Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 11:13

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Cure ja sam malo uplasena, šokirana. Endometrijum je 19,3…. Mislim da je to previse da nije bas dobro.
    Jel zna neko nesto o tome?

Rekla bih da da, da je to previše. Moguće da ćete ići na freeze all, što je isto super opcija.
    Jeste li sigurni da je dobro izmjerio? Što je doktor komentirao?
    Koliko folikulića imaš?

💔💔💔

stani
    29. Ožujak 2021. 11:17

ribic

Sutra idem po lijekove. Malo me trta kako cu reagirati, kako ce pikanje ici i sl.

Al vjerujem da je to normalno.

hahah MTB ti je sve rekla, ziva istina.
    Navines se, nakon dva puta sve ti je normala!! Sretnoooo ti

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

29. Ožujak 2021. 11:27

MTB transfer kod nas obavljen. Vracene 2 blastice B kvalitete (znam da to nis ne znaci) al sam se sjetila pitat. Mc donalds nisam obavila jer ne stignem. 12.4 beta. 🙏🙏

29. Ožujak 2021. 11:28

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Cure ja sam malo uplasena, šokirana. Endometrijum je 19,3…. Mislim da je to previse da nije bas dobro.

Meni pada na pamet da ne slucajno napisao broj 1, da je zaprvao 9.3.. 

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    29. Ožujak 2021. 11:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Rekla bih da da, da je to previše. Moguće da ćete ići na freeze all, što je isto super opcija.
    Jeste li sigurni da je dobro izmjerio? Što je doktor komentirao?
    Koliko folikulića imaš?

Cekam da mi stigne rezultat hormona za sat vremena pa cu javiti svom MPO dr.sve i da cujem nastavljamo ili stop veceras. Ovaj sto mi radi folikulometeije nije nista komentarisao, samo je rekao da sve zavisi od rezultata hormona. Ne znam kako to funkcioniše u drugim zemljama. Da ne bi isla na svaku folikulometriju 100km, kod MPO doktora,to mi radi doktor u mom mestu a ja onom tamo javljam rezultate. Naravno, zadnji UZ radi MPO
    Imam 16 folikulica ali je razlika u velicini... Ne znam sta da kažem

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

29. Ožujak 2021. 11:30

Ribic trebala si bit kad sam ja krenula s bockanjem, koje su to drame bile hahahn ne brini nakon prve je sve bilo pic** dim 😂 bit ce sve odlicno

• *.Women_name.*
    29. Ožujak 2021. 11:30

Sanjich 👶🤱

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Baš da, sjećam se da kad se meni u trudnoći još nije vidjela vrećica je bio 16 mm. 😲 Jel napisao samo, ili i komentirao? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 11:31

🦋Anitram-3-🦋

MTB transfer kod nas obavljen. Vracene 2 blastice B kvalitete (znam da to nis ne znaci) al sam se sjetila pitat. Mc donalds nisam obavila jer ne stignem. 12.4 beta. 🙏🙏

Wooohooooo!!!
    Na kraju si mi na listi ispala na krivi datum, žao mi je.
    Što se krumpirića tiče, stigneš još danas. A ovdje će više cura maznuti jedne u tvoje ime. Ja ne jedem krumpiriće ali danas ću ih za tebe naručiti 
    B je super, mene čeka jedan C koji će upaliti jednom kad rodim ovo krvareće čudovište 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    29. Ožujak 2021. 11:32

Sanjich 👶🤱

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

I ja se sve nadam da je nesto pogresio. U petak je endo bio 11,6

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

29. Ožujak 2021. 11:32

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🦋Anitram-3-🦋

Wooohooooo!!!
    Na kraju si mi na listi ispala na krivi datum, žao mi je.
    Što se krumpirića tiče, stigneš još danas. A ovdje će više cura maznuti jedne u tvoje ime. Ja ne jedem krumpiriće ali danas ću ih za tebe naručiti
    B je super, mene čeka jedan C koji će upaliti jednom kad rodim ovo krvareće čudovište

Hhhhh vazi dogovoreno 🤝🤝🤝❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.