Jedan samo se podijelio pa smo jedan mogli vratit, al svejedno sam pojela duple krumpirice 🤣
Beta je 14.4., al vjerojatno cu ja to i koji dan ranije...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Antram -3- i Anavi985 - čestitam..!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Cure, koliko se često ide na UZV-ove kod pikanja?
I svima čestitke na divnim betama, UZV-ima. 😊
Cure s manje lijepim vijestima, sve bude dobro 🙏🤞
Ovaj vikend sam se totalno isključila i nisam vas baš pratila 🙈🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
https://ibb.co/YyqTkNr
Evo mene i krumpirića. Jedni veliki fotkani, al sam pojela MM vecinu njegovih 😉
Od danas sam PUPO
Vracen jedan embric, jedan ali vrijedan!!! Hvala svima na podrsci i navijanju! Sve vas vrlim!!! 😍😘
PUPOOOO
sretno ti, jedan ali vrijedan, i jos uz potporu krumpirica dobitan!!!!
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Jedan samo se podijelio pa smo jedan mogli vratit, al svejedno sam pojela duple krumpirice 🤣
Beta je 14.4., al vjerojatno cu ja to i koji dan ranije…
Tako je, i ja ću danas za sve naše ETuše i FETuše maznuti krumpiriće, girl power!!!
Betu možeš za 12 dana, nemoj prije.
💔💔💔
Cure, koliko se često ide na UZV-ove kod pikanja?
Ovisno kako ti napreduje. U prosjeku, svaka dva dana. Može razmak biti i 3 dana, a može i 1 dan pri kraju.
💔💔💔
Women, da te pitam… Narucena sam na UVZ u Petrovu. Jel se moram prije javit gore u TA ili idem odmah dolje na UVZ? UVZ se radi tamo di sam se narucivala za njega, jel tako?
Ne, prođes trijazu i ideš odma na UZV, onda kad dobiješ nalaz ideš u TA. Ako si oboje naručena isti dan. E sad neznam di si se narucivala, ja uvijek dobijem internu uputnicu na odjelu. UZV je tamo kad udes na onaj donji hitni prijem (ona zelena prostorija) pa ideš desno
Ne, sad u petak sam narucena na UVZ(nisam narucena u TA), a 06.04.na CTG. CTG se radi gore u TA, pretlostavljam jer sam vidla da zene tam idu zadnji put kad sam bila. I tad sam i narucena u TA. Tako da pretpostavljam da sad obavim samo UVZ. Pitat cu, u svakom slucaju… Tenksic ☺
Onda samo UZV 😁 i daj ih pilaj, reci da nemaš dva auta i nemozes dolazit odvojeno jel mogu naručit sve skupa, jer mogu. Malo su bezobrazne nekad te sestre tam na šalteru, a npr mene doktorica uvijek na odjelu naručuje i naruči npr uzv u 9,i taman završim pa u 11 pregled. Kaj te maltretiraju tak trudnu 😡 ja se prošli put skoro poklala tamo s jednom 🤣 došla i nemogu nac uputnicu u sustavu, ona meni kak će mi na platit pregled. 🙈 Jooooj, nasla ju je na kraju 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB transfer kod nas obavljen. Vracene 2 blastice B kvalitete (znam da to nis ne znaci) al sam se sjetila pitat. Mc donalds nisam obavila jer ne stignem. 12.4 beta. 🙏🙏
Eh saljem ti 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 .
♥️♥️♥️♥️♥️
Tanja prvo, generacijo, svaka cast na reakciji na stimulaciju! Broj folikula je neverovatan, a o endometrijumu da ne pricam. To moze biti malo preveliko za endometrijum. Ja se secam da je kod mene kod prvog IVF pre 6 godina bio 16mm i tada mi je doktor rekao da je to gornja granica. Doduse, to je i jedini put da sam ostala trudna (na zalost nije se tada dobro zavrsilo, ali to je druga prica).
Mene vise brinu ti tvoji folikuli. Sta si rekla, kada se stoperica? Meni je vec nekoliko doktora objasnilo da se folikuli upravo tako mere - duzina x sirina, pa se taj broj podeli na dva, da se dobije jedna jedinica mere. Ti imas vec dva tri folikula koji su dooooooobro zreli za stopericu, ako ne vec i za punkciju. Super je vest sto ih imas toliko mnogo, tako da ce tu biti dosta j.s., ali mislim da ce zbog endometrijuma morati da bude freeze all. Javi nam obavezno sta ti je MPO doktor savetovao
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Women, da te pitam… Narucena sam na UVZ u Petrovu. Jel se moram prije javit gore u TA ili idem odmah dolje na UVZ? UVZ se radi tamo di sam se narucivala za njega, jel tako?
Ne, prođes trijazu i ideš odma na UZV, onda kad dobiješ nalaz ideš u TA. Ako si oboje naručena isti dan. E sad neznam di si se narucivala, ja uvijek dobijem internu uputnicu na odjelu. UZV je tamo kad udes na onaj donji hitni prijem (ona zelena prostorija) pa ideš desno
Ne, sad u petak sam narucena na UVZ(nisam narucena u TA), a 06.04.na CTG. CTG se radi gore u TA, pretlostavljam jer sam vidla da zene tam idu zadnji put kad sam bila. I tad sam i narucena u TA. Tako da pretpostavljam da sad obavim samo UVZ. Pitat cu, u svakom slucaju… Tenksic ☺
Onda samo UZV 😁 i daj ih pilaj, reci da nemaš dva auta i nemozes dolazit odvojeno jel mogu naručit sve skupa, jer mogu. Malo su bezobrazne nekad te sestre tam na šalteru, a npr mene doktorica uvijek na odjelu naručuje i naruči npr uzv u 9,i taman završim pa u 11 pregled. Kaj te maltretiraju tak trudnu 😡 ja se prošli put skoro poklala tamo s jednom 🤣 došla i nemogu nac uputnicu u sustavu, ona meni kak će mi na platit pregled. 🙈 Jooooj, nasla ju je na kraju 😁
A kad su mene narucili i za CTG. I jedan i drugi nalaz im treba za pregled pa zato.. Probala je zena na UVZu me ubacit na dan CTGa al su krcati i moze tek popodne, a meni CTG u 8 i 45 ujutro. Ma nije mi problem! I bolje da se krecem sta vise 🙂 Prema meni je sestra u TA bila fakat ok i ljubazna, ali su se zene bas klale s njom. Kaze zena pa ne mozete vi odredjivat pravila, pise mi da dodjem tad i tad, s tim i tim nalazom i ne zanima me sta vama ne pase i sta vam nesto fali 😂😂😂 A i realno, meni su zadnji put samo bris uzeli i nisam imala neki preveliki kontakt sa doktorom tj uopce ga nije bilo, neg me specijalizantica pregledala. Obzirom da su me pregledavali sto puta cetvrtak prije tog ponedjeljka pa nisu htjeli prckat vise. Ne brini, ja kad se treba poklat s nekim, najmanji problem 🤭 al mi niko ne daje razloga za svadju 😔😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji