Srodni lijek,u smislu,ako ne moze taj intravenozni,ja kao laik,sam pitala je li moze neki iz te skupine lijekova na koji se vidi da bakterija reagira? Npr. Penicilin skupina. Rekao mi je ne bez njihovog uputstva jer on nema preporuku. A na humanoj ponavljaju da oni nedaju recept nego samo antibiogram i da on mora znati koji lijek moze i smije dati.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Isla bi iskreno da mi ovaj pregled nije bio 1150kn, mislila sam da bude oko 700cca, a onda jos i nisu isto dani nego 2 odlaska u Zg- ne mozemo to u ovom trenu, a kod prof Vrcica zelim jer bi probala dobiti odgovore o ovom postupku i zanima me kako i sto bi on… tako da, eto to je prevagnulo…. ja sada sigurno necu odmah u postupak koliko god bilo žurno zbog godina i AMH-a, 4x u godinu dana mi je bilo dosta… trebam pauzu (8 ili 9. Mj pa cu do tad obaviti jos koje kontultacije i odraditi pretrage)
Lucyn bio mu je losiji spermiogram, pa super ( pazili na hranu, cugu i nije pušio ( pušač bio 20*+ god ) i suplamenti pa rekreacija/plivanje, hodanje/badminton - i onda nakon sto je prof V samo mene gledao i ja da smrsam, i IF i on samo potpora da mi bude, E on se opustio / pa mslo vino/pivo poslje obroka, pa poceo i pusiti… pa slatko ( imao je nekoliko puta povisen secer u krvi (vise od 8 pa mislim da treba izbjegavati i alkohol i slatkiše ) uglavnom pred stimulaciju pufff 0 pokretnih …. i morfologija lošija- gore nego prije! Dr G misli da ima veze do stila zivota ali je ogromni pad pa bi to istražio ( spomenula sam da je bila ureaplasma pa antibiotik - ali musli da bi antibiotik trebao popraviti nakon ureaplasme ) uglavnom, i htjela sam tu obradu… stvarno da se malo makne fokus sa mene ….
1150kn 😒😮😮😮😮😮😮
OMGGGG!
Mene je jučer isto izula iz cipela ta cijena, opalili su i mene po đepu za toliko. Konzultacije+ultrazvuk+ginekološki pregled. G je htio malo pogledati gdje mi je miom i da mi prstićima opipa dolje da se uvjeri jel me boli na jači dodir
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Drage moje, ovog tjedna se intenzivno družim s obitelji i baš uživam u tom vremenu. Baš mi dobro dođe da ne mislim puno o rezultatima bete koju iščekujem.🙂
Ali! Redovito čitam sve objave kako bih čula sve sretne i tužne vijesti koje dijelite (i štreberski si nedopuštam zaostatke nepročitanih stranica pa uhvatim u ova doba noći pročitati sve što nisam 🙃).
Šaljem snage, zagrljaja i svoje pozitivne energije svima! 🌻
Posebno čestitam velikim betama, vrlim one koje nastavljaju borbu, i želim trudnicama bezbrižne trudnoće te da im brzo i sretno dođu male bebice❣(to naravno nakon što se u miru najedete šunke i ostale divne hrane.😉)
Želim vam da se odmorite od posla i obaveza ovaj produženi vikend!🤗
Laku noć!😗
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Ericaa ja sam u šoku 😱 Hvalabogubda si se izborila, ali je tako tuzno da te sustav ostavi na cesti. Svaki put kada idem u bolnice to sve tqjo tuzni izgleda...
Gdje to pazaris humanu, oprosti, zaboravila sam...
Sunflower to su najljepsi trenuci ❤ s onima koje voliš, kad ti je srce u miru
Ja oka nisam skopila.. Svaki put kada beta nije dobra umirem od straha 😞🐝
oharascarlett14@gmail.com
Jutro cure.. znaci u GK pada snijeg.. nevjerovatno. Sada mi mm prica za ovu curicu u Klaicevoj. Pojma nisam imala, ajme meni srce mi se slama. A vidi nas, muku mucimo do bebe. Kako je cijeli sustav zakazao, od posvojenja, do svega. 😔😔😔
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Erica uzas..drago mi je da si se izborila za sebe!
sbjelis vjerujem da, stres totalni napravi. Spavati ces kad budes znala na cemu si. Uvijek kazem, biti ce vremena za spavanje. ❣
9 oplodeno 🥰🤞
Sunflower divno, uzivaj. to beba osjeti i bolje ce se uhvatiti🥰🥰
9 oplodeno 🥰🤞
Sbjelisi, ja te skroz razumijem, punkciju i pikanje bih mogla raditi svaki dana li betu vaditi...tu krece PTSP. Mislim na tebe i drzim fige na najjace. 😘🤞🏻
Lita.1234 sretno danas, neka sve prodje brzo i bezbolno i neka ih se oplodi sto vise! 🤗💪🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Danas se probudio ovako i nikako se nije dalo spustiti taj cuperak 😂😂
😍💙
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji