Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    29. Ožujak 2021. 13:12

Ruška nisam ja ništa loše mislila, nego ono da olakšaju ako mogu. Ja sam iz Samobora, javnim prijevozom mi treba 2 sata do tamo, a suprug ne može dobit slobodno baš uvijek kad meni treba auto. A htjeli su me naručit jedan dan na uzv, drugi na pregled, pa treći na odjel za šećer, onda sam svakih par dana tamo. Dogovorila sam se onda pa me doktorica naručju bar uzv i pregled na isti dan 😁 a sestra, ima jedna starija gospođa, baš divna i kulturna. A cura mlađahna 30ak godina najviše, je užasno bahata i bezobrazna. Pred mojim očima je skoro rasplakala ženu jer nije mogla nac uputnicu, a nije mogla zvat doktora jer radi popodne pa joj je također htjela na platit pregled. Iz istog razloga je samnom ušla u konfikt. A ja sam došla jednom izvanredno bez uputnice pa su me primili prek ambulante, tako da laže da nemoze. I ja sam sestra, pa se lijepo ponašam prema drugim ljudima i ne mora me cut cijela ambulanta kak "perem" trudnicu jer nema uputnice za kj ona nije kriva. Ovo kj sam ja doživjela je užasno bahato i bezobrazno 🤦🏻‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 13:13

Naručila krumpiriće, dobila jedne gratis. Ne znam je li namjerno ili slučajno.
    U svakom slučaju, ovo je dobar znak za naše ETuše i FETuše 

💔💔💔

Lita.1234
    29. Ožujak 2021. 13:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

Cure, koliko se često ide na UZV-ove kod pikanja?

Ovisno kako ti napreduje. U prosjeku, svaka dva dana. Može razmak biti i 3 dana, a može i 1 dan pri kraju.

To se onda mora iči tamo di je postupak ili?

Ovisi kako se dogovorite. Ako si iz okolice, bolje ti je ići kod njih. Ako si od daleko, onda radiš kod sebe lokalno folikulometrije i šalješ informacije svom MPO doktoru.

a vidis.. meni su iz ivfa rekli da jedino njemu u okolici (mojoj) vjeruju i ili kod njega ili kod nikog i u zg svaki put! I nema sanse da ja prenosim mjere i informacije nego se sve oni telefonski dogovaraju i cuju. Ja nikoga be obavjestavam. Iskreno to je i ok, jer sve drugo je po meni neodgovorno. Di cu ja prenositi klinici rezultate a pojma nemam ni sto pricam tako reci..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 13:35

*.Women_name.*

Ruška nisam ja ništa loše mislila, nego ono da olakšaju ako mogu. Ja sam iz Samobora, javnim prijevozom mi treba 2 sata do tamo, a suprug ne može dobit slobodno baš uvijek kad meni treba auto. A htjeli su me naručit jedan dan na uzv, drugi na pregled, pa treći na odjel za šećer, onda sam svakih par dana tamo. Dogovorila sam se onda pa me doktorica naručju bar uzv i pregled na isti dan 😁 a sestra, ima jedna starija gospođa, baš divna i kulturna. A cura mlađahna 30ak godina najviše, je užasno bahata i bezobrazna. Pred mojim očima je skoro rasplakala ženu jer nije mogla nac uputnicu, a nije mogla zvat doktora jer radi popodne pa joj je također htjela na platit pregled. Iz istog razloga je samnom ušla u konfikt. A ja sam došla jednom izvanredno bez uputnice pa su me primili prek ambulante, tako da laže da nemoze. I ja sam sestra, pa se lijepo ponašam prema drugim ljudima i ne mora me cut cijela ambulanta kak "perem" trudnicu jer nema uputnice za kj ona nije kriva. Ovo kj sam ja doživjela je užasno bahato i bezobrazno 🤦🏻‍♀️

Ma znam da nisi nist lose mislila 🙂 i logicno bi i bilo, al eto...  A ovo je grozno. Jos pogotovo jer su zene, tad kad sam ja bila, dosle sa nalazima i svim sta im je receno da trebaju imat, a ova na salteru pametuje. I dobro joj je jedna zena isto rekla:vi ste tu da nas upisete i narucite, a ne da odredjujete sta i kako.. i odma je zasutila. Nekad valjda misle da su popile svu pamet svijeta 🙄 kad sam ja bila, bila je ta neka mladja, smedju kosu ima, malo duzu, cini mi se 🤔 stvarno joj je pristup uzas. I da, poludila na neku jadnu zenu sta ide na preglede i kod njih i privatno. Kao da cemu to, nek onda idw i dalje tam di placa,,bla bla bla.. Ono, sta te boli briga? Pa mogu ic kod 5 privatnika, ako zelim, i ti me svejedno moras upisat i primit..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    29. Ožujak 2021. 13:37

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

Ovisno kako ti napreduje. U prosjeku, svaka dva dana. Može razmak biti i 3 dana, a može i 1 dan pri kraju.

Ovisi kako se dogovorite. Ako si iz okolice, bolje ti je ići kod njih. Ako si od daleko, onda radiš kod sebe lokalno folikulometrije i šalješ informacije svom MPO doktoru.

a vidis.. meni su iz ivfa rekli da jedino njemu u okolici (mojoj) vjeruju i ili kod njega ili kod nikog i u zg svaki put! I nema sanse da ja prenosim mjere i informacije nego se sve oni telefonski dogovaraju i cuju. Ja nikoga be obavjestavam. Iskreno to je i ok, jer sve drugo je po meni neodgovorno. Di cu ja prenositi klinici rezultate a pojma nemam ni sto pricam tako reci..

I meni je to logično... Da su doktori u kontaktu i razmenjuju info. A ne ovako npr.ko ja. Cak ne ni mail - om nego tel. Bas juce komentarisem sa mužem o tome, ili je za doktora to takva rutina da moze sve tel.da zapamti ili ga jednostavno boli  k... c pa kako bude

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• *.Women_name.*
    29. Ožujak 2021. 13:43

Ruska1986

*.Women_name.*

Ma znam da nisi nist lose mislila 🙂 i logicno bi i bilo, al eto… A ovo je grozno. Jos pogotovo jer su zene, tad kad sam ja bila, dosle sa nalazima i svim sta im je receno da trebaju imat, a ova na salteru pametuje. I dobro joj je jedna zena isto rekla:vi ste tu da nas upisete i narucite, a ne da odredjujete sta i kako.. i odma je zasutila. Nekad valjda misle da su popile svu pamet svijeta 🙄 kad sam ja bila, bila je ta neka mladja, smedju kosu ima, malo duzu, cini mi se 🤔 stvarno joj je pristup uzas. I da, poludila na neku jadnu zenu sta ide na preglede i kod njih i privatno. Kao da cemu to, nek onda idw i dalje tam di placa,,bla bla bla.. Ono, sta te boli briga? Pa mogu ic kod 5 privatnika, ako zelim, i ti me svejedno moras upisat i primit..

Da, mislim da mislimo na istu, ta je bila kad je mene i tu ženu napala. Jos nema nikakve diskrecije, dere se tamo pred svima, ma užas. A to ne vole da ideš duplo da, ne voli ni doktorica na odjelu. Zato ja maknem nalaz 😂 idem zato kj moram ic kod njih zbog gestacijskog, a od zadnjih 5 puta 4 puta mi nitko nije bebu pokazao i sve nešto na brzinu na uzv. Ajde kad si pred kraj kao ti, ali ja se vodim tamo od 22 tjedna i imam potrebu da mi netko pokaže bebu, da vidim kak izgleda jel sve dobro itd. 🤷‍♀️ Možda griješim, ali eto, nemogu si pomoć 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lita.1234
    29. Ožujak 2021. 13:44

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

I meni je to logično… Da su doktori u kontaktu i razmenjuju info. A ne ovako npr.ko ja. Cak ne ni mail - om nego tel. Bas juce komentarisem sa mužem o tome, ili je za doktora to takva rutina da moze sve tel.da zapamti ili ga jednostavno boli k… c pa kako bude

Slazem se, ja nebi pristala na to. Na kraju ces se ti osjecat krivom ako nesto ne bude ok. Umjesto oni. 

9 oplodeno 🥰🤞

• Dia85
    29. Ožujak 2021. 13:57

https://ibb.co/bvYnVWY
    Vrli vas vaša PUPO

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Lita.1234
    29. Ožujak 2021. 13:58

Dia85 🥰🥰😍😍 cestitam PUPO!!!

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 14:02

Dia85

https://ibb.co/bvYnVWY
    Vrli vas vaša PUPO

Woooohoooo!!!!
    Jesi nalupala Gića po guzi u moje ime? 
    Kad je beta? 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.