000KN ako mene pitas😏..
    I dobijes 2 kroasan - a i ledeni čaj gratis..
    Jos uvijek ne znam zasto sam ja platila 500 kn vise, nije da sam dobila vise kroasan(čić) a🤨🤔🤔

Možda sam ja dobila popust na dobre sise? 
    (ružna ideja, ali ima li veze s tim što je bila blizanačka trudnoća? po meni ne bi trebalo imati, ali samo to mi pada na pamet. Ili da se cijena promijenila u tih par tjedana između mene i tebe... ali rijetko ide naniže...)

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Travanj 2021. 21:51

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

sbjelisi 💕👣💕👣

Tiki, to je to 👌😆😎

Jos uvijek ne znam zasto sam ja platila 500 kn vise, nije da sam dobila vise kroasan(čić) a🤨🤔🤔

(ružna ideja, ali ima li veze s tim što je bila blizanačka trudnoća? po meni ne bi trebalo imati, ali samo to mi pada na pamet. Ili da se cijena promijenila u tih par tjedana između mene i tebe… ali rijetko ide naniže…)

Plus, ti stalno širiš lažne informacije o kroasanima, a radilo se o MINI kroasanima. 

💔💔💔

sbjelisi
    03. Travanj 2021. 21:51

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

sbjelisi 💕👣💕👣

Tiki, to je to 👌😆😎

(ružna ideja, ali ima li veze s tim što je bila blizanačka trudnoća? po meni ne bi trebalo imati, ali samo to mi pada na pamet. Ili da se cijena promijenila u tih par tjedana između mene i tebe… ali rijetko ide naniže…)

Pa to je ta razlika za ginekoloski pregled.... Ne znam 👀 Lucka sta su tebi sve radili? 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Travanj 2021. 21:52

sbjelisi 💕👣💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

sbjelisi 💕👣💕👣

Tiki, to je to 👌😆😎

Pa to je ta razlika za ginekoloski pregled…. Ne znam 👀 Lucka sta su tebi sve radili?

E da, možda su joj i prstić stavili? Je li možda Gić gostovao kod njih tih dana? 

💔💔💔

sbjelisi
    03. Travanj 2021. 21:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

sbjelisi 💕👣💕👣

Tiki, to je to 👌😆😎

Plus, ti stalno širiš lažne informacije o kroasanima, a radilo se o MINI kroasanima.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    A ONDA ne idem kod njih 
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.